Ne mora niko ništa, 15:40 za StanuBlue_He4rt je napisao/la:Ne sikirajte se.Ipak sam ja odigrao 1-2 rezultatMora mlađi buraz pustiti starijem zbog casti.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne mora niko ništa, 15:40 za StanuBlue_He4rt je napisao/la:Ne sikirajte se.Ipak sam ja odigrao 1-2 rezultatMora mlađi buraz pustiti starijem zbog casti.
Jasta je samo kontam uzet prijevremenu isplatu stavih 20 na rodzera po kvoti 4 sad mi nude59GazijaKalesija je napisao/la:Ofirno od Wawrinke...
¸Ma bolje uzmi 80 na krajumancity je napisao/la:Jasta je samo kontam uzet prijevremenu isplatu stavih 20 na rodzera po kvoti 4 sad mi nude59GazijaKalesija je napisao/la:Ofirno od Wawrinke...
dobro siGazijaKalesija je napisao/la:¸Ma bolje uzmi 80 na krajumancity je napisao/la:Jasta je samo kontam uzet prijevremenu isplatu stavih 20 na rodzera po kvoti 4 sad mi nude59GazijaKalesija je napisao/la:Ofirno od Wawrinke...
Ma hajd, dobro je.mancity je napisao/la:
ajmo još 1gojzerica je napisao/la:Fluminense - Botafogo 2+ ajdeeeeeeeee!
gojzerica je napisao/la:Fluminense - Botafogo 2+ ajdeeeeeeeee!
Isti sam ti takav, jos uvijek ne mogu da vjerujem sta se desilo.Consigliere je napisao/la:Upravo sam gledao pregled CG- Svedska i zakljucio da mi je sudija prakticno ukrao pare nepriznavsi cist gol Svedske u 92oj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.