FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 18 apr 2014, 20:23

Opet Bilbao navodno :evil:
Oder'o nas je za Martineza,s tim klauzulama :crazy:

Sutra sigurno bez :

Neuer(povreda),Alaba,(odmor) Rafinha(kartoni),Kroos(kartoni).

Od ranije van stroja su; Thiago,Starke, Shaqiri,Contento, Badstuber.

Protiv davljenika ce vjerovatno s nekim "C" sastavom.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 apr 2014, 20:47

Laporte je francuz

94. godiste, vec jedan od najboljih stopera u Primeri
Bila bi dobra investicija

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 apr 2014, 22:04

Jbti, tražim nešto u effeovom postu na šta ću replicirati - ne nađoh ništa (a obiđoh evropu :D ).
Ovi drugi koji su mi interesantni ne pišu ništa - što li Bože dragi?
Da ih nije strah velikog Madrida i ne žele da se blamiraju.
Ko biva, mi smo delali protiv engleske nejači i bili upravu (ništa gegen centrea i autogola :? ) a sada je na nekom drugom red da predvodi armadu.
Na Klaritosa se ne smijemo osloniti (varljiv, nemarljiv, neredovan, neozbiljan, prevrtljiv :hmmmm: ), šeći nude novčane opklade (nj. nema), ostali (stariji drugovi) samo nalete i mirno posmatraju.

Cijenim (u jednu ruku) što je ovako, što caruje gospodština (pozz za MoRa :P ) i što nema velikih ispada.

Kuha se kuha, nervoza slijedi poslije vikenda i onda možete labavije tipkati. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 apr 2014, 23:40

effe_sa je napisao/la:Ja mislim da ima kod nas dosta i tempiranja forme, tako da ove utakmice mogu i zavarat protivnika.
Isto tako postoji opasnost da protivnik nas zavara defanzivnom taktikom, jer Carlo je mudar, stari lisac.
Kad doktor docent akademik odbrane Smorinjo nije uspio sa Realom pravit bunker ja mislim da ni Carlo ne može :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 19 apr 2014, 00:58

@Gero sad fakat imamo ozbiljnog protivnika i ako njega prodjemo,siguran sam da osvajamo LP.
Jos prije utakmice Schalke-Real sam rekao da ce se sve rijesit u prvoj utakmici,isto tako i protiv Dortmunda,ali sad je jako tesko prognozirat bilo sta,milion faktora ce odluciti ko ce dalje.

Naravno da sam bio aktivniji kad smo igrali s Englezima jer niti jedan Englez nije Bayi do koljena ;)

Kad sam vidio koje 4 ekipe su prosle u 1/2 finale,rekao sam da vise nema izrazitog favorita i tako i sada mislim :kafa:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 apr 2014, 11:37

Vidim Laporta trazi i Barca, gledao sam ga nekoliko puta, momcic fino igra, al te klauzule njihove to je strasno :)

No vidjecemo sta ce bit od toga. Hoce li biti linkova kakvih danas za tekmu ? Kakav je sastav, treba rotirat opet naravno, odmorit neke igrace, a onda pravac Madrid po povoljan rezon :cool:
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 apr 2014, 12:07

Kod Laporte ne bi davao tolike pare. Martinez je ipak bio provjerenije ime, a ovaj nije toliko provjeren. Laportu stvarno nisam nešto puno gledao, nekako sam čuo i vidio ga u nekom prenosu u prolazu.
Ima stopera koji su povoljniji.
A evo uprava je prema Bildu rekla da ne misli dovodit novog stopera i tako sputavat Badstubera u povratku.
Isto tako se govori da ako Mandžo ostane, onda ide Pizarro.
Contento svoje izgleda završio, traži se back up za Alabu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 apr 2014, 12:11

Takodjer treba napomenuti da se Rode planira koristiti na poziciji desnog beka, sto u ovom momentu znaci da cemo Lahma dogodine gledati u veznom redu. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 apr 2014, 12:18

@gero, nisam zadovoljan sa Bavarcima pa et' zato :D :opaopa:

Ma vrijeme je da pokažu svoje pravo lice, pri tome mislim na srijedu. Biću zadovoljan i sa 0:2, ne treba čovjek bit' gladan. Današnja utakmica BL, kao i ove u posljednje vrijeme, u njihovim glavama ima dozu uzbuđenja k'o i reprize serije velikog purgerskog umjetnika Nadarevića. Vrlo je moguća letargična, dosadna tekma, al' to im halalim, jer sredinom naredne hefte ima da dobro oznoje gujce.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 apr 2014, 12:51

Ne znam koliko se možemo osloniti na Badstubera jer nakon teške ozlijede postoji uvijek mogućnost da je obnovi.Jedan WC stoper je potreban ovom timu.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 apr 2014, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 12:51

Ocekujem mnogo laksi prolaz protiv Reala nego sto se misli. Ljudi koji mi zadnjih 10+ godina govore kako ove godine Real osvaja mi sad pricaju kako sad postoje dva igraca, Ronaldo i Bejl, i da Bajern nikako nece moci da se nosi sa njima.
A ja bas mislim drugacije, sto vise takvih to bolje po nas.

Nadam se da ce Ronaldo biti u sastavu u sredu, bice bolje po Bajern. Jedini igrac koji bi mogao da bude opasan je Isko, ako bude igrao, ostali su bezopasni.
Mirno cu da gledam to polufinale, bas.

Kad bi Real igrao preslikano mancesterovski onda bi bilo napeto kao u prknu, ali nekako ne mogu da zamislim taj scenario.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 apr 2014, 12:57

farinelli: Odkud kod tebe sada toliki optimizam? :D Jel to širenje pozitivne energije i dobre psihologije ili si zaista toliki optimista? Inače si odmjereniji, pa i skeptičniji....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 apr 2014, 13:01

Aha znaci najbolji igrac Reala je potpuno bezopasan dok je Isco kao jedan od losijih igrača ove sezone najopasniji. :clap: Nece Isco biti u prvom sastavu , mozete odahnuti. :D

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 13:06

effe_sa je napisao/la:farinelli: Odkud kod tebe sada toliki optimizam? :D Jel to širenje pozitivne energije i dobre psihologije ili si zaista toliki optimista? Inače si odmjereniji, pa i skeptičniji....
Negde postoji spisak razoga mog optimizma. Plasio sam se Mancestera, bas zato sto su ih svi potcenili, pisalo se sve i svasta, te neke dvocifrene pobede na agregatu, te resavanje svega jos u prvoj utakmici itd..i na kraju smo mi prosli, ali mora se priznati da je moglo svasta biti, bili smo dosta dosta bolji, ali smo imali i srece u nekim trenucima. I taj strah se obistinio, nekako sam bio napet ceo mec, u dosta desavanja sam uspevao da nadjem neku simboliku, pa prilikom vodjstva do 2:1 ulazi Cicarito, decijeg lica, pa se setim Solskjera i svasta jos.

A sad, sad sam nekako opusten, uopste nema nego ushicenja prevelikog, imam utisak da ce to biti mnogo lakse, i svi ocekuju bombasticnu utakmicu, dok je Celsi - Atletiko u senci, a bas mislim da ce tamo da puca, a da ce ovo da budu dve ne toliko spektakularne utakmice.
A, i rekao sam vam da sam drugu, fenu Atletika jos pre 6 meseci obecao da cu s njim da gledam potencijalno finale Bajerna i Atletika, tako da to mora da se dogodi :)

Znam da nista nisam odgovorio ovim postom, alajcad.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 13:09

geoxx je napisao/la:Aha znaci najbolji igrac Reala je potpuno bezopasan dok je Isco kao jedan od losijih igrača ove sezone najopasniji. :clap: Nece Isco biti u prvom sastavu , mozete odahnuti. :D
Ja se licno ne secam kad je Ronaldo bio opasan po Bajern, jes' dao onomad dva gola, ali njegova partija u tom dvomecu je bila prilicno mizerna. Ocekujem slican rasplet dogadjaja. Naravno, dva gola mogu da izostanu. :)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 apr 2014, 13:17

farinelli123 je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Aha znaci najbolji igrac Reala je potpuno bezopasan dok je Isco kao jedan od losijih igrača ove sezone najopasniji. :clap: Nece Isco biti u prvom sastavu , mozete odahnuti. :D
Ja se licno ne secam kad je Ronaldo bio opasan po Bajern, jes' dao onomad dva gola, ali njegova partija u tom dvomecu je bila prilicno mizerna. Ocekujem slican rasplet dogadjaja. Naravno, dva gola mogu da izostanu. :)
Eh zbog toga Ronaldo i jeste veliki igrac. Zamisli jos da je briljirao .. Kazete Lahm ga strpao u džep a frajer se šalta sa pozicije na poziciju kako bi pronasao rupu. Njega je jednostavno nemoguce zaustaviti, ako ga nece sa krila, zabice ti ga sa centralnog napadaca, sa SS-a, iz kornera, iz slobodnjaka. Dakle njega ne cuva samo Lahm nego komplet defanzivna linija jer je opasan iz svih mogucih pozicija, pa nema djaba freeroll ulogu na terenu i maksimalnu slobodu.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 apr 2014, 13:44

Moguce, ali on tad nije ni mogao da briljira. Bio je neprimetan. Dao je gol iz malcice sumnjivog penala, a drugi gol ako se dobro secam je dao u Minhenu u prvom mecu, nakon nekog karambola koji je nastao.

Mislim, dakle nemam pojma, sve je moguce, reklo bi se da ce Bejl i Ronaldo unakaziti Bajern kontrama kao niko,da ce praviti darmar, mada ja ocekujem nesto drugacije.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 19 apr 2014, 13:46

Eki freeroll :rol:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 apr 2014, 13:46

Kakva je situacija oko Nojera :? Pepun reče jučer da se nada da će biti spreman za R.M. nekao mi nije djelovao siguran u tome da će igrati. Nadam se da će od sutra vratiti punom treningu.

Mia San Manuel

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 apr 2014, 13:50

Rajaz je napisao/la: Eh zbog toga Ronaldo i jeste veliki igrac. Zamisli jos da je briljirao .. Kazete Lahm ga strpao u džep a frajer se šalta sa pozicije na poziciju kako bi pronasao rupu. Njega je jednostavno nemoguce zaustaviti, ako ga nece sa krila, zabice ti ga sa centralnog napadaca, sa SS-a, iz kornera, iz slobodnjaka. Dakle njega ne cuva samo Lahm nego komplet defanzivna linija jer je opasan iz svih mogucih pozicija, pa nema djaba freeroll ulogu na terenu i maksimalnu slobodu.
Da pojednostavimo, drugim riječima je bježao od Lahma...... :D
Lahm je njega uštopao više puta, činjenica je da Ronaldo teško izlazi na kraj s Lahmom. E naravno da on promjeni pozicije i pokaže svoju opasnost, to niko ne osporava.
Znači Lahm i Ronaldo su imali duele i kada su repke igrale, a i tada u duelu Reala i Bayerna.A Ronaldo je bio opasan u drugom susretu, u prvom skoro da nije.
Pa i sramota bi bila da jedan tako veliki igrač, koji igra u ekipi s tolikom individualnom kvalitetom bude skroz bezopasan. :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.