Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja scene sad na bet365. Dobitak 150 €, fali mi samo jos dvica na Svedsku i dobio sam. I prije 5 minuta nude mi 120 € da mi otkupe opkladu, reko hajde yebat ga, uzecu, jer znam koji sam baksuz ovi ce zabiti ako odbijem... I 2 minute poslije, evo 1:1. 

- Evolution87
- Kontakt:
**** ti bolonju i sve ti ****
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Cak i Shaciri glavomSGD53 je napisao/la:odčepilomancity je napisao/la:Ovi Litvanija isto kao i protiv nas prosle godine. treba mi 3+ za 265, al kako se brane tesko da ce pasti vise od dva

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- prasovic89
- Kontakt:
Što sudija yeba Rogera 

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
a ne može ti STANISLAS uzimat' brejk, nikakoorbit je napisao/la:Hajde Fedex, nemoj me ti razočarati života ti.![]()

stavio sam većeras 6 undera, ujutro kada otvorim nba.com ima da sve utakmice budu rezultatski neizvjesne i naravno veće sanse da će ovih 6 debila prebaciti granicu, a teško da će se desiti kao sinoć gdje imaš martina i pekovića over i likovi izgube 50 razlike, gdje imaš debila hiberta i kopelanda over isto likovi zijane na poluvremenu i tako dalje
ima ujutro na play by play da bude
vučević made luyap
hibert jump shot made
vučević dunk shot made
bledsoe made three pointer
... i tako dalje
ima ujutro na play by play da bude
vučević made luyap
hibert jump shot made
vučević dunk shot made
bledsoe made three pointer
... i tako dalje

nema potpisa
Ovako se uzimaju pare nema sta,cestitamreeds je napisao/la:hvala fedex, sad u miru gledati odlican mec....reeds je napisao/la:ajde fedex uzmi set i dosta![]()
![]()
sretno svima ko jos ceka rezultat
![]()

Mozes li mi objasniti kako ide taj otkup kad je utakmica u toku, postoje li neka pravila i slicno ? HvalaGoalgetter je napisao/la:Ja scene sad na bet365. Dobitak 150 €, fali mi samo jos dvica na Svedsku i dobio sam. I prije 5 minuta nude mi 120 € da mi otkupe opkladu, reko hajde yebat ga, uzecu, jer znam koji sam baksuz ovi ce zabiti ako odbijem... I 2 minute poslije, evo 1:1.
@tajger
Možeš naravno pa u pitanju je bet365, nije Premier sa 100 uslova i pravila još će nam tražiti 3 klika prije nego se ulogiramo ko dokaz da smo mi, a ne roboti.
Možeš naravno pa u pitanju je bet365, nije Premier sa 100 uslova i pravila još će nam tražiti 3 klika prije nego se ulogiramo ko dokaz da smo mi, a ne roboti.

pa sunce ti zareno, uvijek bilo para pari qurac fukari. Dobi covjek 240 kermi a jos zivi u Austriji.Goalgetter je napisao/la:Ja scene sad na bet365. Dobitak 150 €, fali mi samo jos dvica na Svedsku i dobio sam. I prije 5 minuta nude mi 120 € da mi otkupe opkladu, reko hajde yebat ga, uzecu, jer znam koji sam baksuz ovi ce zabiti ako odbijem... I 2 minute poslije, evo 1:1.

1946
*ebat' će me Federer, ne mogu da vjerujem .. mog'o je reć' da pripremim vazeljin 

Sudija dao break Stanuorbit je napisao/la:*ebat' će me Federer, ne mogu da vjerujem .. mog'o je reć' da pripremim vazeljin
A levat se nafur'o koda mu je posljednji match u životu ..arelinho je napisao/la:Sudija dao break Stanuorbit je napisao/la:*ebat' će me Federer, ne mogu da vjerujem .. mog'o je reć' da pripremim vazeljin

Hajmo Fedex, forum ss.ba navija za tebe! ispoštuj raju

- BlueBosnian
- Kontakt:
Možda nas i ispoštuje..orbit je napisao/la:A levat se nafur'o koda mu je posljednji match u životu ..arelinho je napisao/la:Sudija dao break Stanuorbit je napisao/la:*ebat' će me Federer, ne mogu da vjerujem .. mog'o je reć' da pripremim vazeljin![]()
Hajmo Fedex, forum ss.ba navija za tebe! ispoštuj raju

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Teško, jer ga ja čekam .. Wavrinka servira za match i pobjedu tako da sve osim toga - senzacija! 

- BlueBosnian
- Kontakt:
40-40 ajde sad...orbit je napisao/la:Teško, jer ga ja čekam .. Wavrinka servira za match i pobjedu tako da sve osim toga - senzacija!
Evo ga..

Zadnja izmjena: BlueBosnian, dana/u 15 nov 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Vile nas i Rogera nosaju .. treb'o je izgubiti do sad 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ofirno od Wawrinke...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ne sikirajte se.Ipak sam ja odigrao 1-2 rezultat
Mora mlađi buraz pustiti starijem zbog casti.

Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.