FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

hule_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la hule_barca » 30 apr 2013, 23:02

Real je djelomično pokazao kako se treba sutra igrati. Znači ne predavati se do posljednjeg minuta jer vidilo se da je u fudbalu sve moguće. Nemojte me pogrešno shvatiti i misliti da sam neki optimista sutra, ali treba makar ostaviti srce na terenu i dati sve od sebe pa šta bude. A što se tiče Hummelsa, zadivljen sam njegovom predstavom i zaista bi došao k'o kec na desetku Barci. Visok, tehnika fenomenalna, mlad, šta reći osim da poslije Thiaga Silve, ovog čovjeka po meni moramo dovesti ako mislimo poboljštati odbranu.
Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 apr 2013, 23:38

mandraX je napisao/la:Sta kazete veceras za Hummelsa?
Nema kiksa, nema ni komentara od pojedinaca.
hummels doktorski odigro protiv reala ,najbolji pojedinac dortmunda veceras,skido je svaku loptu ,da je bogdom kakve sanse da ga dovedu jer nece dortmund dopustit sebi da se toliko raspadne,jedino ako on bude insistirao na odlasku onda i ima sanse ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2013, 23:49

Momci, jedna molba. Pažljivo čitajte teme o Realu i utakmici BvB-Real. Nemojte samo da se nešto slično dogodi sutra aBd ma ko god pobijedio.

Tek u ovakvim situacijama čovjek vidi ko je adolescent.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 maj 2013, 00:28

Ma ne vjerujem ni ja u transfer Hummelsa, teško Bogami...ljudi finale igraju, zašto im treba sad neki raspad, glupost.
Al' kako momak igra, strašno zaista! Na stranu i tehnika, snaga, pasovi, sigurnost, bla bla...samo jedno moram spomenut', skok igra. Pa jbt ne pamtim kad sam nekoga onako dominantnog u igri glavom gledao.
Sve ima, al' je u tome najjači, definitivno...a to je upravo najveći Barcin problem...ehh da je sreće pa ga nekako klepit'.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 00:50

Sutra ce vas biti citav red, koji ce tjerati Tita ;) mark my words :!: ....jer ce nas Bayern opet sutra rasklopiti i po drugi put u 7 dana i opet pokazati pred citavim svijetom sve naše mane, natrljace nam lice sa njima.
Jer izgleda da neke ni prva tekma (to jest onaj potop) nije opametila i da neki još fantaziraju.

Predugo je Barca žmirila na oba oka kad su njene mane u pitanju, ali ce progledati silom ili milom...Bayern ce šamarati s obje strane, sve dok ne progledaju.
I trebali bi to gledati kao veliku uslugu ;) ovo bez imalo ironije pišem....e kad progledaju konacno i priznaju sebi da su kar'ne u nekim bitnim segnemtima igre, onda ce poceti dovoditi i adekvatne igrace.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 maj 2013, 00:54

bluemania je napisao/la:Sutra ce vas biti citav red, koji ce tjerati Tita ;) mark my words :!: ....jer ce nas Bayern opet sutra rasklopiti i po drugi put u 7 dana i opet pokazati pred citavim svijetom sve naše mane, natrljace nam lice sa njima.
Jer izgleda da neke ni prva tekma (to jest onaj potop) nije opametila i da neki još fantaziraju.

Predugo je Barca žmirila na oba oka kad su njene mane u pitanju, ali ce progledati silom ili milom...Bayern ce šamarati s obje strane, sve dok ne progledaju.
I trebali bi to gledati kao veliku uslugu ;) ovo bez imalo ironije pišem....e kad progledaju konacno i priznaju sebi da su kar'ne u nekim bitnim segnemtima igre, onda ce poceti dovoditi i adekvatne igrace.

Kako ces pojest veceras ovo kada Alexis bude zabio za 5:0. ;)

:lol: :lol: :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 maj 2013, 01:01

Cautinho je napisao/la:Ja bih samo da kazem ovom @bacelonifanu,da on nije nikakav navijač Barcelone u ovom slučaju,ako toliko tersa njezine igrače.Buskets,Valdes,Alba,Song,Pedro,Alexis,kakvi god bili i sta god uradili,trebamo ih voljeti i postovati,jer su igrači Barcelone.Ti si odmah glavom u jagode poletio prvim postom na temu,Yaya je bolji od Busketsa.
Da nemas taj nick,ljudi bi mislili da si nekakav provokator ili RM fan pa da hoces da pokrenes lavinu nepotrebnih komentara.
Mogao si napisati samo: Meni je Yaya bolji od Busketsa i zavrsiti svu nepotrebnu raspravu,a ti si napisao jedno 6-7 stranica o toj temi,otkad mene nije bilo,28.4,do sada.
Glupost.WTF. :roll:

Djecace ja ne tersam ja diskutujem i zato sluze forumi,ovo nije forum gdje ja moram dijeliti sa tobom misljenje ni u cemu osim da navijamo za isti klub,ja sam Barsu gledao dok je igrao Bogart,Rajzinger Ovemars itd i prije toga Bebeto,Hadzi Stoickov,Zubizareta,Sergio itd finale LP sa Milanom kad smo deklasirani i tad kad smo losi bili kad smo tovarili na sredini tabele,evo i dan danas al imam pravo komentarisati igrace kao sto svi komentarisu! Ja nikad necu necu reci da je Buskets bolji od Tourea,i ako mi se ne svidja jedan il dva igraca u Barsi ti ces mi reci da nisam navijac hehe e djecace maleni

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2013, 01:06

bacelonafan je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Ja bih samo da kazem ovom @bacelonifanu,da on nije nikakav navijač Barcelone u ovom slučaju,ako toliko tersa njezine igrače.Buskets,Valdes,Alba,Song,Pedro,Alexis,kakvi god bili i sta god uradili,trebamo ih voljeti i postovati,jer su igrači Barcelone.Ti si odmah glavom u jagode poletio prvim postom na temu,Yaya je bolji od Busketsa.
Da nemas taj nick,ljudi bi mislili da si nekakav provokator ili RM fan pa da hoces da pokrenes lavinu nepotrebnih komentara.
Mogao si napisati samo: Meni je Yaya bolji od Busketsa i zavrsiti svu nepotrebnu raspravu,a ti si napisao jedno 6-7 stranica o toj temi,otkad mene nije bilo,28.4,do sada.
Glupost.WTF. :roll:

Djecace ja ne tersam ja diskutujem i zato sluze forumi,ovo nije forum gdje ja moram dijeliti sa tobom misljenje ni u cemu osim da navijamo za isti klub,ja sam Barsu gledao dok je igrao Bogart,Rajzinger Ovemars itd i prije toga Bebeto,Hadzi Stoickov,Zubizareta,Sergio itd finale LP sa Milanom kad smo deklasirani i tad kad smo losi bili kad smo tovarili na sredini tabele,evo i dan danas al imam pravo komentarisati igrace kao sto svi komentarisu! Ja nikad necu necu reci da je Buskets bolji od Tourea,i ako mi se ne svidja jedan il dva igraca u Barsi ti ces mi reci da nisam navijac hehe e djecace maleni

kolega, mala digresija, nije nikada u barci igrao bebeto, igrao je u deportivu, a u reprezentaciji brazila 1994. je cinio strasan tandem zajedno sa nasim igracem romarijom,

takodje ni sergio nije nikada igrao u tom periodu o kojem govoris, al tu si vjerovatno mislio na igraca koji se zvao sergi, onaj niski lijevi bej barce i spanske reprezentacije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 01:09

Michael Zorc (sportski direktor Borussije Dortmund): "Hummels u Barceloni? Mats će definitivno i naredne sezone biti sa nama."

Eto da i to otklonimo....cisto da ne fantaziramo i da se ne furamo.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 maj 2013, 01:19

humels je veceras bio briljantan. al opet imao je dosta bitnih utakmica u kojima je tesko kiksao,sta ja znam, ja nisam nesto za to da se puno insistira na njegovom dovodjenju, ima boljih igraca koje treba ganjati prije njega

zna odigrati i sjajno i prelose, nema mi one pouzdanosti imirnoce kakva nam treba, a kakvu ima recimo silva, ili kakvu je imao nesta ili recimo rio ferdinand i slicni, mozda momku treba jednostavno jos koja godina da bi bio top klasa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 maj 2013, 01:20

ROMARIOOO na Romaria tvog imenjaka sam mislio lapsus :D a nisam poredao igrace po redosljedu Sergi naravno Amor itd sad bi mi malo trebalo vremena da se sjetim svega,uglavnom Amerika 94 svjetsko prvenstvo i promasaj Bagia hehe al nebitno,nisam navijac jer Busketsa smislit nemogu hehe,inace ta repka Brazila tj taj sastav mi je najdrazio bio Tafarel,Dunga,Romario,Bbeto i ekipa eh lijepa vremena :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 maj 2013, 01:23

bacelonafan je napisao/la:ROMARIOOO na Romaria tvog imenjaka sam mislio lapsus :D a nisam poredao igrace po redosljedu Sergi naravno Amor itd sad bi mi malo trebalo vremena da se sjetim svega,uglavnom Amerika 94 svjetsko prvenstvo i promasaj Bagia hehe al nebitno,nisam navijac jer Busketsa smislit nemogu hehe

E drug to je onda do tebe. ;)
Busquets je doktor sredine terena a drugo je sto je tebi Yaya drazi ..

I nemoj da sad zapocinjemo rasprave.
Sve smo ispricali ..

Dakle Hummels ostaje, kao sto sam i mislio.
Nista, okreuti se Kompanyu, Vertonghenu i ostalima ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 01:24

Jarane, ne znam šta si toliko navalio na Busquetsa :shock: frajer beton igrac i da njega nema, Barca bi bila dosta lošija i ranjivija.

"If I was a footballer, I would like to be like Busquets". Spain coach, Vicente del Bosque

Da se razumijemo - ovo je Brko mislio za Sergia,a ne za babuku mu koji je bio rezervni golman Barce.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 maj 2013, 01:30

"He's one of the greatest talents that has been given to Spanish football. This is a discovery. The first time I saw Busquets playing, I called a friend and said: ‘I saw a player from an extinct species’. He's a star."
César Luis Menotti.

Crujff ga hvali, Guardiola se slaze sa Brkom oko toga i sta sve ne ..

Boldirano sve govori.
Uostalom meni ne treba niko nista govoriti pored zdravih ociju.
Busquetsa pratim vec 5-6 godina i momak igra kao veteran.

Eto ja bi sad Kompanya volio vidjeti u Barci.
Mislim da bi se savrseno uklopio, ali pitanje je da li bi napustio City i velikog Mancinija. :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 maj 2013, 02:35

I tek sad nema nikakve sanse ..
Busquets OUT za veceras, dobro su ga izudarali u Muchenu dok se jos nije opravio.
Mascherano, Puyol i Abidal takodje OUT, upravo potvrdjeno.

Jest ih krenulo ..

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 maj 2013, 09:05

Kakav sad Abidal?Otkud Biskvit?
Nista,formacija 2-2-6.
Keep walking.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 maj 2013, 09:16

Cautinho je napisao/la:Nista,formacija 2-2-6.
pa da im u njihovom kokosinjcu zabiju peticu. :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 maj 2013, 09:19

Onda mi dajemo 10.Drukcije ne moze i ne ide,na sve ili nista!Najbolja je obrana najbolji napad,Messi raspolozen treba da bude,malo srece u svim segmentima i Bog na nebu.
Keep walking.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 maj 2013, 09:47

djecko dragi, izgleda da vi jos uvijek niste shvatili protiv koga igrate.
bayernu se moze desiti da prospe bodove protiv malih ekipa tima arsenal (maksimalno potcjenjivanje jer su u prvoj tekmi maltene osigurali prolaz), ali kad igraju protiv giganta kakva je barca, onda nema potcjenjivanja.
budite sretni ako barca zabije jedan.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 maj 2013, 10:12

secer je napisao/la:djecko dragi, izgleda da vi jos uvijek niste shvatili protiv koga igrate.
bayernu se moze desiti da prospe bodove protiv malih ekipa tima arsenal (maksimalno potcjenjivanje jer su u prvoj tekmi maltene osigurali prolaz), ali kad igraju protiv giganta kakva je barca, onda nema potcjenjivanja.
budite sretni ako barca zabije jedan.
Ma znaš šta , zabit će Barca , rijetko su oni kad na Nou Campu ne zabili gol , ali problem je što će i primit golova . Sad koliko - ne znam . I protiv Milana su se spasili kada je Niang profulao onu šansu . Napadači Bayerna će onakve šanse iskoristiti , pogotovo kad je odbrana Barcelone onako kriminalna :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 3 gosta.