RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bili ste bolji jucer za taj jedan gol,imalo je i Bratstvo svoje sanse.Sa ovim igrackim kadrom.mozete opstanak izborit al za sledecu sezonu i nesto vise morate 80% igrackog kadra zamjenit.poz
Realno, svi smo uz Velez i svi zelimo da se vratite gdje pripadate.. forza rodjeni!!!

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
- Kontakt:
Koliko imate bodova 20 ili 19? Na stranici NS FBiH je 20 a na sportsport 19
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
20.Imali 13 jesenas i ovih 7 eto a ss.ba i onako preko k.u.r.c.a prati sve van Sarajeva.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Mislim da fale bodovi iz 16.kola. Vuku oni tu grešku dvije sedmice, jutros su nešto ispravljali tako da mislim da sad fale bodovi kompletnog 16. kola.
Pozdrav za Mostarce a i Mostarke
Pozdrav za Mostarce a i Mostarke

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Cestitke na pobjedi momci u subotu. Borba trka zalaganje sve za 10. Ali kakva atmosfera na stadionu, uh, cijeli stadion pjeva, slavi, žena, djeca, stariji ljudi
Brandao nova ikona, kako igra momak
Ostali isto
Idemo dobiti u Lukavcu, forzaaaa
IBRO RAHIMIC!!!

Brandao nova ikona, kako igra momak

Ostali isto

Idemo dobiti u Lukavcu, forzaaaa
IBRO RAHIMIC!!!
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
KN "Red Army" organizuje prijevoz na gostujuću utakmicu Radnički - Velež, koja se igra 25.03. u Lukavcu.
Cijena gostovanja za članove 20 KM, za ostale 23 KM.
Prijave u Klubu navijača do petka 24.03. svakim danom od 10:00 do 14:00 i od 16:00 do 23:00sati.
IDUĆA STANICA: LUKAVAC!
Idemo pjesmom i sa sto vise ljudi ispratit gostovanje u Lukavcu. Vazna utakmica za nas da sto prije isplivamo iz ove zone. Nakon ovoga ubrzo dolazi laksi dio. Rudar Home,Buducnost away,dvije kuci,Novi Travnik na strani pa opet kuci. SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA. SAMO JAKO EL PREZIDENTE I ARMIJO NA OVE SELJAČKE PROZIVKE. SVIMA PO PAČI. NAJLAKSE JE SVOJE PROBLEME PRENOSITI NA DRUGE. OVO NEKA NAS JOS VISE RAZBJESNI. NEKA PRORADI MOSTARSKI INAT. TADA SMO NAJLUĐI. NO MERCI I SAMO POŠTENO IGROM IH RASTAVIT DO NOVA 3 BODA
Cijena gostovanja za članove 20 KM, za ostale 23 KM.
Prijave u Klubu navijača do petka 24.03. svakim danom od 10:00 do 14:00 i od 16:00 do 23:00sati.
IDUĆA STANICA: LUKAVAC!
Idemo pjesmom i sa sto vise ljudi ispratit gostovanje u Lukavcu. Vazna utakmica za nas da sto prije isplivamo iz ove zone. Nakon ovoga ubrzo dolazi laksi dio. Rudar Home,Buducnost away,dvije kuci,Novi Travnik na strani pa opet kuci. SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA. SAMO JAKO EL PREZIDENTE I ARMIJO NA OVE SELJAČKE PROZIVKE. SVIMA PO PAČI. NAJLAKSE JE SVOJE PROBLEME PRENOSITI NA DRUGE. OVO NEKA NAS JOS VISE RAZBJESNI. NEKA PRORADI MOSTARSKI INAT. TADA SMO NAJLUĐI. NO MERCI I SAMO POŠTENO IGROM IH RASTAVIT DO NOVA 3 BODA
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zanimljivi upisi raje na optuzbe iz Lukavca
Obracunajte se grabljama i vilama
Pošto mi na stranici Radničkog iz Lukavca brišu komentare, evo i odgovora navijača FK Velež za njihovo sapoštenje za javnost gdje se FK Velež bez ikakvog razloga optužuje za necasne radnje:
"Hoće li mi neko od retardiranih seljaka iz vaše Uprave objasniti kakve FK Velež ima veze sa problemima u vašem kantonu, klubu i selu? Jel vam FK Velež kriv što vam ove godine nisu rodile njive? Jel’ FK Velež možda isto kriv za visoku stopu nezaposlenosti u vašem kantonu? Jel možda FK Velež kriv sto šumari i rudari iz vašeg kantona nisu dobili povišice ove godine? Ja se iskreno nadam da ovo sto je vaša tzv uprava napisala kao “saopštenje za javnost" nema nikakve veze sa mišljenjem većine normalnih ljudi i navijača iz Lukavca, a znam ih dosta.
Šta FK Velez ima veze sa onim sto se dogadjalo u Orasju? Žalite se savezu za to, tužite sudije sa sela il zaseoka koji su vas oštetili tamo, obračunajte se grabljama i vilama sa onima koji su vam kartonirali igrače/trenera, ali izostavite FK Velež iz svega ovoga. Jel vama iko ista prigovorio kad ste dobili FK Velež u Mostaru? Ja se sjećam samo da ste pisali kako ste lijepo primljeni, kao što i jeste. Tada smo znači bili ok i fini, a danas kad se dižemo iz pepela, kad se bojite poraza, izmišljate neke gluposti koje veze nemaju sa FK Velež. Prigovarate nam da smo vam uzeli igrače, ako igrač hoće da ide u bolji klub ,nemojte kriviti taj klub, dajte malo pamet ljudi, krivite ljude koji su vam u klubu iz kojeg igrač hoce da ide. Igrači će uvjek ići tamo gdje im je bolje, kriviti klub za te stvari je u kranju ruku smjesno, al to je taj seljacki mentalitet gdje uvjek neko drugi kriv. U drugu ruku, nevidim razloga zašto bi i jedan normalan igrač igrao za vas kad vam u upravi sjede maloumnici.
Nama i Jedinstvo i Travnik uzeše bodove kući, a niko ih nije na nož dočekao, svako je na najsposrtskiji način ove sezone primljen kod nas u Mostaru, ekipe su odnosile i bodove, al mi nismo krivili vas il nekog trećeg. Svi smo mi dobro znali šta je glavni razlog našem gubljenju bodova, slabe igre i situacije u kojoj smo se nalazili. Pitajte ljude iz Gračanice kako su primljeni u Mostar, gdje smo uz jednu fer i korektnu igru zasluženo došli do bodova, ima TV snimak pa pogledajte.
Sto se tiče Slobode i ispadanja iz lige, tada su u FK Velež bili drugi ljudi u Upravi, slični onima koji su sada u vašoj Upravi i to se neopravdava, današnja Veležova Uprava na čelu sa El Presudentom Šemsudinom Hasićem neće pasti na taj nivo da prodaje il kupuje utakmice po selima, naš Predsjednik je to javno izjavio na desetine puta. Nama je trebalo 24 godine da dovedemo prave ljude u klub, a zato nam niste bili krivi vi niti bilo ko drugi. Mi naše probleme sami rješavamo i za nase greške ne krivimo nikoga drugog osim kriminalanca koji su u prošlosti bili u našoj upravi. Međutim kad vec pišete o Slobodi, klubu koji je uvijek bio nečija filijala i prčija, oni ništa bolje nisu ni zaslužili nego da ispadnu te godine , sami su sebi bili iskopali rupu i u nju upali, to je opet taj sličan seljački mentalitet gdje je svako drugi kriv samo pravi krivci nisu.
Zašto se svi seljački timovi toliko pale na FK Velež? Bili smo dobri dok su nam u upravi bili kriminalci i lopovi, vidim i vi spominjete to 12:1, jedino maloumnik se može sladiti na te stvari, a sada kad se dižemo iz pepela i idemo tamo gdje nam je mjesto hoćete da dignete cijelo vase selo protiv nas. FK Velež nije kriv što vi u upravi imate retardirane maolumnike.
U vezi toga sto nas nazivate “divovi”, mi “divovi” nismo, “divovi” su vam u Sarajevu. Informišite se malo, živimo u doba interneta.
Na kraju, dolazimo na taj vaš teren, gdje se nadamo da će u sportskoj igri da pobjedi bolji tim. Molio bih kretene i idiote iz vaše Uprave da ime FK Velež nestavljaju u njihova krnjava, smrdljiva i žvaljava usta, ustati svi pa reći Velez. Jedino budala nemože, a da ne vidi namjere ove vase nesposobne uprave, a to je da dignu bespotrebne tenzije, glumljenje žrtve i traženje alibija da opravdaju njihove nesposbnosti i traženje pogrešnog krivca u FK Velež.
Pravim navijačima Radničkog iz Lukavca želim puno sreće u nastavku sezone, promijenite Upravu jer ovoj koju imate za situaciju u kojoj se nalazite su izgleda svi krivi osim njih samih. Preispitajte malo koji vam retardirani maloumnici predstavljaju klub i pišu tzv “saopštenja za javnost”, dno dna i sramota.
P.S Za dio retardiranih navijača iz Lukavca koji su uz vašu retardiranu Upravu predlažem da uletite svi u teren u petoj minuti utakmice, namlatite sudije i linčujete delegate, budite uz vašu retardiranu upravu, budite glas pravde.
"
Obracunajte se grabljama i vilama

Pošto mi na stranici Radničkog iz Lukavca brišu komentare, evo i odgovora navijača FK Velež za njihovo sapoštenje za javnost gdje se FK Velež bez ikakvog razloga optužuje za necasne radnje:
"Hoće li mi neko od retardiranih seljaka iz vaše Uprave objasniti kakve FK Velež ima veze sa problemima u vašem kantonu, klubu i selu? Jel vam FK Velež kriv što vam ove godine nisu rodile njive? Jel’ FK Velež možda isto kriv za visoku stopu nezaposlenosti u vašem kantonu? Jel možda FK Velež kriv sto šumari i rudari iz vašeg kantona nisu dobili povišice ove godine? Ja se iskreno nadam da ovo sto je vaša tzv uprava napisala kao “saopštenje za javnost" nema nikakve veze sa mišljenjem većine normalnih ljudi i navijača iz Lukavca, a znam ih dosta.
Šta FK Velez ima veze sa onim sto se dogadjalo u Orasju? Žalite se savezu za to, tužite sudije sa sela il zaseoka koji su vas oštetili tamo, obračunajte se grabljama i vilama sa onima koji su vam kartonirali igrače/trenera, ali izostavite FK Velež iz svega ovoga. Jel vama iko ista prigovorio kad ste dobili FK Velež u Mostaru? Ja se sjećam samo da ste pisali kako ste lijepo primljeni, kao što i jeste. Tada smo znači bili ok i fini, a danas kad se dižemo iz pepela, kad se bojite poraza, izmišljate neke gluposti koje veze nemaju sa FK Velež. Prigovarate nam da smo vam uzeli igrače, ako igrač hoće da ide u bolji klub ,nemojte kriviti taj klub, dajte malo pamet ljudi, krivite ljude koji su vam u klubu iz kojeg igrač hoce da ide. Igrači će uvjek ići tamo gdje im je bolje, kriviti klub za te stvari je u kranju ruku smjesno, al to je taj seljacki mentalitet gdje uvjek neko drugi kriv. U drugu ruku, nevidim razloga zašto bi i jedan normalan igrač igrao za vas kad vam u upravi sjede maloumnici.
Nama i Jedinstvo i Travnik uzeše bodove kući, a niko ih nije na nož dočekao, svako je na najsposrtskiji način ove sezone primljen kod nas u Mostaru, ekipe su odnosile i bodove, al mi nismo krivili vas il nekog trećeg. Svi smo mi dobro znali šta je glavni razlog našem gubljenju bodova, slabe igre i situacije u kojoj smo se nalazili. Pitajte ljude iz Gračanice kako su primljeni u Mostar, gdje smo uz jednu fer i korektnu igru zasluženo došli do bodova, ima TV snimak pa pogledajte.
Sto se tiče Slobode i ispadanja iz lige, tada su u FK Velež bili drugi ljudi u Upravi, slični onima koji su sada u vašoj Upravi i to se neopravdava, današnja Veležova Uprava na čelu sa El Presudentom Šemsudinom Hasićem neće pasti na taj nivo da prodaje il kupuje utakmice po selima, naš Predsjednik je to javno izjavio na desetine puta. Nama je trebalo 24 godine da dovedemo prave ljude u klub, a zato nam niste bili krivi vi niti bilo ko drugi. Mi naše probleme sami rješavamo i za nase greške ne krivimo nikoga drugog osim kriminalanca koji su u prošlosti bili u našoj upravi. Međutim kad vec pišete o Slobodi, klubu koji je uvijek bio nečija filijala i prčija, oni ništa bolje nisu ni zaslužili nego da ispadnu te godine , sami su sebi bili iskopali rupu i u nju upali, to je opet taj sličan seljački mentalitet gdje je svako drugi kriv samo pravi krivci nisu.
Zašto se svi seljački timovi toliko pale na FK Velež? Bili smo dobri dok su nam u upravi bili kriminalci i lopovi, vidim i vi spominjete to 12:1, jedino maloumnik se može sladiti na te stvari, a sada kad se dižemo iz pepela i idemo tamo gdje nam je mjesto hoćete da dignete cijelo vase selo protiv nas. FK Velež nije kriv što vi u upravi imate retardirane maolumnike.
U vezi toga sto nas nazivate “divovi”, mi “divovi” nismo, “divovi” su vam u Sarajevu. Informišite se malo, živimo u doba interneta.
Na kraju, dolazimo na taj vaš teren, gdje se nadamo da će u sportskoj igri da pobjedi bolji tim. Molio bih kretene i idiote iz vaše Uprave da ime FK Velež nestavljaju u njihova krnjava, smrdljiva i žvaljava usta, ustati svi pa reći Velez. Jedino budala nemože, a da ne vidi namjere ove vase nesposobne uprave, a to je da dignu bespotrebne tenzije, glumljenje žrtve i traženje alibija da opravdaju njihove nesposbnosti i traženje pogrešnog krivca u FK Velež.
Pravim navijačima Radničkog iz Lukavca želim puno sreće u nastavku sezone, promijenite Upravu jer ovoj koju imate za situaciju u kojoj se nalazite su izgleda svi krivi osim njih samih. Preispitajte malo koji vam retardirani maloumnici predstavljaju klub i pišu tzv “saopštenja za javnost”, dno dna i sramota.
P.S Za dio retardiranih navijača iz Lukavca koji su uz vašu retardiranu Upravu predlažem da uletite svi u teren u petoj minuti utakmice, namlatite sudije i linčujete delegate, budite uz vašu retardiranu upravu, budite glas pravde.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Jazavac pricas o tom istom kantonu koja pridonosi 30 % ukupne industrijske prozivednju a zauzvrat donijamo samo smrdljiv zrak nwepodnosljiv za zivot. Debilcino vi nam sisate na dnevnoj bazi...pozzNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zanimljivi upisi raje na optuzbe iz Lukavca
Obracunajte se grabljama i vilama![]()
![]()
P.S Za dio retardiranih navijača iz Lukavca koji su uz vašu retardiranu Upravu predlažem da uletite svi u teren u petoj minuti utakmice, namlatite sudije i linčujete delegate, budite uz vašu retardiranu upravu, budite glas pravde."
@ sodaacm
Slijede vam u subotu 3 gola u mrezi i 3 boda putuju za Mostar pa napisite jos 50 obavjestenja.
Slijede vam u subotu 3 gola u mrezi i 3 boda putuju za Mostar pa napisite jos 50 obavjestenja.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Soda majka mu stara golemo si tako paglu da ne mozes skontat da ovo nisam ja pisao nego prekopirao i zaboli nas racku za vase izvore finansiranja u vidu čumura. Kod nas je narod puno inteligentniji i uzimamo pare strendzerima pa i na danasnjih +28 u prelijepom vedrom Mostaru 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Pusti levate,svak im kriv samo oni nisu krivi sto su se nasli u poziciji da mogu ispast.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Soda majka mu stara golemo si tako paglu da ne mozes skontat da ovo nisam ja pisao nego prekopirao i zaboli nas racku za vase izvore finansiranja u vidu čumura. Kod nas je narod puno inteligentniji i uzimamo pare strendzerima pa i na danasnjih +28 u prelijepom vedrom Mostaru
#musvdg
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nova sala za press

Ta ćeš brato seljački odrađena

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Crveni_1922
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nova sala za press
Tace Velez

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nova sala za press

Moram.dodat da je ljepse vidit sve ove navijace klubova ovako nadrkane kako se Velez dize, ja im se samo smijem ...od tuzlaka, do onih tamo madjara, zeljeli su nam svasta a vracamo se jqci nego ikad...nego netreba uopste obracat paznju na provokacije, jer ce one dolazit i dalje od ostalih navijaca kad budemo igrali protiv njihovih klubova, samo treba uzivat u Velezpvom dizanju i vracanju u sami vrh BH fudbala..ova prica je prelijepa i svaki dan postajemo sve jaci i jaci ..

Mostar u srcu, Velez do Groba!!
SVI U LUKAVAC!
IDEMO ROĐENI DOBIT I NAPRAVIT LUDARU PROTIV KAKNJA.
FORZAAAAA

IDEMO ROĐENI DOBIT I NAPRAVIT LUDARU PROTIV KAKNJA.
FORZAAAAA

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Nisu loši momci. Prva liga Federacije BiH. Prate tada predzadnji tim lige.

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

Vraca se ponos Mostara. Armija veca iz dana u dan. Nek je ziva i zdrava mala Una. Prvo članska Veleža pa onda u knjige rođenih. Ma i ovo drugo lijepo zvuci

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Krenule pripreme za izgradnju 1000 parking mjesta pored stadiona. Reprezentacijo cekamo i tebe ubrzo

JEDAN JE EL PREZIDENTE HASIĆ ŠEMSUDIN

JEDAN JE EL PREZIDENTE HASIĆ ŠEMSUDIN

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Stone Island
- Kontakt:
I lijepo da se naplaćuje parking. Eto još fine cifre svakog drugog vikenda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.