FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma brine me to sto rece da nema autoriteta Denis i kad rece "izgleda ko da se stvari na staro vracaju, haman borba za opstanak"..i to za pare, mada kaze nije to veliki dio i bice regulisano
a nema se tu sta, cekat da Azmir sto prije dodje i nadat se da ce doc neka pojacanja..eto Bajraktarevic je dosao, pojacat ce vezni red, dosao je i Djoko...treba nam stoper i dobar ofanzivac/krilo, tu nam treba bas dobar igrac..
ugl vidjet cemo kako ce se stvari razvijati, i oni ne vjeruju da ce ispast jer ima puno losih ekipa, ali ocekivalo se vise..ja sam i dalje optimista, al ovaj se ne bi dzaba zalio da nije kako je ocekivao da ce bit jer vazda je korektan bio i nikad nije bilo problema ni na terenu ni van terena sto se tice angazmana za Slobodu..da se ko drugi zalio pa hajd i ne bi mu vjerovao
ps nije "nas" Hadzic u Jedinstvu
a nema se tu sta, cekat da Azmir sto prije dodje i nadat se da ce doc neka pojacanja..eto Bajraktarevic je dosao, pojacat ce vezni red, dosao je i Djoko...treba nam stoper i dobar ofanzivac/krilo, tu nam treba bas dobar igrac..
ugl vidjet cemo kako ce se stvari razvijati, i oni ne vjeruju da ce ispast jer ima puno losih ekipa, ali ocekivalo se vise..ja sam i dalje optimista, al ovaj se ne bi dzaba zalio da nije kako je ocekivao da ce bit jer vazda je korektan bio i nikad nije bilo problema ni na terenu ni van terena sto se tice angazmana za Slobodu..da se ko drugi zalio pa hajd i ne bi mu vjerovao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Koliko sam upratio Pirić ne brani na ovim pripremnim utakmica. Zašto?
Hadzija u Jedinstvu ? al pratite informacije ko moja nenawobly92 je napisao/la:A Hadžija u Jedinstvu završi, nisam ni znao, šteta što ga nismo zadržali

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hvala na info, vidim i ja sad gresku, ovaj golman je Adnan HOdžić kod njih sad, a ne Hadžićultrasstyle_tz je napisao/la: ps nije "nas" Hadzic u Jedinstvu

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pilot pa pogriješifukara87 je napisao/la: Hadzija u Jedinstvu ? al pratite informacije ko moja nena![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
svaki drugi, treci dan se cujem s igracem (odrasli smo zajedno) i isto mi govori, zato i jesam ovoliko negativanultrasstyle_tz je napisao/la:ma brine me to sto rece da nema autoriteta Denis i kad rece "izgleda ko da se stvari na staro vracaju, haman borba za opstanak"..i to za pare, mada kaze nije to veliki dio i bice regulisano

Sloboda Tuzla
E **** druze, reci tom igracu da je Ciro trazio duplo vise para i da je ispao pakas na kraju, Azmir bi mu to i dao ali ovaj nije mogao da saceka par dana dok se ne rijese neke prece stvari, a sa JFH je sve dogovoreno, medjutim JFH je kasnije trazio da dodje sa svojim strucnim stabom, sto mu naravno nije moglo biti udovoljeno. Denis je najbolje moguce rjesenje u sadasnjoj situaciji. Koliko sam upoznat nikome se nista ne duguje, ne znam stvarno vise odkud te price dolaze i od koga.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma brine me to sto rece da nema autoriteta Denis i kad rece "izgleda ko da se stvari na staro vracaju, haman borba za opstanak"..i to za pare, mada kaze nije to veliki dio i bice regulisano
🔴⚫️
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to isto ja znam kako mi je u firmi, a neko tebi kaze "de ba ubjedjuj ga da mu je dobro"
...prvo sto on meni sigurno nece ni rec sve sto oni znaju mi ne znamo ni 10% sto igraci znaju...a ako oni nisu zadovoljni nacinom rada i autoritetom trenera i ako oni kazu da postoje dugovanja neka (mada to ne potenciraju toliko jer znaju da ce se sa Azmirom rijesiti) ...uostalom Hadzija ne produzi jer neke pare nisu legle+preveliki zahtjevi (citaj pojavio se Piric kao opcija)..znaci ima tu nesto, kad vec 2-3 igraca kazu da nije sve leglo i ja pocnem da im vjerujem, al opet kazem ne potenciraju to jer ko sto i kazu sa Azmirom se sve rijesi...belaj je ocigledan kad njeg nema
ko sam ja da njemu govorim "ej ba suti dobro je tebi"..
oni sigurno bolje znaju od svih nas i situaciju sa Cirom i sa Haselbankom i ocekivanja i sve, ali covjek jednostavno kaze "ocekivao sam vise, ako nastavi ovako moglo bi bit problema" i sta ja tu mogu da glumim veceg katolika od pape i govorim mu da nema pojma sta prica, uvjeravam ga u neke stvari...valjda on "radi" tu, valjda je on svaki dan i sigurno zna i vidi vise od svih nas skupa...
ugl et pojacanja su pocela dolaziti, a i Denis valjda ne us.ere puno prije neg sto dobije nogu

ko sam ja da njemu govorim "ej ba suti dobro je tebi"..
oni sigurno bolje znaju od svih nas i situaciju sa Cirom i sa Haselbankom i ocekivanja i sve, ali covjek jednostavno kaze "ocekivao sam vise, ako nastavi ovako moglo bi bit problema" i sta ja tu mogu da glumim veceg katolika od pape i govorim mu da nema pojma sta prica, uvjeravam ga u neke stvari...valjda on "radi" tu, valjda je on svaki dan i sigurno zna i vidi vise od svih nas skupa...
ugl et pojacanja su pocela dolaziti, a i Denis valjda ne us.ere puno prije neg sto dobije nogu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Ne bi volio da ispadne da sve gledam negativno,ali mi neke stvari nisu jasne! Odlazi se na pripreme i tamo se dovode znani i neznani na probu,nije ni priblizno kompletiran tim,a neke Djoke,Moke,Rodje itd dolaze i prolaze,a nasa djeca na posudbu u Slogu. Kako ja vidim mi nase polovnjake tjeramo da bi doveli tudje polovnjake koje niko nece.Radovanovicu je ovo treca proba na Tusnju,Dzafica **** svi zivi...pa ko to ima takav ulaz sa igracima u Slobodu nije mi jasno. Jel konsolidacija ove godine? Daj onda nasu djecu plus 3,4 extra dobra pojacanja i to je konsolidacija uz minimum troskova,a ne 10 polovnjaka sa smjestajem,hranom,platom,provizijom managerima itd...
Dobro je da se izgubilo juce da se na vrijeme trznu svi,a ne da se uljuljkamo nekim pobjedama sa priprema i onda dodje Celik i sl.pa problem.
Dobro je da se izgubilo juce da se na vrijeme trznu svi,a ne da se uljuljkamo nekim pobjedama sa priprema i onda dodje Celik i sl.pa problem.
-
- Kontakt:
mnogo ste mi negativni,a nema razloga,doce to na svoje sve.bolje da gledamo kako da dovucemo 10 000 ljudi protiv celika,organizujemo korteo kakav,pravimo transparente i to.

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
Nema negativnosti,samo se bojim da za neke popravke nece biti vremena nakon priprema,a sto se tice nezadovoljstva igraca to je bas kao u firmi,ako je plata dobra kazu puno se radi,ako je nema nikako i uz to se samo sjedi ni to ne valja,tako da ugrace ne treba puno slusati,teren i neka pokazu sta vrijede bez obzira ko je trener.
nije tacno,po poluvrijeme braneThranduil je napisao/la:Koliko sam upratio Pirić ne brani na ovim pripremnim utakmica. Zašto?

-
- Kontakt:
Nemas se sta brinuti. Evo necu ni ja imenovati igraca koji ce zbog nezalagajna i nediscipline na terenu u jucerasnjoj utakmici, danas biti otjeran iz Slobode, a puno se od njega ocekivalo. To ce pobiti tvoje navode da Sadikovic nije autoritet. Zaje*ancije nema kod Sadikovica, mozes misliti sta hoces, koliko god ga mi volili ili ne, nije on los trener...ultrasstyle_tz je napisao/la:bgm i ja sam se malo zabrinuo vcrs nakon nekih informacija..daj boze da se azmir vrati sto prije inace bi moglo biti problema..
da ne imunejem igraca al kaze kako je Denis nikakav trener, nema autoriteta ni malo, ne radi se ni blizu ko sa Cirom i po njegovom sudu ako ostane ekipa kakva jeste slijedi borba za opstanak..plus dio premije od prosle sezone im nije jos isplacen..tak da ispade da je i Hadzija govorio istinu kad je rekao da fali dio para...
uglavnom ako on nije zadovoljan igracima i nacinom rada bgm meni je to dovoljno da se zabrinem...vracaj se azmire sto prije
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
+1wienultras je napisao/la:mnogo ste mi negativni,a nema razloga,doce to na svoje sve.bolje da gledamo kako da dovucemo 10 000 ljudi protiv celika,organizujemo korteo kakav,pravimo transparente i to.![]()
Crveno-crni derbi, treba napuniti stadion, pozvati i zenicane da dodju, da i oni napune D sektor na zapadu, da navijamo da grmi, da na samom pocetku sezone slika sa Tusnja obidje BiH, pogotovo sto je sigurno da frke nece biti, bila bi to prelijepa slika sa Tusnja, prelijepa navijacka prica. Trebalo bi vec poceti raditi na promociji prve domace utakmice!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Pa hajde ukljuci/(mo) se.. imas ideju, prijedlog, ekipu ? Lako je organizovat se hvala bogu ima i facebook i hiljadu nacina za stupit u kontakt tako da treba radit a ne samo pricat 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Crveno-crni derbi, treba napuniti stadion, pozvati i zenicane da dodju, da i oni napune D sektor na zapadu, da navijamo da grmi, da na samom pocetku sezone slika sa Tusnja obidje BiH, pogotovo sto je sigurno da frke nece biti, bila bi to prelijepa slika sa Tusnja, prelijepa navijacka prica. Trebalo bi vec poceti raditi na promociji prve domace utakmice![/quote
dal jos uvijek traje zabrana gostovanja?
dal jos uvijek traje zabrana gostovanja?
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Nisam upratio to. Gdje god vidim kakav sastav ili nešto ne spominje se Pirić pa mi bilo čudno.zla2 je napisao/la:nije tacno,po poluvrijeme braneThranduil je napisao/la:Koliko sam upratio Pirić ne brani na ovim pripremnim utakmica. Zašto?
http://www.transfermarkt.co.uk/semir-ba ... ler/166450" onclick="window.open(this.href);return false;
Novo pojačanje, Semir Bajraktarević (Čelik). Nije loš igrač, manje-više bio standardan u Čeliku, odigrao dosta utakmica u Premijer ligi u zadnje dvije sezone.
Novo pojačanje, Semir Bajraktarević (Čelik). Nije loš igrač, manje-više bio standardan u Čeliku, odigrao dosta utakmica u Premijer ligi u zadnje dvije sezone.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nije još potpisaoNKMramor je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/semir-ba ... ler/166450
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Koja je sad validna informacija, ova sa sluzbene stranice kluba ili tvoja?Benjo_AFC86 je napisao/la:Nije još potpisaoNKMramor je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/semir-ba ... ler/166450
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.