Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
A ko ne zna?
Messi i Ronaldo znaju zakazati u bitnim utakmicama, kamoli onda Ozil.
Mada nije bit uopće u tome je li on ikad zakazao ili ne, bit je u tome da su navijači Real Madrida nezasiti kada se radi o pojačanjima i dolascima igrača. Koliko god Isco bio odličan u sadašnjoj ekipi to ne jamči da će biti dobar za Real u budućnosti.
Uostalom, čeka se trener koji će reći treba mi klasično krilo ili klasični napadač ili ofanzivni vezni, valjda on zna najbolje ko se najkvalitetnije može uklopiti u ekipu - Isco, Gundogan, Bale, Jese ili neko pedeseti.
Messi i Ronaldo znaju zakazati u bitnim utakmicama, kamoli onda Ozil.
Mada nije bit uopće u tome je li on ikad zakazao ili ne, bit je u tome da su navijači Real Madrida nezasiti kada se radi o pojačanjima i dolascima igrača. Koliko god Isco bio odličan u sadašnjoj ekipi to ne jamči da će biti dobar za Real u budućnosti.
Uostalom, čeka se trener koji će reći treba mi klasično krilo ili klasični napadač ili ofanzivni vezni, valjda on zna najbolje ko se najkvalitetnije može uklopiti u ekipu - Isco, Gundogan, Bale, Jese ili neko pedeseti.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
ozil i njegove igre protekle sezone nisu ni blizu da budu najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ubi ovaj Marota 3 utakmice 3 gola 

12 dana bez trenera,ja se ne sjećam da je klub ovoliko vremena bio bez šefa stručnog štaba,da li se čeka Carlo ili...
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 12 jun 2013, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
I jeste najbolji poslije Inieste na AMF. Smijesno je i reci da bi Mesut izgubio mjesto u prvih 11 dolaskom Isca .LenBias je napisao/la:ozil i njegove igre protekle sezone nisu ni blizu da budu najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji
Meanwhile in Israel, Morata dominira.

Hajd predsjedniče pare na sunce i u Malagu..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Sarabia 2 asistencije, igrac utakmice.
Silva je poslije Inieste najbolji AMF.geoxx je napisao/la:I jeste najbolji poslije Inieste na AMF. Smijesno je i reci da bi Mesut izgubio mjesto u prvih 11 dolaskom Isca .LenBias je napisao/la:ozil i njegove igre protekle sezone nisu ni blizu da budu najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Morata dominira i kome treba vampir 

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Neka al daj Cavanija.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne bi rek'o , jos taj pure jesti mora , al' to je tvoje misljenje .M4kaveli je napisao/la:Silva je poslije Inieste najbolji AMF.geoxx je napisao/la:I jeste najbolji poslije Inieste na AMF. Smijesno je i reci da bi Mesut izgubio mjesto u prvih 11 dolaskom Isca .LenBias je napisao/la:ozil i njegove igre protekle sezone nisu ni blizu da budu najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji

Pa bas Ozil jos treba pure jest da dostigne Silvin nivo.
Kako tehnicki i u driblinzima tako i u diktiranju igre. Ipak je David dosta iskusniji i stariji od njega.
Kako tehnicki i u driblinzima tako i u diktiranju igre. Ipak je David dosta iskusniji i stariji od njega.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ove sezone Silva nije bio ni blizu onog igraca iz 2011/12.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Muller i David su najbolji ofanzivni veznjaci svijeta.Iniesta i Ozil su tek iza njih.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Slazem seLBJ MVP je napisao/la:Muller i David su najbolji ofanzivni veznjaci svijeta.Iniesta i Ozil su tek iza njih.

A jos mi reci ko je David ?
Ako je Davids upravu si.
Zadnja izmjena: Mravnjak, dana/u 13 jun 2013, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Silva je za Mesuta Zidane !
Nebitno, meni je Mesut bolji , frajer baca magiju zadnjih godina ,uz to 24 godine ima jeebacku statistiku.
Ima vas par ovdje sto ga bacate na Spance , sad da je Mesut Spanjolac vjerovatno bi on za Silvu bio Zidane
Sto je bitnije , pantera se vraca u formu
[youtube][/youtube]

Ima vas par ovdje sto ga bacate na Spance , sad da je Mesut Spanjolac vjerovatno bi on za Silvu bio Zidane

Sto je bitnije , pantera se vraca u formu
[youtube][/youtube]
Kakav silva bogat'. Ni blizu od prosle godine. Pa bolji je Mata od njega, dvije sezone u engleskoj razvaljuje dok silva i prosle godine pred kraj sezone stao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.