pozdrav i sa srecom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MukiSA je napisao/la:Adilović kriv?? Prijatelju, ne pricaj budalastine molim te. Amaterski sam golman 20 godina i znam da bih prvi ja i svi ostali golmani na svijetu ovom reagovali kao on, covjek je sutirao, i normalna je reakcija svakog golmana da krene na tu stranu gdje ide sut, e sad to sto je u milisekundi nakon njegovog suta lopta zakacila naseg igraca (ne sjecam se koga), to se naziva klasicna nesreca, mali milion takvih golova svake sedmice u svjetskim ligama. To sto je tako uspio brzo reagovati u periodu izmedju suta igraca Levskog i pokusaja bloka naseg igraca, samo pokazuje da ima dobar refleksBernardBarnjak je napisao/la:zasarajevo je napisao/la:Dobar rezultat smo napravili mada nisam siguran u prolaz. Bekovi su nam katastrofa
Kao da ih nema! Po meni je najlosiji golman. Vidio sam 2 gola na kosevu protiv ribara i ovaj veceras. Samo da je ostao na nogao onu frljoku bi odbranio. Osim toga, jako je nesiguran kod prekida, po meni osim izbijanja lopte i nema pozitivne golmanske osobine.
Izvini, ali oni sto rade po njivama od jutra do mraka znaju bolje gramatiku i pravopis od tebeBernardBarnjak je napisao/la:@MukiSA
Ocigledano je da ne znas komunicirati normalno i zbog toga odustajem od bilo kakve rasprave sa tobom (ovo je moj zadni reply tebi).
Opet si nastavio sa nekim vrijedanjem a Adilovc je morao bolje reagovati a nije. Za gol protv Levskog nije kriv samo tvoj Adilovic nego i cijela odbrana. Ako je tebi kao golmanu ono normalna golmanska reakcijavjeruj mi da me te ne dotice niti sekunde. Imam (ja kao dugogodisnji navijac sarajeva) pravo da kazem da momak nema pojma! Imam! I ti se mozes slikati sa tim amaterski golmane!
Djaba slijepom pokazivati a gluhom govoriti!
nemas potrebe da mi reply jer ni ti mene a ni ja tebe necu uvijeriti u suprotno. golmane!
p.s. bas me zanima ko je glasao za tog najgolmana!
Trenutno korisnika/ca: kanarinac, kupus army, ronaldo99 i 43 gosta.