Elmin Hadžikadunić, 15-godišnji veznjak, zimus je potpisao za Olimpic u koji je došao iz Borca Jelah, međutim nakon polusezone napustio je redove sarajevskog premijerligaša.
Poslije sporazumnog razlaza sa Olimpicom, Hadžikadunić je imao nekoliko opcija za nastavak karijere, a na kraju se odlučio za prelazak na Tušanj u redove Slobode.
S obzirom da ima samo 15 godina, Hadžikadunić će imati priliku nastupati i za mlađe kategorije Slobode, kroz koje će se moći nametnuti treneru prvog tima.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam ni kakve veze ima igranje sa Liersom, Celjem i Spartakom sa našim trenutnim napretkom i situacijom, pa se opet spominju.haver je napisao/la:Mi nismo bili prvaci niti jednom pa smo igrali 2. ligu i bili pred gašenjem.Kakve to veze ima?
Takve primjere o padovima možeš navoditi za ekipu koja bude prvak pa nakon godinu dodje pred gašenje i to što ti govoriš bi imalo nek težinu, al' ovako je čista glupost.
Mi smo za dlaku izbjegli isti slučaj kao sa ovim ekipama, jedina razlika je što su oni osvojili titulu prvaka BiH a mi nismo. Ustvari, od Modriče nas razlikuje i to što je nas neko spasio daljeg pada a njih nije niko. Naveo sam ova dva kluba zbog ovog momka kojem je uspjeh to što smo igrali u Evropi i finale kupa nekoliko puta.
Ismijavamo ove klubove iz BiH kako se sramote po Evropi, a kao da smo mi nešto više napravili.
svi klubovi su dobili po 50 novih lopti sa njima ce se i igrati prvenstvosamke12345 je napisao/la:Jesul nam dosle ove nove lopte ?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:Elmin Hadžikadunić, 15-godišnji veznjak, zimus je potpisao za Olimpic u koji je došao iz Borca Jelah, međutim nakon polusezone napustio je redove sarajevskog premijerligaša.
Poslije sporazumnog razlaza sa Olimpicom, Hadžikadunić je imao nekoliko opcija za nastavak karijere, a na kraju se odlučio za prelazak na Tušanj u redove Slobode.
S obzirom da ima samo 15 godina, Hadžikadunić će imati priliku nastupati i za mlađe kategorije Slobode, kroz koje će se moći nametnuti treneru prvog tima.

075
Odlican potez !
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
obrnute cinjenice ili ne ,sloboda je bila pred gasenjem ,i jos uvijek je ,to me i najvise boli ...sto se doslo do ovakve situacije da sad sloboda zavisi od jednog covjeka ,pa kako god da se on zove.....mozda mislis da je azmir za mene bog ....e nije bolan nego ..koliko tuzla ima stanovnika ,pa se dopustilo da ispadne ,,i da nije ovaj azmir dosao ,sad bi sloboda bila kantonalna liga,,to ti ja kazem ,i uz svu nasu podrsku i pun stadion svake utakmice kad bi se vratila u premijer ligu ,za jedno 7 godina ..jer nece niko dzaba igrati....koliko para toliko i muzike...HerLutwoII je napisao/la:U prethodnom postu iznosis niz obrnutih cinjenica,a ja cu ti ih poredati lagano...da nije nas ljubitelja i navijaca koji jesmo uz Slobodu ,Azmir bi nastavio niz koji je imao na jesen sa Smailom! Dalje ,tebe i ostale cu pitati,gdje je to Sloboda bila 95 godina dok nije bilo Azmira? Uzmi malo literature i TZ vremeplova pa prelistaj slobodno,knjiga ne ujeda. Azmir ima velike zasluge,ali me zabrinjavaju ovdje pojedini sto prakticiraju idolopoklonstvo bez dopustanja drugacijeg misljenja.dosada je napisao/la:a da ne spominjem licence, i koje slobodu doveo do ovakvog stanja ,svi odreda koji sada pametuju i koji su se uhljebili na racun slobode...pusto im ostalo..
Europu niko nije trazio,ona nam je obecana od strane samog predsjednika uz velika imena i velika pojacanja i mi smo samo nestrpljivi,ne mozemo to docekati. Mozda se nesto u planovima i promjenilo,a da mi jos ne znamo.
Ranije uprave su grijesile na stetu kluba stetnim ugovorima,ja ne cuh da su sada neki ugovori u korist kluba,ako ti @dosada znas bolje,tada rekti,ne presuti ni jednu rijec!
ja i jos nesto....treba jasno i glasno izaci na vidjelo koliko je koja uprava zaduzila slobodu ,kome se to sve duguje i koliko....pa nek se zna ko ko je slobodu doveo do ovoga.proslo je vrijeme komunizma i sad je vrijeme kapitalizma a mi jos zivimo .........u to davno doba...
Zna se ko je zaduzio Slobodu sve ovo godine
Ima li sta u vezi pojacanja,nista se ne desava,ne svidja mi se ovo...

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
imam jedan prijedlog,ako se slazete svi vi ,da mi navijaci dovedemo jedno pojacanje ,da ga mi placamo ,mozemo skupiti svaki mjesec 5000 km ,a za te pare se moze dovesti igrac na godinu ,to je po pola marke da damo svi za ulaznicu vise ....jel ima zainteresovanih..... NE SALIM SE ... DA VIDIMO KO IMA OD IGRACA TRENUTNO SLOBODAN ,STUPITI U KONTAKT SA NJIM ,NEKA DELEGACIJA NAVIJACA ,VODJE OVIH GRUPA .......I TO BI BIO DOBAR MARKETINSKI POTEZ...... e sad neznam sa pravne strane kako bi se to regulisalo,mislim na ugovor .harry_90 je napisao/la:Zna se ko je zaduzio Slobodu sve ovo godine![]()
Ko god je zadužio/oštetio/obogatio se/stekao imovinsku korist na štetu Slobode, treba podnijeti krivičnu prijavu protiv njega.Ne znam šta se čeka i koga se štiti. Zakon o oduzimanju nelegalno štečene imovine je usvojen prije dva-tri mjeseca i prema tome, ne znam šta se čeka. Od prijava, Sloboda neće imati nikakve imovinske koristi, ali budućim upravama neće pasti na pamet da bilo šta nelegalno uradi. Ovo je bio krupan kriminal i SIPA ima još posla . .
dosada je napisao/la:imam jedan prijedlog,ako se slazete svi vi ,da mi navijaci dovedemo jedno pojacanje ,da ga mi placamo ,mozemo skupiti svaki mjesec 5000 km ,a za te pare se moze dovesti igrac na godinu ,to je po pola marke da damo svi za ulaznicu vise ....jel ima zainteresovanih..... NE SALIM SE ... DA VIDIMO KO IMA OD IGRACA TRENUTNO SLOBODAN ,STUPITI U KONTAKT SA NJIM ,NEKA DELEGACIJA NAVIJACA ,VODJE OVIH GRUPA .......I TO BI BIO DOBAR MARKETINSKI POTEZ...... e sad neznam sa pravne strane kako bi se to regulisalo,mislim na ugovor .harry_90 je napisao/la:Zna se ko je zaduzio Slobodu sve ovo godine![]()
Realnije i sigurnije bi bilo da se sponzori uključe u takvo što. . . .
-
- Kontakt:
Da nece mozda biti teks.prenos ?
Samo tako nastaviti.TzBulevar87 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:Elmin Hadžikadunić, 15-godišnji veznjak, zimus je potpisao za Olimpic u koji je došao iz Borca Jelah, međutim nakon polusezone napustio je redove sarajevskog premijerligaša.

ispravno ,i jos na stadionu staviti plocu ...ovi i ovi degeni su doveli sa SLOBODA ispadne iz premijer lige...imena ...i zaduzili taj klub 7 miliona maraka ...Tuzlak04 je napisao/la:Ko god je zadužio/oštetio/obogatio se/stekao imovinsku korist na štetu Slobode, treba podnijeti krivičnu prijavu protiv njega.Ne znam šta se čeka i koga se štiti. Zakon o oduzimanju nelegalno štečene imovine je usvojen prije dva-tri mjeseca i prema tome, ne znam šta se čeka. Od prijava, Sloboda neće imati nikakve imovinske koristi, ali budućim upravama neće pasti na pamet da bilo šta nelegalno uradi. Ovo je bio krupan kriminal i SIPA ima još posla . .
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
4-1 smo izgubili...
nisam ja dzaba napisao da je ova ekipe PRE PRE PRE losa,cuj nk Radomlje

Inace,ovo su PRIPREMNE utakmice, i rezultat NIJE u prvom planu.
pa nije u prvom planu sigurno izgubiti od neke nn ekipe i to sa ni manje ni vise nego 1 : 4 ,nadam se da ce se ovo posloziti,mada nisam optimista..Zodiac je napisao/la:Inace,ovo su PRIPREMNE utakmice, i rezultat NIJE u prvom planu.
zla2 je napisao/la:nisam ja dzaba napisao da je ova ekipe PRE PRE PRE losa,cuj nk Radomlje![]()
Tek ove godine ulaze u prvu ligu Slovenije

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove sezone je scenarij nekakav da jesenji dio budemo losi i onda ako bude trebalo da se dovede par njih da nam izvuku opstanak..
Sto je i najpametnije jer nemamo para realno.
Sto je i najpametnije jer nemamo para realno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.