Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mesut je igracina, al igracina koja ce se ponovo probudit tek u januaru ko i svake godine sto se budi. Nema cojones. 

Ma Ozil je levat,da nam je kako Isca ubaciti umjesto njega.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Silva je bolji od Mate, ovaj drugi je imao losu sezonu jos ga Mancini sputavao.
Ne brini. Doci ce trkac Bale za 90 miliona a umjetnik ode u City za 30.LBJ MVP je napisao/la:Ma Ozil je levat,da nam je kako Isca ubaciti umjesto njega.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Al' fakat mi cudno da taj Silva tzv. drugi najbolji AMF svijeta ne moze upasti ni u uzi krug od 23 igraca u izboru za zlatnu loptu. Nijednom.
Trkač Ronaldo je najbolji na svijetu.Nemam ništa protiv još jednog trkača.M4kaveli je napisao/la:Ne brini. Doci ce trkac Bale za 90 miliona a umjetnik ode u City za 30.LBJ MVP je napisao/la:Ma Ozil je levat,da nam je kako Isca ubaciti umjesto njega.
Vidi ko osvaja tu nagradu i sve će ti biti jasno.geoxx je napisao/la:Al' fakat mi cudno da taj Silva tzv. drugi najbolji AMF svijeta ne moze upasti ni u uzi krug od 23 igraca u izboru za zlatnu loptu. Nijednom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Najlakse je sada sve prebacit na trenera. Silva je dobar igrac, ali mora to konstantno prikazivati na terenu. Ove sezone je odigrao 29 puta u epl za svoj klub, i nije dosta toga pokazao. Citav tim Citya je bio u slaboj formi u odnosu na proslu, ali bilo je i dobrih utakmica, ipak su zavrsili drugi sa samo 6 poraza.. U poredenju sa Ozilom, reako bi da su u pet deka..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Sta ti rece ovdje ?L_blancos je napisao/la:Silva je bolji od Mate, ovaj drugi je imao losu sezonu jos ga Mancini sputavao.
Sa "ovaj drugi" si mozda kontao na prvog tj Silvu?
Pa onda je i Torres jedan od boljih napadaca. Imao 2 lose sezone jbg.
Ajde shvatio si dobro je.soxx je napisao/la:Sta ti rece ovdje ?L_blancos je napisao/la:Silva je bolji od Mate, ovaj drugi je imao losu sezonu jos ga Mancini sputavao.
Sa "ovaj drugi" si mozda kontao na prvog tj Silvu?
Pa onda je i Torres jedan od boljih napadaca. Imao 2 lose sezone jbg.

Pa eto ni Ozil nije imao dobru sezonu, samo drugu polovicu, ni Xabi, Iker...
To znaci da su Gundogan, Diego L. i slicni bolji ?
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ne, to znači da pod hitno moraš mijenjati zanimaciju. Recimo, posao dimnjačara bi ti dobro stajao.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Idi skupljaj klikove i hvali se.RealMoudrid je napisao/la:Ne, to znači da pod hitno moraš mijenjati zanimaciju. Recimo, posao dimnjačara bi ti dobro stajao.
Nemoj tako, ima lik dobru frizuru.L_blancos je napisao/la:Idi skupljaj klikove i hvali se.RealMoudrid je napisao/la:Ne, to znači da pod hitno moraš mijenjati zanimaciju. Recimo, posao dimnjačara bi ti dobro stajao.

Monaco ready to offer €100 million for Cristiano Ronaldo
Already the star of the show so far in the summer transfer market, French club Monaco is reported to be studying what would be the most sensational transfer swoop of the summer. According to English newspaper 'The Independent', the club from the principality is willing to pay Real Madrid €100 million for Cristiano Ronaldo, which if confirmed would become the biggest transfer fee in the history of football.
Russian multi-millionaire Dmitry Rybolovlev is the owner of the side that has already signed James Rodríguez, Moutinho and Falcao, despite having just been promoted to the French Ligue 1. Rybolovlev is in a determined mood and is not cutting corners in his bid to return Monaco to the elite of the European game.
According to 'The Independent', the French side wants to take advantage of the rumours that Ronaldo may not be happy at Real Madrid and that he still has two years left on his contract. A fact that could force Real to sell the player if he is not willing to extend his contract.
da ponude 200 perez ne bi prodao ronalda
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Milijardu tacnije.LenBias je napisao/la:da ponude 200 perez ne bi prodao ronalda
Sent from my 2Phone Smart using Tapatalk 2
naprijed rejal
Davids i ofanzivni vezniMravnjak je napisao/la:Slazem seLBJ MVP je napisao/la:Muller i David su najbolji ofanzivni veznjaci svijeta.Iniesta i Ozil su tek iza njih.![]()
.A jos mi reci ko je David ?
Ako je Davids upravu si

Meni licno je Silva kvalitetniji igrac od Mate i Ozila ali je ove sezone totalno van forme sto vjerujem nije njegova krivica.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ako ne pozure i on ce ostati u domenu pustih snova .....M4kaveli je napisao/la:Ne brini. Doci ce trkac Bale za 90 miliona a umjetnik ode u City za 30.LBJ MVP je napisao/la:Ma Ozil je levat,da nam je kako Isca ubaciti umjesto njega.
Parižani žele Balea i Villas-Boasa u paketu
http://sportsport.ba/ino_fudbal/parizan ... etu/106975" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bitch please

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Johny je napisao/la:Davids i ofanzivni vezniMravnjak je napisao/la:Slazem seLBJ MVP je napisao/la:Muller i David su najbolji ofanzivni veznjaci svijeta.Iniesta i Ozil su tek iza njih.![]()
.A jos mi reci ko je David ?
Ako je Davids upravu si
Meni licno je Silva kvalitetniji igrac od Mate i Ozila ali je ove sezone totalno van forme sto vjerujem nije njegova krivica.

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- RealMoudrid
- Kontakt:
Od svih lažnih informacija, on se želi ograditi od samo jedne - da je produžio ugovor sa Realom.

2012/2013
Nevera
uistinu , sta nadje demantovati

uistinu , sta nadje demantovati

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.