teško će uspostaviti ravnotežu sa klasičnim krilom poput navasa koji treba puno prostora i kombinacija da uputi centaršuteve i garciom koji je doveden da se pojača odbrana .JTS je napisao/la:evo ti objašnjenje ..viKK je napisao/la:ekipa mu mora dati gol , a on uvodi garciu i navasa i prelazi u formaciju sa jednim napadačem
ultrasstyle_tz je napisao/la:uci ce Dzeko cim(ako) uspostave ravnotezu na sredini terena..zato je i pojacao vezni red zato sto Siti prvo treba da uspostavi ravnotezu, jer trenutno Siti po desavanju na terenu ne ganja 3 boda nego grcevito visi i za ovaj 1.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ajde dijamantu zablistaj. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Yaya odmah sa terena u svlacionicu, nije ni pogledo Pellegrinija 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ovakvog Dzeku hoću da vidim, izgubi loptu pa se vrati da je osvoji nazad!!!!
Može se kad se hoće!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može se kad se hoće!!!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Odigrao je bolje ovih 6-7 minuta, nego Negredo 60
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
golčina za pobjedu bi para vrijedio 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako igraju dobro su i bod spasili..a i Dzeko bi vala morao malo da se trgne, trenutno igra na ime i na cijenu za koju je placen 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Igra ?ultrasstyle_tz je napisao/la:kako igraju dobro su i bod spasili..a i Dzeko bi vala morao malo da se trgne, trenutno igra na ime i na cijenu za koju je placen
Edin Džeko
Uradio je sto je mogao... City nije imao nikakvu igru... Dzeko je ulazio u pozicije za gol ali 3-4 puta kada je nabačaj trebao doći bilo je ili loše upućeno ili nikako..,
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 07 dec 2013, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
bravo pelegrini za izmjenu u 80-oj minuti
kakav bolan duel igrao 10 minuta od toga city-a imao loptu 3 minuteklasik je napisao/la:Ma nista vala nije uradio, nije duela dobio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj radi izmjene u stilu Mancinija, ovaj ganja rezultatat da izjednaci i vadi Dzeku i ubacuje De Jonga tako i ovaj. Ali ne kontam sta je zelio da uradi za 10 min? pa Messi ne bi nista uradio za toliko vremena
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Je li bar grizo
- el-fighter
- Kontakt:
Pelegrini se poceo gubit. Prvo ubaci Garciu
pa onda izvadi Yayu
Mislim da bi sada protiv Bayerna mogli poceti Dzeko i Negredo zajedno, te ko se bolje pokaze da bi mogao poceti sa Aguerom u ligi.

Mislim da bi sada protiv Bayerna mogli poceti Dzeko i Negredo zajedno, te ko se bolje pokaze da bi mogao poceti sa Aguerom u ligi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Dzeko je trenutno, s obzirom na sjedenje na klupi i pad u formi, drugi napadac repke. Ibisevic je prvi.
A ako Dzeko ne nadje nacin da odigra 10-15 utakmica svih 90min do svjetskog, bilo da napusti City ili se ne izbori za prvih 11 u Citiju sto nece, on onda sigurno nece biti spreman za svjetsko a BiH za njega nema zamjenu.
Ja bi volio da grijesim ali mislim da je tako.
A ako Dzeko ne nadje nacin da odigra 10-15 utakmica svih 90min do svjetskog, bilo da napusti City ili se ne izbori za prvih 11 u Citiju sto nece, on onda sigurno nece biti spreman za svjetsko a BiH za njega nema zamjenu.
Ja bi volio da grijesim ali mislim da je tako.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 07 dec 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a vala i ono sto ima loptu u posljednje vrijeme , bolje da je nema...evo i sad prvi pas pa musko, otvori ljudima kontru, ali bar se vratio pa popravio sranje i onda do kraja nula b...
slazem se ne mozes od njeg ocekivat cudo za 10 min, posebno sa ovakvom igrom, kod Mancinija je mozda i moglo jer bi radili pritisak pa za 10 min ima lopti u 16 ko neki napadaci za 45 min ali ovi se ne mogu s loptom sastat.
Medjutim i ovo sto sam ga gledao, drugo pol sad u srijedu i jos par zadnjih tekmi pa da igra samnom na terminu ni mi mu ne bi dodavali..jednostavno nema nacina na koji je nije izgubio
generalno, ovakav tip igraca nije za ove ekipe. on je za Dortmunda, Arsenala, Juventusa- ekipe koje igraju za svoje napadace, ali opet kazem ako ovako nastavi ako ga i Besiktas bude htio nek se suta nogom u guzicu do Turske.
slazem se ne mozes od njeg ocekivat cudo za 10 min, posebno sa ovakvom igrom, kod Mancinija je mozda i moglo jer bi radili pritisak pa za 10 min ima lopti u 16 ko neki napadaci za 45 min ali ovi se ne mogu s loptom sastat.
Medjutim i ovo sto sam ga gledao, drugo pol sad u srijedu i jos par zadnjih tekmi pa da igra samnom na terminu ni mi mu ne bi dodavali..jednostavno nema nacina na koji je nije izgubio

generalno, ovakav tip igraca nije za ove ekipe. on je za Dortmunda, Arsenala, Juventusa- ekipe koje igraju za svoje napadace, ali opet kazem ako ovako nastavi ako ga i Besiktas bude htio nek se suta nogom u guzicu do Turske.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nije bas imo samo 10 minuta na terenu, nego 15. Al hajd. I ne trebas spominjat Messija nego samog Dzeku koji je vise puta zabio golove u ovoliko vremena prosle sezone, jednu utakmicu cak dva. Ove sezone je jos vise spao. Od najboljeg napadaca Bundeslige, do 4 gola protiv Tottenhama, do super-suba i evo sad do cistog grijaca klupe.Unofficialpage je napisao/la:Ovaj radi izmjene u stilu Mancinija, ovaj ganja rezultatat da izjednaci i vadi Dzeku i ubacuje De Jonga tako i ovaj. Ali ne kontam sta je zelio da uradi za 10 min? pa Messi ne bi nista uradio za toliko vremena
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, Beduin, riki46 i 40 gostiju.