Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Malo ekipa ko mi vec dvije sezone muku muči sa povredama.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Svima puna usta Rabiota i Bentancura, a niko ne spominje 2 najgora igraca na terenu, Mckinniea i Ronalda. Takodjer, ovo na lijevoj strani su posmrtni ostaci Alex Sandra, lik se vuce ko godina, ja mislim da nam lijevi bok nije bio gori od vremena Molinara. Jedini koji sinoc ima prolaz je Danilo, sve ovo ostalo je blago receno katastrofa.
Porto je jedna prosjecna ekipa, koja nam je zbog vlastite bezidejnosti i pogresnog pristupa, iz jedne kreirane sanse zabila 2 gola. Mi u ovoj ekipi imamo 2 igraca koja mogu nesto iskreirati i povezati, jedan je Arthur a drugi Dybala. Mozda i Ramsey 2 puta u godini kad je zdrav i kad mu se digne. Nikog od njih nijw bilo na terenu, a nastupamo s odvratnom formacijom 442. Pa za ovu formaciju trebas imati u najmanju ruku Scholesa i Keana u veznom redun da to lici na nesto.
I da, penal smo morali dobiti, odluka na kraju utakmice je skandalozna, i to nema veze s nasoj partijom.
A iskreno bih volio da ispadnemo, jer ovdje treba mnogo toga da se promijeni, i nisam siguran koliko ce to biti moguce ako nastavimo lagati sami sebe.
Porto je jedna prosjecna ekipa, koja nam je zbog vlastite bezidejnosti i pogresnog pristupa, iz jedne kreirane sanse zabila 2 gola. Mi u ovoj ekipi imamo 2 igraca koja mogu nesto iskreirati i povezati, jedan je Arthur a drugi Dybala. Mozda i Ramsey 2 puta u godini kad je zdrav i kad mu se digne. Nikog od njih nijw bilo na terenu, a nastupamo s odvratnom formacijom 442. Pa za ovu formaciju trebas imati u najmanju ruku Scholesa i Keana u veznom redun da to lici na nesto.
I da, penal smo morali dobiti, odluka na kraju utakmice je skandalozna, i to nema veze s nasoj partijom.
A iskreno bih volio da ispadnemo, jer ovdje treba mnogo toga da se promijeni, i nisam siguran koliko ce to biti moguce ako nastavimo lagati sami sebe.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ja sinoc od 9 sati i 1 minut nemam sta reci niti napisati.
Jedino sto mi je sad naumpalo je da smo znali da ce eri doci kraj, bilo je lijepo zivjeti proslu deceniju, ali eto prodje i to.
Jedino sto mi je sad naumpalo je da smo znali da ce eri doci kraj, bilo je lijepo zivjeti proslu deceniju, ali eto prodje i to.
Ovo oko penala je li-la, Ronaldo ranije počinje padati, ali ga je onda ovaj udario i spriječio da se vrati po loptu koja je ostala iza.
Ali nismo zaslužili.
A generalno je suđenje neizbalansirano protiv nas ove sezone. Sinoć Demiral dobija žuti zbog onog skoka bez ikakvog lakta koji je samo sudija vidio (i onaj smiješni komentator na NovaBiH), da ne govorim da npr. onaj lijevi bek Porta odmah u startu nije dobio žuti karton kada je polomio Chiesu, a onda Danilo dobija karton za lakši faul.
Ali nema tu alibija bez obzira.
Kao što rekoste, 20 dana fore ima da se vrate povrijeđeni i ako Porto bude igrao isto ovako ne vidim kako Juve ne može ovo proći. Gora ekipa nas nije dobila ove sezone. Ali zabrinjava način svakako, Napoli je dobio slično. A i da se prođe sa ovakvom igrom nema spasa dalje, na ovako ponovljenu noć ti Bayern ili City zabiju 5 komada.
Zašto je pristup takav, jesi li ti trener koji određuje pristup?
Ali nismo zaslužili.
A generalno je suđenje neizbalansirano protiv nas ove sezone. Sinoć Demiral dobija žuti zbog onog skoka bez ikakvog lakta koji je samo sudija vidio (i onaj smiješni komentator na NovaBiH), da ne govorim da npr. onaj lijevi bek Porta odmah u startu nije dobio žuti karton kada je polomio Chiesu, a onda Danilo dobija karton za lakši faul.
Ali nema tu alibija bez obzira.
Kao što rekoste, 20 dana fore ima da se vrate povrijeđeni i ako Porto bude igrao isto ovako ne vidim kako Juve ne može ovo proći. Gora ekipa nas nije dobila ove sezone. Ali zabrinjava način svakako, Napoli je dobio slično. A i da se prođe sa ovakvom igrom nema spasa dalje, na ovako ponovljenu noć ti Bayern ili City zabiju 5 komada.
Je li moguće da se o ovome priča već par godina? Ono, nije bio dobar pristup. I to je kao ok, alibi. Šta znači to, kako je to prihvatljivo?Pirlo post Porto: "Approccio sbagliato"
Zašto je pristup takav, jesi li ti trener koji određuje pristup?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zna se kako Porto igra, kakav im je stil, nisu priili 5 mečeva zaredom u LP gol, i znaš šta te čeka, igra ala Atletiko M., nema tiu fine igre, šetkanja po terenu, laganog dodavanja, opuštanja, i to se vidjelo u 1-oj i 46-oj inuti, s tim da su nam mogli još koji gol zabiti.
Koliko god loši igrači sinoć bili, možda Pirlo zelen za ove stvari, ali problem je da ti uprava drži tim sa 2 beka (prava, jer Cuadrado je prirodno krilo, koje se adaptirao), imaš 3 veznja centralna, od kojih u paru Raboit i Bentancur su očajni, Arthur dobar, ali rovit, a Mckennia koristi više po krilu, lijevo i desno. Ramsey je ili po strani ili neki trekvartista, a više povrijeđen nego što igra. Ako prčamo o npadu, nemaš niti jednog target mena, nekog ko može igrat leđima okrenut, ko može pomoći ekipi d izađe, i ko je dobar za ove mečeve kad se tuče, ide na duge lopte, jer te stisnu presingom u 5 m (Dzeko, Giroud, Llorente taj tip napadača - znači ne starter, već koji posluži za ove situacije).
Nije mi jasno kako tu nije bilo sluha i lucidnosti, da se barem jedan od ova tri dijela ekipe osnaži, pa ova dva Brazilca beka će nam pocrkat, ili misle da je ok da nam igra igrač iz U23 u Ligi Prvaka u startnih 11 (Frabotta).
Koliko god loši igrači sinoć bili, možda Pirlo zelen za ove stvari, ali problem je da ti uprava drži tim sa 2 beka (prava, jer Cuadrado je prirodno krilo, koje se adaptirao), imaš 3 veznja centralna, od kojih u paru Raboit i Bentancur su očajni, Arthur dobar, ali rovit, a Mckennia koristi više po krilu, lijevo i desno. Ramsey je ili po strani ili neki trekvartista, a više povrijeđen nego što igra. Ako prčamo o npadu, nemaš niti jednog target mena, nekog ko može igrat leđima okrenut, ko može pomoći ekipi d izađe, i ko je dobar za ove mečeve kad se tuče, ide na duge lopte, jer te stisnu presingom u 5 m (Dzeko, Giroud, Llorente taj tip napadača - znači ne starter, već koji posluži za ove situacije).
Nije mi jasno kako tu nije bilo sluha i lucidnosti, da se barem jedan od ova tri dijela ekipe osnaži, pa ova dva Brazilca beka će nam pocrkat, ili misle da je ok da nam igra igrač iz U23 u Ligi Prvaka u startnih 11 (Frabotta).
Eh ako se Dybala, Arthur, Bonucci i Cuadrado vrate do uzvratne tekme s Portom, onda se ima covjek necemu nadati. Ali ovako tesko...
Svaki put kad je Porto prijetio to je islo lagano uz 3-4 pasa, dok mi nesto valjamo okolo i na leaju nazad do beka i tako dalje.. onaj sudar Roanldo vs A sandro najbolje opisuje nasu "igru". Znaci veliko 0.
Svaki put kad je Porto prijetio to je islo lagano uz 3-4 pasa, dok mi nesto valjamo okolo i na leaju nazad do beka i tako dalje.. onaj sudar Roanldo vs A sandro najbolje opisuje nasu "igru". Znaci veliko 0.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kaze Pirlo da su dobro spremili utakmicu ali gol u prvoj minuti je sve poremetio.
Evo neki igraci su obecali drugi i bolji Juve u uzvratu.
Danila nece biti ali tu je Bentancur, koji je sinoc najlosije ocjenjen- 4 a Chiesa najbolji- 6.5
Evo neki igraci su obecali drugi i bolji Juve u uzvratu.
Danila nece biti ali tu je Bentancur, koji je sinoc najlosije ocjenjen- 4 a Chiesa najbolji- 6.5
Pirlo vazda nesto palamudri ali nigdje veze. Daj vise rezultate pusti komentarisanje..
Zadnja izmjena: J1897, dana/u 18 feb 2021, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
Porto je ekipa koja je Man City zaustavila. Dodavanjem lopte nazad štoperima sigurno nećemo proći. Moraju si muda da oznoje i da se bori za svaku loptu. Jedino tako, jer sinoć su naši gubili duele i lopte 50-50.
Al imaju 100 stručnjaka i trenera u Juventusu, imaju oči, za to i primaju milione, pa valjda vide.
Al imaju 100 stručnjaka i trenera u Juventusu, imaju oči, za to i primaju milione, pa valjda vide.
- FabioParatici
Samo sabura, vidis sta smo pisali prosle godine na danasnji dan. Ovo je znak.Juventinisimo je napisao/la: ↑18 feb 2021, 01:44Mi kupujemo nekih 100 igraca po strani..nismo veznog doveli kako treba zadnjih 4-5 godina..Pirlo, Pogba, Marcha, Vidal...![]()
Ovi danas, ni blizu...

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Odbrana, haj dobro i moze proci. Alex Sandro je mrtav igrac vec tri godine ili mozda dvije da ne pretjerujem. De Ligt i Demiral trebaju biti prve opcije. Razumijem i forsiranje Bonija, Demiral ima iza sebe tesku povredu. Boni je guzni haver pa i to utice.
Vezni red je vela havle. Kada Artur igra to bolje izgleda. Mekkeni je dobro zapoceo sezonu, sinoc ga nije bilo. Inace, kako ce i izgledat kad igramo nekakve sisteme da te Bog sacuva. Onu dvojicu od sinoc i ne treba spominjat. Nisu u stanju nositi ekipu i tacka. Nadam se sto brzem oporavku Sifilis Boya.
Napad, Ronaldo uzasan. Donio je dosta toga ekipi, marketinski boom ali na kraju sezone je vrijeme za rastanak. Najbolji jest. Mozda i grijesim. Mozda bi u drugoj postavi i sistemu donio puno toga vise.
Trazenje nekih pozicija Kulusevskom a i Dybali kada se vrati bit ce nam opet isto. Pirlo je zelen, nije spreman za Juve. Nazalost.
Vezni red je vela havle. Kada Artur igra to bolje izgleda. Mekkeni je dobro zapoceo sezonu, sinoc ga nije bilo. Inace, kako ce i izgledat kad igramo nekakve sisteme da te Bog sacuva. Onu dvojicu od sinoc i ne treba spominjat. Nisu u stanju nositi ekipu i tacka. Nadam se sto brzem oporavku Sifilis Boya.
Napad, Ronaldo uzasan. Donio je dosta toga ekipi, marketinski boom ali na kraju sezone je vrijeme za rastanak. Najbolji jest. Mozda i grijesim. Mozda bi u drugoj postavi i sistemu donio puno toga vise.
Trazenje nekih pozicija Kulusevskom a i Dybali kada se vrati bit ce nam opet isto. Pirlo je zelen, nije spreman za Juve. Nazalost.
- FabioParatici
Predugo brate, ne mogu ti ja to citat. Ocekivao sam od tebe sazetost i konkretnost, neki smetlje od ekipe, ili slican slogan. 

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Cekaj,

Amerikanac je totalno van forme jos od utakmice sa Interom i poraza, ali bilo je i za ocekivati da ce doci do pada. Bezidejnost naprijed je zabrinjavajuca, ali koliko je prostora po bokovima bilo pa to je zalosno da se nije iskoristilo, i gol je tako pao, **** Rabiot je probio i ubacio za Chiesu, a Sandra treba sto prije otjerati iz Torina.
Kulusevski isto kao mrtav konj, razocarenje veliko.
Kulusevski isto kao mrtav konj, razocarenje veliko.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Svo vrijeme svijeta. Još gleda periferno, vidjelo se na snimku, a i ovdje, dakle vidio je da mu s leđa ide igrač i čovjek odigra no-look pass.
Dokaz koliko Arthurov mozak brže radi. Da ne govorim o Kulusevskom koji ne vidi km prostora da se malo vrati i pozicionira.

Dokaz koliko Arthurov mozak brže radi. Da ne govorim o Kulusevskom koji ne vidi km prostora da se malo vrati i pozicionira.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 feb 2021, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Suvisno je ista pricati jer frajer nije za prvih 11.
On nije za prvih 50.
I Amer nije toliko van forme koliko se od njega nesto ocekuje po mom misljenju. Nije on igrac koji ce primiti loptu, driblat, asistirati, vec je tu da bude motor u vezanom redu. Al onda kad igra sa ovakvim idiotom koji nicemu ne sluzi, Amer mora da preuzima tu ulogu za koju nije rodjen. Previse je od takvog igraca ocekivati da bude kreator.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Burberry46
- Kontakt:
Ne znam sto u zadnje vrijeme Weston igra vise krilo. On treba biti u sredini da trci i oduzima lopte.
Bentacur je igrac za rotacije i nista vise, kad treba odmoriti glavne igrace on treba igrati i to je to.
Zasto se Juve doveo u situaciju da je on starter to treba pitati Paraticija i ekipu.
Bentacur je igrac za rotacije i nista vise, kad treba odmoriti glavne igrace on treba igrati i to je to.
Zasto se Juve doveo u situaciju da je on starter to treba pitati Paraticija i ekipu.
1946
- FabioParatici
Ali strasno su feustrirajuce i jadne su ove motivacijske poruke po drustvenim mrezama nakon svakog poraza i kiksa. Pa mater vam ****, hocete li se vise vratit jaci i naucit iz tih gresaka koje spominjete vec godinama.
Ovo me bas nervira, morao sam izbaciti iz sebe.

Ovo me bas nervira, morao sam izbaciti iz sebe.

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.