Kad je Jesse plesao, sto se lige tice. Sutra ocekujemo koju Rašinu bombicu. Steta nema Parteya, da mu je metne kroz noge.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kad je Jesse plesao, sto se lige tice. Sutra ocekujemo koju Rašinu bombicu. Steta nema Parteya, da mu je metne kroz noge.
Zadnjih godinu dana nema mi draže ekipe za gledati nego Čelzi, prelijepo ovo sve izgleda, ne bih ja tu ništa mijenjao.
Lijepo je sto hvalis Tonalija al lik ce brzo ispast iz prvih 11 ako vako nastaviRomagnoli13 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 21:04Bruno, Tonali, Botman, Trippier i Isak. Jedini igrači koji vrijede u Newcastle-u ostalo su polovnjaci, ponajviše ih ima sa "Otoka". Ove sezone ako izbore EL-u to će biti premija.
Covjek je depresiva jer je prije svega u Newcastleu pa onda sve ostalo
Nebih ni ja zaliorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 23:53Zidovske pacovcine, sad bih potpisao da gledam United u cshipu samo da oni odu
Al nadam se da ce navijaci zapaliti OT i bojkotovati ispred da se otkazu sve tekme dok ne odu, ne bih zalio da nam sve budu registrovane sa 3-0 za protivnike
Salernitana director De Sanctis on Boulaye Dia deal: "Disrespectful behaviour, disrespectful offer from Wolves".
"They sent a loan with option to buy bid late Thursday for figures that, if I were to make public, would cause a diplomatic incident. This affected Dia".
Je li ovo sad kad je pao u vodu mit da he City dominantan zato sto trosi enormne svote nevca, a drugi ne. Sad krece mit da imaju sudisku protekciju?QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 sep 2023, 09:58cuj ria jes radikalan ne bi zalio da se zapali old trashford![]()
fina kompilacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.