70 miliona?Rolex312 je napisao/la:Šta ovo čitam sprema neke masne pare PSG za Suareza. Navodno oko 70mil i cak da smo mi spremni to prihvatiti. Na prvu normala, nema šanse. Ali opet...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
70 miliona?Rolex312 je napisao/la:Šta ovo čitam sprema neke masne pare PSG za Suareza. Navodno oko 70mil i cak da smo mi spremni to prihvatiti. Na prvu normala, nema šanse. Ali opet...
Tebi je promaklo, nama nije.Čak je neko i stavio na forumHenderson je napisao/la:
P.S. Ne znam kako nam je ovo promaklo, ali Comolli je izjavio da ima velikih imena koji su zainteresovani za prelazak u Liverpool![]()
Dosta Snaider, Cavani i Hazzard
Ma previše je umoran, samo bi se riskirala povreda. Dobro je što ne igra. Znam da je jedno vrijeme šepao protiv Cardiffa ali je 'zdrav' fantastično šutirao penal. Biće on spreman za Arsenal.Carlo je napisao/la:glen neće igrati protiv holandije, izgleda da se radi o nekoj povredi... nadam se da će biti spreman za arsenal
nemoj tako nije losa raja sa bistrika, ne znam kakvi su oni mlađi sad sto dolaze na scenu al ovi stariji su legendeCarlo je napisao/la:ma kakvi, ne družim se ja sa ološimafera je napisao/la:vidi ovog jalijasa sa bistrika kako zna od cega podocnjaci dolazeCarlo je napisao/la:od testova na drogu mu nikako ne mogu izaći podočnjaci jedino od drogekao prvo ova prica vidi mu podocnjaka je totalna glupost pa ja sam u prvom srednje imao strasne podocnjake a nisam ni pio ni drogirao se a vecina raje je bila valjda kao ovaj admir pa su mislili da sam narkoman...
btw najprije ce biti da mu je ovo od alkohola.džamija je moja druga kuća
istina, nema tako loše raje, ovi ološi su više gore u brdima nego na bistrikufera je napisao/la:nemoj tako nije losa raja sa bistrika, ne znam kakvi su oni mlađi sad sto dolaze na scenu al ovi stariji su legende![]()
nego ljudi sta bi vi vise volili do kraja sezone 4. mjesto ili da osvojimo FA Cup ? ja sam za kupjest da imamo utakmicu manje al tesko ce biti nadoknaditi 7 bodova zaostatka jos znajuci da mi u ligi vec godinama nemamo nikakav kontinuitet pa i da pobjedimo konkurente ove prosucemo bodove protiv levata... zato bolje se okrenuti kupu treba nam trofeja
![]()
sto se hendersona tice polako jos je mlad mozda mu narastu damu vremenom
Nek se glupan malo zapita koliko je njegov klub cekao na trofej.dzonvejn je napisao/la:Balotelli na Twiteru: ''Liverpool je konačno, nakon šest godina osvojio trofej, Carling kup. To je otprilike kao da si šest godina bez djevojke, a onda kući dovedeš Susan Boyle''
dzonvejn je napisao/la:Balotelli na Twiteru: ''Liverpool je konačno, nakon šest godina osvojio trofej, Carling kup. To je otprilike kao da si šest godina bez djevojke, a onda kući dovedeš Susan Boyle''
hahaahhhahahahaha koliko to zvucalo dječije i glupo od Ballotelija moramo priznati da je dobradzonvejn je napisao/la:Balotelli na Twiteru: ''Liverpool je konačno, nakon šest godina osvojio trofej, Carling kup. To je otprilike kao da si šest godina bez djevojke, a onda kući dovedeš Susan Boyle''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.