FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Felixxx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Felixxx » 20 jul 2012, 04:19

Najbolja moguca osveta za sve ovo sto su vam uradili je da ih na ljudski i civilizovan nacin izbacite iz Europe,jer su oni vec vidjeli sebe u nastavku takmicenja i ocigledno vas vise nego precjenili,tako da pokazete da cijela drzava napreduje bar sto se tice huliganstva i ZATO JE NAJBOLJE DA IM URADITE KAO STO SU NIKSICANI URADILI LESEVIMA,laganini ih istjerati makar im koljena polomili na terenu i to im je gore nego sta ti ja znam neke "čeke" i tome sl.
pozdrav i sa srecom ;)
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 jul 2012, 04:25

Najavljuju kisu u cetvrtak :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 20 jul 2012, 08:52

Hocel igrat Said u Sarajevu il ima suspenziju zbog zutih bilo bi steta da neigra kako god znaci on u igri Sarajeva

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 jul 2012, 08:56

Siguran sam da je ova sramotna parola jedan od načina kako isprovocirati igrače i olaksati put Levskom do pobjede i isprovocirati navijače kako bi izazvali nerede na tribinama.Boli njih briga za Arkanom i Mladićem,ideja im je data od pojedinaca iz naroda kome ovaj dvojac krvnika pripada.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jul 2012, 08:56

MukiSA je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Dobar rezultat smo napravili mada nisam siguran u prolaz. Bekovi su nam katastrofa :?

Kao da ih nema! Po meni je najlosiji golman. Vidio sam 2 gola na kosevu protiv ribara i ovaj veceras. Samo da je ostao na nogao onu frljoku bi odbranio. Osim toga, jako je nesiguran kod prekida, po meni osim izbijanja lopte i nema pozitivne golmanske osobine.
Adilović kriv?? Prijatelju, ne pricaj budalastine molim te. Amaterski sam golman 20 godina i znam da bih prvi ja i svi ostali golmani na svijetu ovom reagovali kao on, covjek je sutirao, i normalna je reakcija svakog golmana da krene na tu stranu gdje ide sut, e sad to sto je u milisekundi nakon njegovog suta lopta zakacila naseg igraca (ne sjecam se koga), to se naziva klasicna nesreca, mali milion takvih golova svake sedmice u svjetskim ligama. To sto je tako uspio brzo reagovati u periodu izmedju suta igraca Levskog i pokusaja bloka naseg igraca, samo pokazuje da ima dobar refleks ;)

Zato i jesi amaterski golman, kao i adilovic. Kao prvo, Adilović nije nikako reaagovao jer da je bilo sto uradio ona lopta ne bi usla u gol. Drugo, odbranbeni igrac je vec bio na levskom napadacu i vjeruj mi da ni taj bugarin nije bio svjestan da je lopta usla u gol. Ti kao golman naravno znas da postoje 2 vrste izlazaka na napadaca 1na1. Germanski (njemacki) kada golman zauzima (kosarkaski) stav i ceka rekciju napadaca i balkanski kada uklizava (golmanski) prema napadacu! Hajde iskreno mi reci sta je Adilovic sinoc uradio konkretno? Niti je skratio ugao, niti ga je onaj naopadac driblao a slomio je golmana. Adilovic, po meni, je jedan od najlosijih pojedinaca u igri Sarajeva. Totalo je nesiguran, sto se moglo i vidjeti na kosevu protiv malte.

P.S. molio bih te da pokazes minimum kulture i da ne nazivas necije postove budalastinama ako je samo neko pokazao drugacije misljenje od tvog!

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 20 jul 2012, 09:19

Nositelji

FC Khazar Lankaran (AZE)/Lech Poznan (POL)
Naftan Novopolotsk (BLR)/FK Crvena Zvezda (SRB)
Differdange 03 (LUX)/AA Gent (BEL)
Levski Sofia (BUL)/FK Sarajevo (BIH)
Olympique de Marseille (FRA), AC Sparta Prague (CZE)

Nenositelji

ŠK Slovan Bratislava (SVK)/Videoton FC (HUN)
Eskişehirspor (TUR)/Saint Johnstone FC (SCO)
JJK Jyväskylä (FIN)/FK Zeta (MNE)
VMFD Žalgiris (LTU)/VfB Admira Wacker Mödlin (AUT)
AIK (SWE)/FH (ISL), AC Omonia (Cyp )
Ako bude prolaz u 4 kolo onda bi se srecom i ovi finci mogli dobiti i proci
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 20 jul 2012, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jul 2012, 09:29

Ovo za zute je totalno sranje.Znaci klub koji dogura od prvog pretkola do cetvrtog kola,moze da ostane bez pola tima.
A ovi gotovani iz jacih liga cekaju neokrznuti.
Yebo ti Platini guzicu svoju debelu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 jul 2012, 09:42

Evo vam kratki sažetak tekme ko nije gledao, pa nek pogleda ;)

[youtube][/youtube]

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 20 jul 2012, 09:58

Adilović kriv?? Prijatelju, ne pricaj budalastine molim te. Amaterski sam golman 20 godina i znam da bih prvi ja i svi ostali golmani na svijetu ovom reagovali kao on, covjek je sutirao, i normalna je reakcija svakog golmana da krene na tu stranu gdje ide sut, e sad to sto je u milisekundi nakon njegovog suta lopta zakacila naseg igraca (ne sjecam se koga), to se naziva klasicna nesreca, mali milion takvih golova svake sedmice u svjetskim ligama. To sto je tako uspio brzo reagovati u periodu izmedju suta igraca Levskog i pokusaja bloka naseg igraca, samo pokazuje da ima dobar refleks ;)[/quote]

Zato i jesi amaterski golman, kao i adilovic. Kao prvo, Adilović nije nikako reaagovao jer da je bilo sto uradio ona lopta ne bi usla u gol. Drugo, odbranbeni igrac je vec bio na levskom napadacu i vjeruj mi da ni taj bugarin nije bio svjestan da je lopta usla u gol. Ti kao golman naravno znas da postoje 2 vrste izlazaka na napadaca 1na1. Germanski (njemacki) kada golman zauzima (kosarkaski) stav i ceka rekciju napadaca i balkanski kada uklizava (golmanski) prema napadacu! Hajde iskreno mi reci sta je Adilovic sinoc uradio konkretno? Niti je skratio ugao, niti ga je onaj naopadac driblao a slomio je golmana. Adilovic, po meni, je jedan od najlosijih pojedinaca u igri Sarajeva. Totalo je nesiguran, sto se moglo i vidjeti na kosevu protiv malte.

P.S. molio bih te da pokazes minimum kulture i da ne nazivas necije postove budalastinama ako je samo neko pokazao drugacije misljenje od tvog!

[youtube][/youtube][/quote]

Oprosti ono, ali i ovaj post ti je budalaština. On je stao i zauzeo taj kosarkaski stav jer je njihovom napadacu lopta bila u nogama, da bi istrčao potrebno je da napadač dadne malo jači for, a golman da to uoči i da istrči, ugao je skratio koliko je mogao, da je krenuo vise, onaj bi ga samo lagano zaobisao. A to da je Adilović amater, pa s obzirom da se mozemo onakvih golova nagledati koliko hocemo u ligama petice, bojim se onda da su u tim ligama skoro pola golmana amateri :lol:
Ja jesam amater, a ti nisi ni to, tako da sam kako god okrenes kompetentniji, sa stajalista amaterskog iskustva, a ti ni to nemas, puki gledatelj i pljuvač, koji očito ima nesto protiv Adilovića, koji je btw izglasan za naseg najboljeg igrača prosle sezone, od strane navijaca. Kako li moze jedno misljenje biti relevantnije od par hiljada drugih :oops:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 jul 2012, 10:45

ma oni su jedva dali ovaj gol,, možemo ih dobit siguran sam 100 %...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 jul 2012, 10:46

Svaka cast igracima Sarajeva ! Postali ste mi dragi ovih dana i navijao sam za vas sinoc i skakao na svaku vasu sansu skoro kao kada Željo igra. Sretno vam danas u zrijebu i u revansu. Mislim da ih mozete pobjediti uz podrsku navijaca a uz malo srece u danasnjem zrijebu mozete i do play offa :D SRETNO !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

manchesterunitedfan
Kontakt:

Post Postao/la manchesterunitedfan » 20 jul 2012, 11:16

Adilovic je bio skroz ok sinoc, nema mu se sta zamjeriti. Primili smo onaj gol nesretno. Adilovic je imao loptu, ali nesretno se odbila i usla u gol. Boze moj, sta da se radi, zivot ide dalje, ima revans.

Sto se tice transparenta, tu se nema sta govoriti, seljaci iz Bugarske.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jul 2012, 11:21

Nadam se da ce UEFA barem jednom reagovati kad su u pitanju ovakve stvari, jeste da smo mi na to navikli kada idemo u Banju L. i Siriki B., ali i tome ce doci kraj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

manchesterunitedfan
Kontakt:

Post Postao/la manchesterunitedfan » 20 jul 2012, 11:57

Ako su nas kaznili zbog transa "Never forget Srebrenica" onda bi bio red da i njih kazne zbog ovog.
Manchester United! FK Sarajevo! Miami Heat! Roger Federer!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jul 2012, 12:15

@MukiSA

Ocigledano je da ne znas komunicirati normalno i zbog toga odustajem od bilo kakve rasprave sa tobom (ovo je moj zadni reply tebi).
Adilovc je morao bolje reagovati a nije. Za gol protv Levskog nije kriv samo tvoj Adilovic nego i cijela odbrana. Ako je tebi kao golmanu ono normalna golmanska reakcija :shock:
Opet si nastavio sa nekim vrijedanjem a vjeruj mi da me te ne dotice niti sekunde. Imam (ja kao dugogodisnji navijac sarajeva) pravo da kazem da momak nema pojma! Imam! I ti se mozes slikati sa tim amaterski golmane!
Djaba slijepom pokazivati a gluhom govoriti!

nemas potrebe da mi reply jer ni ti mene a ni ja tebe necu uvijeriti u suprotno. golmane!

p.s. bas me zanima ko je glasao za tog najgolmana!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

MukiSA
Kontakt:

Post Postao/la MukiSA » 20 jul 2012, 12:34

BernardBarnjak je napisao/la:@MukiSA

Ocigledano je da ne znas komunicirati normalno i zbog toga odustajem od bilo kakve rasprave sa tobom (ovo je moj zadni reply tebi).

Opet si nastavio sa nekim vrijedanjem a Adilovc je morao bolje reagovati a nije. Za gol protv Levskog nije kriv samo tvoj Adilovic nego i cijela odbrana. Ako je tebi kao golmanu ono normalna golmanska reakcija :shock: vjeruj mi da me te ne dotice niti sekunde. Imam (ja kao dugogodisnji navijac sarajeva) pravo da kazem da momak nema pojma! Imam! I ti se mozes slikati sa tim amaterski golmane!
Djaba slijepom pokazivati a gluhom govoriti!

nemas potrebe da mi reply jer ni ti mene a ni ja tebe necu uvijeriti u suprotno. golmane!

p.s. bas me zanima ko je glasao za tog najgolmana!
Izvini, ali oni sto rade po njivama od jutra do mraka znaju bolje gramatiku i pravopis od tebe :cry: (neko se slika s amaterskim golmanom, neko s obrazovanjem :lol: )
Cuj nemoj mi reply, jok eto ostat će na tebi :lol:

Kad god se protivnički napadač nadje sam oci u oci s protivnickim golmanom, kriva je odbrana, mada ja necu ni njih kriviti, jednostavno je pas bio dobar.
A nije niko glasao za najgolmana :oops: to i ne postoji kod nas, neuki, neupuceni "dugogodisnji navijacu Sarajeva" :?
Vec je momak dobio nagradu za najborbenijeg /najboljeg igrača iz prošle sezone, "dugogodišnji navijaču", pardon, obični balavcu, neuki seljanu :)

Pozdrav veliki ;)
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 jul 2012, 12:51

Ako aBd prodjemo mogli bi na Videoton :mrgreen:

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 20 jul 2012, 12:59

A što kake ova dvojica. Dajte ba pustite šuplju priču stučnjaci. Adilović je bio dosta bolji i sigurniji sinoć za razliku od utakmica protiv Hiberniansa. Ono bi i vjerovatno skinuo da lopta nije zakačila nogu i odbila se nezgodno. Neka Adilović brani i u revanšu onako i to je to!
U novi boj...

Axl
Kontakt:

Post Postao/la Axl » 20 jul 2012, 13:13

Aktivan rezultat, solidna igra, ali bez sreće. Nadam se da će nas sreća bar malo poslužiti u revanšu. Sinoć Said pokazao da je najbolji igrač, šteta što je nespreman. Suljić odigrao borbeno, al' on treba psihologa. U nekim situacijama nerezonski reaguje skroz. Da li je ovo bila slučajnost i samo loš dan Levskog vidjet' ćemo u četvrtak.

Za sinoć svaka čast. 8-)

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 20 jul 2012, 13:21

Adilovic je bio na nivou, i momcima svaka cast za partiju. Sve i da ispadnemo ovo je jako vazno jer cemo imati puno kosevo, a pare nam trebaju itekako.

Cestitke igracima jos jednom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kanarinac, kupus army, ronaldo99 i 43 gosta.