FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
115
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 253

Vojkoo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vojkoo » 22 sep 2023, 21:38

1921ljoze je napisao/la:
22 sep 2023, 21:35
Vojkoo je napisao/la:
22 sep 2023, 21:32
1921ljoze je napisao/la:
22 sep 2023, 21:21

Ponovo se spasioci javljaju?oni koji su napravili 8.9 miliona duga golemo trebas biti pametan pa toliko zaduziti...a tjerali bi ove sto su vratili i spustili na 4.2 m (sa navijacima naravno)
Carapice znamo da si ti nemoj naglo
Slažem se s tobom. Imali prihode 2 miliona a vratili 5 miliona. David Koperfild je mila maca. Još ako naglo krene prodaja cipsa onda bi se moglo vratiti još 5 miliona.
Jug i sva normalna raja stoji uz ove ljude a ti kmeci ovdje carapice
Uh ne vidjet da je onaj profil onog malca, mislio sam da je onaj 1921 što je s Kozaricem ušao u klub. Halalite ovom više neću replicirati.
Kakvi degenerici sve pišu na temi to je za proučavanja

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 22 sep 2023, 21:41

Argentina je napisao/la:
22 sep 2023, 21:33
Zrinjski, Borac i Sarajevo su kao i prosle godine favoriti da budu ispred nas, s tim da je Siroki bolja ekipa nego prosle godine, a mi slabiji. Ova dvojica njihovih crnaca su mi odlicna. Moramo se dozvati, koliko god ludo zvucalo, treba napasti Zrinjski, iskorisittli njihov umor, glavu koja je u Evropi i ocito i mamurluk od sinoc i danas.
Meni nije jasno kako Široki ove dvije sezone nalazi ovako dobre i školovane desne bekove po Hrvatskoj, prvo Valinčić pa sad i ovaj Pranjić, a nama vrhunac mrtvi Galić.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 22 sep 2023, 21:46

samoposmatram je napisao/la:
22 sep 2023, 21:02
Nebi niko kritikovao Basica da se vidi pomak u igri iz utakmice u utakmicu. Bilo je nekih naznaka, ali je bilo i sudijskog guranja.

Njegov odabir igraca za utakmice ukazuje na to da nije u stanju prepoznati snagu I slabosti ekipe.
Muftic zasluzio pauzu. Beca, Drina, Gasal, Dubackic imaju puno manju minutazu nego sto bi trebali.
Trose se previse iskusni igraci koji su izgubili na brzini i nemogu pratiti osrednje igrace sa 20 do 25 godina iz premijer lige.

Coca Kosa Stila i Krpic su dali svoj doprinos kao nosioci. Nemogu oni vise nositi ekipu u premijer ligi. Svaku deugu utakmicu moraju igrati Drina ili Duba. Cocalica da odmara Kosoric.

Svi vide da nemamo defenzivnog veznog kako je Hodzic otisao. Hajdarevic igrac zadatka i trkac nije ostao.

Volio bi da to Basic uvidi i napravi promjene, ali kako je zadnje tri vodio cisto sumnjam da je svjestan gdje skripi.
Izvini molim te po cemu to ti mislis da znas bolje od ljudi koji su placeni za taj posao?

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 22 sep 2023, 21:56

Evo opet se pokazalo niko osim Zrinje nije daleko od nas...ova liga je u 5 deka
Tek je 7 kolo nije velika razlika u bodovima
Ako bi uzeli bod zrinji ja vjerujem uz huk Grbavice mozemo uzeti siroki i idemo na derbi...kasnije imamo dobar raspored do proljeca uz par pojacanja evropa je realna....zato podrska

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 22 sep 2023, 21:58

Kakve budale ovdje pisu po forumu. Izgube uhljupi i odmah nije sve tako crno a kod nas rupa na rupu ide.

E hebes ti nas ako smo tako poceli razmisljati. Mi trebamo svoju avliju ocistiti.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 22 sep 2023, 22:01

Pririsak je napisao/la:
22 sep 2023, 21:58
Kakve budale ovdje pisu po forumu. Izgube uhljupi i odmah nije sve tako crno a kod nas rupa na rupu ide.

E hebes ti nas ako smo tako poceli razmisljati. Mi trebamo svoju avliju ocistiti.
Drug ja sam samo rekao da je liga u 5 deka i to je to
7 kola je iza nas i bice svega nisam rekao da je kod nas bolje sto su oni izgubili

Vojkoo
Kontakt:

Post Postao/la Vojkoo » 22 sep 2023, 22:03

Pririsak je napisao/la:

Ma nisu budale ovdje, pa samo nam 7 bodova bježi prvi nakon 7 kola. Šta je to, pa ja

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 22 sep 2023, 22:04

Pririsak je napisao/la:

Ma realno nista lose nije napisano. Mi sa 7 bodova ili cak 5 bi imali opet ok splet okolnosti.
Meni je samo bitno da se nasi nisu medjusobno poyebaali, da nema uticaja sa strane. Mostarci ce nadam se bit pijani jos a dalje je moguce sve. Moraju se dohavizat to je definitivno i iskupiti za ovaj uzasan niz.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 22 sep 2023, 22:05

plavi033 je napisao/la:
22 sep 2023, 20:43
MrAmarOsim je napisao/la:
22 sep 2023, 20:38
Pririsak je napisao/la:
22 sep 2023, 20:01
Hulahopka se vratio.

Ali da, vec sam rekao da cemo vjerovatno ispasti od slobode i to je Basicev kraj nazalost. A onda nekad kad Basic napravi nesto sa drugim klubom plakat cemo i srati kao i do sad.

Mi smo karna postali. I idemo koracima Celika i Slobode samo sto nikad necemo biti tako mali da ispadnemo iz lige ali ista mahalska politika se vodi. Nisu cista posla definitivno
Bašić u karijeri nije napravio ništa na najvišem nivou, dok svojim radom, učinkovitošću, izjavama nagovještava da i neće nikad takvo nešto napraviti. Sa druge strane mi kao Željo valjda težimo ka tome da budemo na najvišem nivou.
pa koga je to vodio na najvisem nivou pa da je imao priliku da uradi? Evo sa Zeljom je izborio Evropu, sto mnogima nije uspjelo prije njega. Cuj mi kao Zeljo tezimo da budemo na najvisem nivou a plate nam ogranicene na 5000km, ko bi ozbiljan drugi dosao u klub sa takvim financijama i da radi za takvu platu... Mozes jedino Vladu Jagodica dovest.
Ja se izvinjavam sto ovako upadam, ali želim reci da u našoj ligi ključ nije u platama.

Primjer je i Zrinjski kad je doveo igrače iz druge lige hrvatske pa piše historiju a evo isti recept ima i Široki.

Nadji čovjeka sa znanjem koji će objeručke prihvatiti Želju jer zna da će sebi time otvoriti put ka ozbiljnim ekipama, da nalazi mlađe igrače koji želi napraviti nešto u zivotu.

Ti dovedeš Drlju, kojeg je već Zrinjski isprobao. Propustimo Hrvanovica.
Sa našim mladim igračima se pogrešno radi.

Losa selekcija, puno glume i praznih izjava se vrti trenutno oko nas.

Željo jeste i uvijek će biti privlačan za svakog mladog i ambicioznog trenera. Ali kako ga dovesti kad nas Sportski direktor ima konekcije samo od srebrenika do Sarajeva.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 22 sep 2023, 22:06

Vojko juce napravio profil
Svaki post sve najgore protiv kluba
Da 7 bodova jos 26 kola u ligi gdje svako svakog dobije
Hajde Zeljo u inat ovima 💙💪
P.s napravi jos jedna profil pa sam sebi repost 🤣

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 22 sep 2023, 22:06

Ne očekujte nijedan jedini bod, dok ne uspiju igrači u svojoj namjeni.
Opet će najmanje kriv nayebati, a glavonje u UO zajedno sa našim 'legendama' u dresu će i dalje krojiti Željinu sudbinu na terenu..kako se njima ćefne.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 22 sep 2023, 22:07

godrina je napisao/la:
22 sep 2023, 22:04
Pririsak je napisao/la:

Ma realno nista lose nije napisano. Mi sa 7 bodova ili cak 5 bi imali opet ok splet okolnosti.
Meni je samo bitno da se nasi nisu medjusobno poyebaali, da nema uticaja sa strane. Mostarci ce nadam se bit pijani jos a dalje je moguce sve. Moraju se dohavizat to je definitivno i iskupiti za ovaj uzasan niz.
E bravo,isto sam rekao nije bajno ali sa 7 5 bodova sve se vraca ova liga je jako jednaka,samo sto kazes ako nije bojkot nadam se da nije itekako se mozemo vratiti...

Vojkoo
Kontakt:

Post Postao/la Vojkoo » 22 sep 2023, 22:08

avalPacidoroP je napisao/la:
22 sep 2023, 22:06
Ne očekujte nijedan jedini bod, dok ne uspiju igrači u svojoj namjeni.
Opet će najmanje kriv nayebati, a glavonje u UO zajedno sa našim 'legendama' u dresu će i dalje krojiti Željinu sudbinu na terenu..kako se njima ćefne.
Ma Zrinski će nas razvaliti u nedjelju. Samo pitanje s koliko razlike. Mi da damo gol s Haracicem u Mostar, pa taj je teška budala.

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 22 sep 2023, 22:10

Ne kazem ja da je lose napisano. Liga jeste u pet deka ali do kad cemo mi zavisiti od tudjih kikseva i hocel nekog sudija pokrasti pa da ide u nasu korist.

Sta me zanima sto je tamo neko izgubio ili se poklopili neki rezultati ako mi evidentno ne mozemo meda niti u jednom segmentu postojanja a ne samo sporta. Ako se tako nastavi gledati, neminovno je da cemo uvijek biti sredina a i da cemo se jednog dana ako nam se ne poklope ostali rezultati boriti i za opstanak. Jel bas uvijek mi moramo da saburamo?

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 22 sep 2023, 22:16

Ja sam ovo htio pisati prošlo kolo, ali nije bilo prenosa pa ispade ovo, iako će neki misliti da je zbog samo ove utakmice, to stvarno nije tako.
Suština je da će se Široki puno više pitati ove sezone nego prethodne. To pokazuju dosadašnji rezultati, a bome i igra.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 22 sep 2023, 22:25

1921ljoze je napisao/la:
22 sep 2023, 22:06
Vojko juce napravio profil
Svaki post sve najgore protiv kluba
Da 7 bodova jos 26 kola u ligi gdje svako svakog dobije
Hajde Zeljo u inat ovima 💙💪
P.s napravi jos jedna profil pa sam sebi repost 🤣
Ma Hulahopkin milioniti nick, ni ne krije frajer da je on. Fascinantna osoba. Kad ga @irfo vidi sokirace se :urnebes:
1921

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 22 sep 2023, 22:29

1921ljoze je napisao/la:
22 sep 2023, 22:07
godrina je napisao/la:
Pririsak je napisao/la:

E bravo,isto sam rekao nije bajno ali sa 7 5 bodova sve se vraca ova liga je jako jednaka,samo sto kazes ako nije bojkot nadam se da nije itekako se mozemo vratiti...
Ma to je tako. Ova liga je takva, sa 3 4 vezane pobjede izbijas na vrh.
Evo pitari, pa pogledajte samo golove koje su oni dali. Pola ih ovdje svrsava na njih a golovi im teska nafaka.
Ne vadim se ja na srecu, igramo lose zadnje 3 4 utakmice ali sam ubijedjen da ovaj tim moze bolje. Samo imam neku suhvu da neko ne zeli da igraju bolje. Trebaju nam raspolozen Stilic i postavka bez krila jer ih nemamo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 22 sep 2023, 22:34

Trenutno je najveca tragedija sto smo ostali na Haracicu do daljnjeg, a s a klupe vjerovatno gasal u spic. Tuzno

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 22 sep 2023, 22:43

godrina je napisao/la:
22 sep 2023, 22:29
1921ljoze je napisao/la:
22 sep 2023, 22:07
godrina je napisao/la:

Ma to je tako. Ova liga je takva, sa 3 4 vezane pobjede izbijas na vrh.
Evo pitari, pa pogledajte samo golove koje su oni dali. Pola ih ovdje svrsava na njih a golovi im teska nafaka.
Ne vadim se ja na srecu, igramo lose zadnje 3 4 utakmice ali sam ubijedjen da ovaj tim moze bolje. Samo imam neku suhvu da neko ne zeli da igraju bolje. Trebaju nam raspolozen Stilic i postavka bez krila jer ih nemamo.
Zar neko misli da bi borac imao ovoliko bodova da ne igraju kuci
Mi smo ih otresli,uzeli su slogu i zvjezdu a ovi im pustili (znam iz prve ruke )igman uzeli msm i posusje jedva uz onu lakrdiju,siroki isto muce se i oni ide ih sad al nece tako biti stalno pa i kone isto protiv goska nisu postojali i zabije Hasic dvije bombe i to lopte se odbile,sa zrinjom borbeno al nisu dali gol samo kruze okolo sve do penala i vcrs isto lose...bice ovdje svega
Ako smo u stabilizaciji pa sta ljudi misle vratit dug 8.9 miliona za 2 godine ? Dug se vraca ,plate su redovne i to j e to
Moramo ovo istrpiti ,a ne nakon par poraza daj tjeraj sve
SAMO JEDAN GOL MOZE PROMJENIT SVE 💙
MULALIC
GALIC Coca Drina Jasar
Meka al jaber stila
Ovcina Amoah spic (igrao u rudaru nekad) alison
Ja bi tako pa sad 💙

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 22 sep 2023, 22:47

Mulalić
Drina, Kosorić, Dubačkić -
Musić, Rustemović, Mekić, Jašarević -
Amoah, Haračić, Ovčina
Na kartone sam zaboravio ako ima neko.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Lekqqq1921, Mamba21, NazorUso i 53 gosta.