izgleda da bolje zna nego vi iz ŠirokogImp je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupio
Naravno ti si bio posrednik između 2 kluba i točno znaš o kojem se iznosu radilo...

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
izgleda da bolje zna nego vi iz ŠirokogImp je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupio
Naravno ti si bio posrednik između 2 kluba i točno znaš o kojem se iznosu radilo...
KevineKevin je napisao/la:izgleda da bolje zna nego vi iz ŠirokogImp je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupio
Ne pratiš temu, deremo guzove, Eurocup je našGrdan je napisao/la:Počeo prijenos Široki-Cedetiva na HTV 2.
Nisam ja rekao da je široki dobio 3. Nego mi je simpatično kako je se baš odmah on našao javit da Široki nije dobio 3M vec 1.4, a da je pisalo da je dobio 1.4 a dobio 3 nebi ga nigdje biloKevin je napisao/la:izgleda da bolje zna nego vi iz ŠirokogImp je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Baraceva odsteta je bila 1,4 mil eura ovo je neko bas lupio
Veličanstveno !!ŠB_Fidelis je napisao/la:[youtube][/youtube]
kao npr koji?ŠB.TRN je napisao/la:Oni igrači iz Širokog,sto sad igraju u Grudama a lani su bili nasi juniori,jesu oni pod ugovorom sa Širokim ili??
e neznam za njega..mozda on jos jest pod onim bezveznim ugovorom djecijim..al mislim da od njega nema nista..previse ozljeda i preozbiljne..Sirokobrijezanin86 je napisao/la:Kao npr. Z. Galić, ne vjerujem da su pod ugovorom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.