Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Daj Muslina..jedini koji ima CV od svih kandidata 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako Petev dođeš za selektora,završićeš kao onda u Levskom!Za jedan dan ćeš podnijeti ostavku!!
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
- invincible1921
- Kontakt:
A sve se ovo lose desilo jer igraci nisu postovali Bajevica i RobijaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:39Za reprezentaciju je najbitnije da selektora igrači vole i poštuju, i da će dati svoj maksimum u svakom meču... Jedini čovjek koji bi to mogao postići je Sergej.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ne mogu ni jedan ni drugi u istu rečenicu sa Barbarezom, kad su u pitanju lične relacije igrač trener. Kad se desilo da se npr. Pjanić javi u toku konkursa za selektora, jasno agitirajući za jednog...invincible1921 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:48A sve se ovo lose desilo jer igraci nisu postovali Bajevica i RobijaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 18:39Za reprezentaciju je najbitnije da selektora igrači vole i poštuju, i da će dati svoj maksimum u svakom meču... Jedini čovjek koji bi to mogao postići je Sergej.
![]()
Vratio bi se tzv. kult reprezentacije, entuzijazam, ljubav prema državnom grbu, euforija... Ono što je Ćiro uradio kad je došao. Na krilima te atmosfere, Sušić je odveo repku na SP...
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Muslin bi bio najbolji i njegov formacija 3 5 2 koja nam je nuzna, jer nemamo ni krila ni bekove
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Također moj
Nadam se da će se odustati od Peteva i Barbareza što je najvjerovatnije jer Begić i Co hoće ovo a Vico i Co ovog i onda ovaj uleti kao treći kandidat a ujedno po meni i najbolji
To je nebitno , bitno je samo da Spahic i Barbarez nemaju pojma

-
- Kontakt:
Barbarez je čovjek koji fudbal ima u malom prstu, ima ubjedljivo najveći autoritet među našim navijačima, a kako vidimo i među glavnim igračima, sinonim je za našu reprezentaciju, ikona.
Ali džaba kad o tome ne odlučuju ljudi koji vole ovu državu, nego njeni otvoreni neprijatelji...
Ali džaba kad o tome ne odlučuju ljudi koji vole ovu državu, nego njeni otvoreni neprijatelji...
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda postavkom igre razumjevanjem iste. Glavna razlika izmedju njih sto Muslin sebi sam kroji spisak.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
4-3-3 ili 3-5-2feniksptica je napisao/la: ↑28 dec 2020, 19:04Mozda postavkom igre razumjevanjem iste. Glavna razlika izmedju njih sto Muslin sebi sam kroji spisak.
I krojenje samog spiska je velika razlika
Muslin je los izbor. Zbog manjka igraca nama treba mobilan I moderan trener. Strani trener u 67oj godini nece nista dobro donijeti.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 28 dec 2020, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
Aj realno i sam znam da Barbarez neće biti - glavni razlog će biti neiskustvo
Ali reci jel bolje Petev ili Muslin ?
Ma Muslin ce se sebi krojiti sastav sa onim s cim raspolaze, i sta mu ovi predstave, znaci nekih 25 imena ce mu prezentirat i nek sebi bira. Boli Muslina **** za tamo nekim Gigovicem, Burnicem za igracima koje treba nagovorit da igraju za repku.
Kratkorocno to je OK , dugorocno to je sranje.
Kao sto je netko napisao, mi moramo vratiti Kult repke zbog buducnosti. Nazalost ovakvo stanje odgovara nekim klubovima jer mogu dizati cijenu svojim levatima preko repke.
Ako bi se pristalo da Muslin bude selektor, pomocnik/skaut mu mora biti netko kao npr. Nalic,Barbarez,Bolic,Marko Topic, Zlatan Bajramovic i
Kratkorocno to je OK , dugorocno to je sranje.
Kao sto je netko napisao, mi moramo vratiti Kult repke zbog buducnosti. Nazalost ovakvo stanje odgovara nekim klubovima jer mogu dizati cijenu svojim levatima preko repke.
Ako bi se pristalo da Muslin bude selektor, pomocnik/skaut mu mora biti netko kao npr. Nalic,Barbarez,Bolic,Marko Topic, Zlatan Bajramovic i
Zadnja izmjena: Vrebac, dana/u 28 dec 2020, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo su treneri kojima je stalo koliko i Prosinečkom, tri dana nakon otkaza bi preuzeli kakav klub i više BiH ne bi ni spomenuli u životu. Za Barbareza barem znamo da se kao i mi nervira kad reprezentacija izgubi.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 28 dec 2020, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, edvaE2, sagitarius i 32 gosta.