FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zrinjski sutra bez Bilbije, Kožulja , Tičinovića i jos par prvotimaca....
Mulalić je kriv što smo ispali iz Evrope, da je fino boksovao u stranu, da je odbranio šut u 90', mi bi izbacili Neftci. Hladno nas frajer oštetio za milion 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jasno je da kad spojimo Muftica i Mulalica dobijamo pola golmana, to nam je najgora pozicija u timu, najlosija.
Iznad sam dva puta citiran, da ne misli neko da sam za Mulalica ili Muftica, najradije bi da oba otjeramo i dovedemo golmana, ali to nije realno.
Treba ohladiti Muftica, neka brani Mulalic, nazalostni ovaj ce kiksati i tako u krug, jer se ne mozemo nadati dobrom ni od jednoga. Sad je Muftic ispucao kredit, previse kikseva, neka ide Mulalic i to je to. Nazalost, nasa realnost.
Iznad sam dva puta citiran, da ne misli neko da sam za Mulalica ili Muftica, najradije bi da oba otjeramo i dovedemo golmana, ali to nije realno.
Treba ohladiti Muftica, neka brani Mulalic, nazalostni ovaj ce kiksati i tako u krug, jer se ne mozemo nadati dobrom ni od jednoga. Sad je Muftic ispucao kredit, previse kikseva, neka ide Mulalic i to je to. Nazalost, nasa realnost.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Sad idu 4 utakmice sa isto toliko pobjeda 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Jaooo koliko novih nickova,zašto li Bože?
Uglavnom 15 stranica serendanja,iz suokjeg u praznog,kkao treba otjerati ljude koji su prepolovili dug,jer zasto,pa zato sto su ga prepolovili,da su nas zaduzili mozda bi bili dobri
I jos 1000 laznih insajderski
Nedopustiti navijacima ama bas nista,oni su ga haman ugasili sa svojom sampanjac ekipom
Uglavnom 15 stranica serendanja,iz suokjeg u praznog,kkao treba otjerati ljude koji su prepolovili dug,jer zasto,pa zato sto su ga prepolovili,da su nas zaduzili mozda bi bili dobri
I jos 1000 laznih insajderski
Nedopustiti navijacima ama bas nista,oni su ga haman ugasili sa svojom sampanjac ekipom
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Hidićjointunija je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:13Baš hoću da napišemSportsfans1921 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 10:59Ja ne znam zašto se ne probaju Ovčina i Čosić zajedno na desnoj strani,poznaju se iz Veleža mogli bi to fino izgurati po mom mišljenju
Ali mene više brine fizika,nismo na nivou nikako.

Željezničar za život cijeli!
- jointunija
- Kontakt:
Ne bih tako gledao,postoji komunikacija,postoje mjerenja,opterećenja,šef se tu pita.Ne može Hidić ništa na svoju ruku.SudoHusika je napisao/la: ↑23 sep 2023, 12:17Hidićjointunija je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:13Baš hoću da napišemSportsfans1921 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 10:59Ja ne znam zašto se ne probaju Ovčina i Čosić zajedno na desnoj strani,poznaju se iz Veleža mogli bi to fino izgurati po mom mišljenju
Ali mene više brine fizika,nismo na nivou nikako.![]()
Ja se samo nadam da se nije previše zabavio oko tih analiza i svih tih novih stvari,a malo zapustio ono najvažnije,teren.
Sretno nam sutra,pobiti se,pa šta bude.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Hoce li biti sta od Macrona osim dresova u fan shopu?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Moze i Mourinho na klupu, al kad pojedini na nargili dogovore da nece onda sva taktika i sve zamisli padaju u vodu
Sreca da svaka budala danas može napisati šta hoce.
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja
-
- Kontakt:
Pa tako nekako

1921
- dubioza144
- Kontakt:
A ko ga to sve bojkotuje
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Niko,laz i mahalisanje isplivavaju poslije poraza i loseg perioda
Jednostavno dok je mahalisanja nece nas biti nigdje
Jednostavno dok je mahalisanja nece nas biti nigdje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma glupani, svaka šuša može srat šta poželi. Kad je bio Mulalic isto debili pisali. To će uvijek jedni te isti pisati kao što pišu nakon loših rezultata. Pileci mozgovi.
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa terenom i brojacima? Jesu li tribine ciste? Pusti se trenera i igraca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Slazem se. Dok god Senad moze poslati nekog da sjede s igracima i kaze im ma ta ce on i njegove analize, nema napretka. Dok god Amar moze uci u svlacionicu prije utakmice, nema napretka. Dok god ima navijaca koji brane jednog ili drugog, nema napretka.
Treba im mrki zabraniti prilaz
Kad je tekma mogu kuptii kartu ko i svi ljudi gledati utakmicu
ali nemaju sta nezaposleni ljudi da ulaze u prostorije kluba
Kad je tekma mogu kuptii kartu ko i svi ljudi gledati utakmicu
ali nemaju sta nezaposleni ljudi da ulaze u prostorije kluba
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jest vala cist primjer si ti.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ne znam ja, kazu kad ne bi bojkotovali onda Mufta bi naglo dobio 5cm u visini i ne bi ga mogao lobovati na liniji, Kosoric bi bio brzi barem duplo, a Rustem bi naglo postao playmaker ko rijetko viđen u ovoj ligi. Pitate se za Drlju? Eh da on tek ne bojkotuje, svaka tekma po jedan gol kakav je zabio prvu tekmu za nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.