Oder'o nas je za Martineza,s tim klauzulama
Sutra sigurno bez :
Neuer(povreda),Alaba,(odmor) Rafinha(kartoni),Kroos(kartoni).
Od ranije van stroja su; Thiago,Starke, Shaqiri,Contento, Badstuber.
Protiv davljenika ce vjerovatno s nekim "C" sastavom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kad doktor docent akademik odbrane Smorinjo nije uspio sa Realom pravit bunker ja mislim da ni Carlo ne možeeffe_sa je napisao/la:Ja mislim da ima kod nas dosta i tempiranja forme, tako da ove utakmice mogu i zavarat protivnika.
Isto tako postoji opasnost da protivnik nas zavara defanzivnom taktikom, jer Carlo je mudar, stari lisac.
Negde postoji spisak razoga mog optimizma. Plasio sam se Mancestera, bas zato sto su ih svi potcenili, pisalo se sve i svasta, te neke dvocifrene pobede na agregatu, te resavanje svega jos u prvoj utakmici itd..i na kraju smo mi prosli, ali mora se priznati da je moglo svasta biti, bili smo dosta dosta bolji, ali smo imali i srece u nekim trenucima. I taj strah se obistinio, nekako sam bio napet ceo mec, u dosta desavanja sam uspevao da nadjem neku simboliku, pa prilikom vodjstva do 2:1 ulazi Cicarito, decijeg lica, pa se setim Solskjera i svasta jos.effe_sa je napisao/la:farinelli: Odkud kod tebe sada toliki optimizam?Jel to širenje pozitivne energije i dobre psihologije ili si zaista toliki optimista? Inače si odmjereniji, pa i skeptičniji....
Ja se licno ne secam kad je Ronaldo bio opasan po Bajern, jes' dao onomad dva gola, ali njegova partija u tom dvomecu je bila prilicno mizerna. Ocekujem slican rasplet dogadjaja. Naravno, dva gola mogu da izostanu.geoxx je napisao/la:Aha znaci najbolji igrac Reala je potpuno bezopasan dok je Isco kao jedan od losijih igrača ove sezone najopasniji.Nece Isco biti u prvom sastavu , mozete odahnuti.
Eh zbog toga Ronaldo i jeste veliki igrac. Zamisli jos da je briljirao .. Kazete Lahm ga strpao u džep a frajer se šalta sa pozicije na poziciju kako bi pronasao rupu. Njega je jednostavno nemoguce zaustaviti, ako ga nece sa krila, zabice ti ga sa centralnog napadaca, sa SS-a, iz kornera, iz slobodnjaka. Dakle njega ne cuva samo Lahm nego komplet defanzivna linija jer je opasan iz svih mogucih pozicija, pa nema djaba freeroll ulogu na terenu i maksimalnu slobodu.farinelli123 je napisao/la:Ja se licno ne secam kad je Ronaldo bio opasan po Bajern, jes' dao onomad dva gola, ali njegova partija u tom dvomecu je bila prilicno mizerna. Ocekujem slican rasplet dogadjaja. Naravno, dva gola mogu da izostanu.geoxx je napisao/la:Aha znaci najbolji igrac Reala je potpuno bezopasan dok je Isco kao jedan od losijih igrača ove sezone najopasniji.Nece Isco biti u prvom sastavu , mozete odahnuti.
Da pojednostavimo, drugim riječima je bježao od Lahma......Rajaz je napisao/la: Eh zbog toga Ronaldo i jeste veliki igrac. Zamisli jos da je briljirao .. Kazete Lahm ga strpao u džep a frajer se šalta sa pozicije na poziciju kako bi pronasao rupu. Njega je jednostavno nemoguce zaustaviti, ako ga nece sa krila, zabice ti ga sa centralnog napadaca, sa SS-a, iz kornera, iz slobodnjaka. Dakle njega ne cuva samo Lahm nego komplet defanzivna linija jer je opasan iz svih mogucih pozicija, pa nema djaba freeroll ulogu na terenu i maksimalnu slobodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.