Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

raul-zakon
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la raul-zakon » 28 feb 2012, 22:38

Rolex312 je napisao/la:Šta ovo čitam sprema neke masne pare PSG za Suareza. Navodno oko 70mil i cak da smo mi spremni to prihvatiti. Na prvu normala, nema šanse. Ali opet... :roll:
70 miliona? :o :shock: Da sam Dalglish, ja bih sigurno pristao...msm jeste Suarez veliki igrač, to stoji, ali, ako je tako kao što taj Comolli reče, da ima puno igrača zainteresovanih za prelazak u L'pool, zamislite kako bi bilo dobro za vas prodat njega i kupiti recimo Cavania i Hulka... 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 28 feb 2012, 22:53

Henderson je napisao/la:
P.S. Ne znam kako nam je ovo promaklo, ali Comolli je izjavio da ima velikih imena koji su zainteresovani za prelazak u Liverpool 8-)
Dosta Snaider, Cavani i Hazzard :D
Tebi je promaklo, nama nije.Čak je neko i stavio na forum :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 28 feb 2012, 23:24

[quote="Henderson"]Definitivno ovi u FA i na SKY Sportu nisu normalni. Utakmica Liverpool-Everton je na programu 13.03.2012. u 21 sat.
03.03.2012. Liverpool-Arsenal EPL
10.03.2012. Sunderland-Liverpool EPL
13.03.2012. Liverpool-Everton EPL
18.03.2012. Liverpool-Stoke FA Cup
24.03.2012. Liverpool-Wigan EPL[quote]

Pa i nisu tako teški protivnici ,Rizo ..
Arsenal jeste u naletu ,ali i mi smo.Mislim da ćemo slaviti jer teško da će Arsenal uvezati dvije pobjede nad takvim rivalima.Sunderland i nije Bogzna nešto u zadnje vrijeme ,sjećam se onog poraza protiv Arsenala 1:2 ,pa su ih dobili u FA cupu valjda ,ali onda poraz od WBA od čak 4:0.Pa sigurno ih možemo dobiti.
Everton je ništa posebno ,ali to je gradski derbi tako da ...
Protiv Stokea će biti teško ,ali ja vjerujem u nekih 1:0 ili 2:0 i tako prolaz.
Wigan ne bi trebao predstavljati problem.

Svakako da ćemo teško slaviti svih pet utakmica ,ali da je nemoguće,nije ..
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 feb 2012, 00:14

Carlo je napisao/la:glen neće igrati protiv holandije, izgleda da se radi o nekoj povredi... nadam se da će biti spreman za arsenal
Ma previše je umoran, samo bi se riskirala povreda. Dobro je što ne igra. Znam da je jedno vrijeme šepao protiv Cardiffa ali je 'zdrav' fantastično šutirao penal. Biće on spreman za Arsenal. :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 feb 2012, 09:25

Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:od testova na drogu mu nikako ne mogu izaći podočnjaci jedino od droge :mrgreen:
vidi ovog jalijasa sa bistrika kako zna od cega podocnjaci dolaze :D kao prvo ova prica vidi mu podocnjaka je totalna glupost pa ja sam u prvom srednje imao strasne podocnjake a nisam ni pio ni drogirao se a vecina raje je bila valjda kao ovaj admir pa su mislili da sam narkoman...
btw najprije ce biti da mu je ovo od alkohola.
ma kakvi, ne družim se ja sa ološima :mrgreen: džamija je moja druga kuća :D
nemoj tako nije losa raja sa bistrika, ne znam kakvi su oni mlađi sad sto dolaze na scenu al ovi stariji su legende :D

nego ljudi sta bi vi vise volili do kraja sezone 4. mjesto ili da osvojimo FA Cup ? ja sam za kup :D jest da imamo utakmicu manje al tesko ce biti nadoknaditi 7 bodova zaostatka jos znajuci da mi u ligi vec godinama nemamo nikakav kontinuitet pa i da pobjedimo konkurente ove prosucemo bodove protiv levata... zato bolje se okrenuti kupu treba nam trofeja :D

sto se hendersona tice polako jos je mlad mozda mu narastu damu vremenom :D
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 feb 2012, 10:31

Definitivno 4.mjesto,mada ja bih malo preformulisao to pitanje.

Da li bi više voljeli da se klub usredotoči na prvenstvo i proba doći do 4.pozicije ili da se snage usmjere na FA kup,a u ligi šta se uradi ? :D

Po meni ta LP je već odavno izgubljena.Naravno da gajim nadu da Liverpool može do te 4.pozicije ali previše je kikseva kući bilo do sada,a nešto nisam siguran da će se do kraja to promijeniti nešto pretjerano. :roll:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 feb 2012, 11:33

Ja bih volio IV mjesto. :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 feb 2012, 11:37

Ma 4. mjesto all day any day, nema mi boljih utakmica nego Liverpoolovih u LP. A na stranu to što bi privukli zvučnija imena ovog ljeta ako bi igrali u LP. FA Cup je također fin za osvojiti, ali LP je LP.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 feb 2012, 11:58

Slažem se sa @scouserom. Em je više para em ta čar LPa kada igra Liverpool... Neprocjenjivo. Al' opet, i trofej je trofej, ide u vitrine a i dva pokala u jednoj sezoni nisu mala stvar. Na kraju, ipak bih izabrao LPa, radi svjetlije budućnosti kluba.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 feb 2012, 12:25

[youtube][/youtube]
Mali je već legenda 8-)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 feb 2012, 13:42

Ja sam za FA cup, pošto nemamo apsolutno nikakve šanse za LP dok u kupu imamo realne šanse za trofejom. Samo da ne poletimo na oba fronta, pa završimo kao Arsenal prethodnih sezona.
Osvojiti 2 trofeja ove sezone i imati već osiguranu EL je veliki napredak i može se reći spašena sezona. Naredne sezone opet još malo dodatno podmladiti ekipu i pustiti ih da se razvijaju kroz EL, a u isto vrijeme napasti to 4 mjesto. Eh, tek za dvije sezone očekivati titulu prvaka ako se bude radilo kao u posljednjih 13 mjeseci.

P.S. Agger mjesec dana van terena a Parker kapiten Engleske :shock:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 29 feb 2012, 14:43

http://www1.skysports.com/football/news ... tter-Keita" onclick="window.open(this.href);return false;

Keiti godi interes Liverpoola, ostali tekst možete pročitati na linku iznad.

SkySport je objavio i izjavu Camollia, kako mnogi veliki igrači žele da pređu na Anfield, što se mene tiče, bio bih zadovoljan sa slijedećim igračima: Keita/Isla, Hoillet, Hazard, Cavani/Bent, te naravno očekujem nekog igrača, koji će iz vedra neba potpisati za Liverpool, kao i Hendo prošlog ljeta.

Aggera nema izgleda oko 7 sedmica na terenu, velika šteta, po meni je šansu zaslužio Kelly. Glen propušta Holandiju...
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 29 feb 2012, 14:52

Ma ne treba nam Keita, imamo mi Spearinga, a i Lucas će se vratiti.Mislim da će nas Lav sviju iznenaditi i vratiti se prije vremena, što bi bilo sjajno 8-)

Vidim neki se pitaju šta je bolje, FA kup ili Liga prvaka...hmm.Jasno je da svi želimo vidjeli Liverpool u LP, ali FA kupu se treba dati prioritet, jer je realnije osvojiti to nego 4. mjesto u prvenstvu.A na kraju krajeva, u fudbalu se računaju trofeji, a ne učešća u Ligi prvaka.S druge strane, ja se iskreno nadam da će nam osvajanje Liga kupa dati elana da konačno uđemo u neku pobjedničku seriju u EPL, tako da još gajim nade za to 4. mjesto.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 feb 2012, 15:03

fera je napisao/la:nemoj tako nije losa raja sa bistrika, ne znam kakvi su oni mlađi sad sto dolaze na scenu al ovi stariji su legende :D

nego ljudi sta bi vi vise volili do kraja sezone 4. mjesto ili da osvojimo FA Cup ? ja sam za kup :D jest da imamo utakmicu manje al tesko ce biti nadoknaditi 7 bodova zaostatka jos znajuci da mi u ligi vec godinama nemamo nikakav kontinuitet pa i da pobjedimo konkurente ove prosucemo bodove protiv levata... zato bolje se okrenuti kupu treba nam trofeja :D

sto se hendersona tice polako jos je mlad mozda mu narastu damu vremenom :D
istina, nema tako loše raje, ovi ološi su više gore u brdima nego na bistriku :D

nego, ja sam više za FA cup iz više razloga... prvi razlog je trofej, a samim tim i imaćemo priliku za još jedan na početku sljedeće sezone što bi bilo odlično, a isto tako imamo izgledne šanse da prije osvojimo europa ligu nego ligu šampiona...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 29 feb 2012, 17:00

Balotelli na Twiteru: ''Liverpool je konačno, nakon šest godina osvojio trofej, Carling kup. To je otprilike kao da si šest godina bez djevojke, a onda kući dovedeš Susan Boyle''

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 feb 2012, 17:10

da ga je on osvojio sigurno tako ne bi govorio
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 feb 2012, 17:12

Ko još Balonju shvata ozbiljno... :lol:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 29 feb 2012, 17:15

dzonvejn je napisao/la:Balotelli na Twiteru: ''Liverpool je konačno, nakon šest godina osvojio trofej, Carling kup. To je otprilike kao da si šest godina bez djevojke, a onda kući dovedeš Susan Boyle''
Nek se glupan malo zapita koliko je njegov klub cekao na trofej. ;)
Zadnja izmjena: SiggiSmallz, dana/u 29 feb 2012, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 feb 2012, 17:22

dzonvejn je napisao/la:Balotelli na Twiteru: ''Liverpool je konačno, nakon šest godina osvojio trofej, Carling kup. To je otprilike kao da si šest godina bez djevojke, a onda kući dovedeš Susan Boyle''
:lol: :lol:

Upravu je, gledam slave kao da su prvaci Engleske.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 29 feb 2012, 18:02

hahaahhhahahahaha koliko to zvucalo dječije i glupo od Ballotelija moramo priznati da je dobra ;)) :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.