FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

intercontinental
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la intercontinental » 11 jul 2014, 18:14

harry_90 je napisao/la:Ima li sta u vezi pojacanja...ko ono rece da nam je dosao Ante Rukavina :mrgreen:
ništa izgleda za sad,vjerovatno će se više znati u par dana nakon što pripreme krenu u najozbiljniji dio ,tad će se vidit ko otpada i gdje treba igrač.mislim da bi nam dobro došlo krilo u vidu Bekića :D
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 11 jul 2014, 18:39

s kim i kad igramo sl utakmicu ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 11 jul 2014, 23:39

intercontinental je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ima li sta u vezi pojacanja...ko ono rece da nam je dosao Ante Rukavina :mrgreen:
ništa izgleda za sad,vjerovatno će se više znati u par dana nakon što pripreme krenu u najozbiljniji dio ,tad će se vidit ko otpada i gdje treba igrač.mislim da bi nam dobro došlo krilo u vidu Bekića :D
Kakva neozbiljnost i kakvi diletanti,poveli igrace na pripreme da ih probaju,vise od pola nema ugovore nego se trebaju nametnuti na preskupim pripremama ,pa to mi nije jasno. Nakon priprema cemo znati ko nam jos treba pa ga uzeti pred sezonu i pripremati do 12.kola da bude ekipa TOP u drugoj polusezoni. Na polusezoni ce svima isteci ugovori jer j.biga nisu steceni uslovi za duze ugovore i opet sve ukrug!!! Valjda je koji novi igrac dosao s autom da mogu ici na gostujuce utakmice :mrgreen:

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 12 jul 2014, 00:10

HerLutwoII je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:
Kakva neozbiljnost i kakvi diletanti,poveli igrace na pripreme da ih probaju,vise od pola nema ugovore nego se trebaju nametnuti na preskupim pripremama ,pa to mi nije jasno. Nakon priprema cemo znati ko nam jos treba pa ga uzeti pred sezonu i pripremati do 12.kola da bude ekipa TOP u drugoj polusezoni. Na polusezoni ce svima isteci ugovori jer j.biga nisu steceni uslovi za duze ugovore i opet sve ukrug!!! Valjda je koji novi igrac dosao s autom da mogu ici na gostujuce utakmice :mrgreen:
zadnjih dana citam ovdje razna pametovanja.te ovo nije dobro ,te ono ,azmir nezna ,treba igrace potpisati na 2 ,3,4 godine .te ovo ,ono.samo glupa pametovanja.sjetite se staje slobodi prijetilo ,ne tako davno.a sad hocete evropu,hocu i ja ali kako,ljudi vidite da se nemoze za pisljivi semafor skupiti a kamoli da bi neki od nas da nije azmira ,bilo sta mogli uciniti za slobodu od ovog sto covjek cini..jer puno ja 7 miliona duga .i nemojte svi zaboraviti,sad kad bi azmir reko ,eto ja neznam vi radite ,gdje bi sloboda bila ....kantonalna liga i ko bi igro u njoj ....ko ...de nek mi neko kaze .a azmir ima slogu....njemu se treba skinuti kapa do poda sto ovo radi ,zato sto mu je SLOBODA , na prvom mjestu....zato ako nemate sta pametno za reci ....bolje sutite ,ispadate glupi...

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 12 jul 2014, 00:13

a da ne spominjem licence, i koje slobodu doveo do ovakvog stanja ,svi odreda koji sada pametuju i koji su se uhljebili na racun slobode...pusto im ostalo..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 jul 2014, 00:51

Smješnije mi je što je ovakva situacija bila i na polusezoni pa se niko nije bunio što su pojačanja potpisana na 6 mjesece, haman ih Ćirin dolazak zasjenio pa niko nije obraćao pažnju. :urnebes:
Nama bolan niko ne može ugodit, da smo npr potpisali Šećerovića na 3 godine javili bi se ovi isti i pametovali što se neprovjeren igrač potpisuje na tako dug period još se vratio iz Holandije to je sumnjivo. Ili npr da je Jusufbašić produžio ovaj ugovor sad na 2 godine javili bi se i pametovali kako je loš igrač kako nije igrao 10 minuta ukupno za polusezonu i tako dalje da ne nabrajam.
Kako god da okreneš jednoj strani ne možeš ugodit. I meni smetaju neke stvari al' kako vidim klub radi sve pozitivno i napreduje pa mi se ne da ni žaliti.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 12 jul 2014, 00:52

dosada je napisao/la:a da ne spominjem licence, i koje slobodu doveo do ovakvog stanja ,svi odreda koji sada pametuju i koji su se uhljebili na racun slobode...pusto im ostalo..
U prethodnom postu iznosis niz obrnutih cinjenica,a ja cu ti ih poredati lagano...da nije nas ljubitelja i navijaca koji jesmo uz Slobodu ,Azmir bi nastavio niz koji je imao na jesen sa Smailom! Dalje ,tebe i ostale cu pitati,gdje je to Sloboda bila 95 godina dok nije bilo Azmira? Uzmi malo literature i TZ vremeplova pa prelistaj slobodno,knjiga ne ujeda. Azmir ima velike zasluge,ali me zabrinjavaju ovdje pojedini sto prakticiraju idolopoklonstvo bez dopustanja drugacijeg misljenja.
Europu niko nije trazio,ona nam je obecana od strane samog predsjednika uz velika imena i velika pojacanja i mi smo samo nestrpljivi,ne mozemo to docekati. Mozda se nesto u planovima i promjenilo,a da mi jos ne znamo.
Ranije uprave su grijesile na stetu kluba stetnim ugovorima,ja ne cuh da su sada neki ugovori u korist kluba,ako ti @dosada znas bolje,tada rekti,ne presuti ni jednu rijec!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 12 jul 2014, 01:05

Ne moze se care porediti Sloboda nekada i ova danas, pogotov od prije godinu. Bila je bukvalno na panju i moze pricati ko sta hoce jesmo i mi navijaci doprinijeli ali da nije bilo ovog covjeka i da nije ulozio svoje novce danas nit bi bilo ove teme ili bi se drugacije zvala. Ne treba u ovom momentu ocekivati previse pogotovo ne od pojacanja. Radije ocuvati i osigurati prvotimce ugovorima a nastavit s dovodjenjem talenata. I meni smeta javasluk ove operative u klubu koji ne cini nista da se malo razdrma i digne atmosfera

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 jul 2014, 01:07

Coraco je napisao/la:Smješnije mi je što je ovakva situacija bila i na polusezoni pa se niko nije bunio što su pojačanja potpisana na 6 mjesece, haman ih Ćirin dolazak zasjenio pa niko nije obraćao pažnju. :urnebes:
Nama bolan niko ne može ugodit, da smo npr potpisali Šećerovića na 3 godine javili bi se ovi isti i pametovali što se neprovjeren igrač potpisuje na tako dug period još se vratio iz Holandije to je sumnjivo. Ili npr da je Jusufbašić produžio ovaj ugovor sad na 2 godine javili bi se i pametovali kako je loš igrač kako nije igrao 10 minuta ukupno za polusezonu i tako dalje da ne nabrajam.
Kako god da okreneš jednoj strani ne možeš ugodit. I meni smetaju neke stvari al' kako vidim klub radi sve pozitivno i napreduje pa mi se ne da ni žaliti.
Neka ih, nek piskaraju, kad Azmir dođe pa krene sezona, vidićeš ih kad se budu tukli ovdje ko je veči i jači navijač... :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 jul 2014, 01:19

HerLutwoII je napisao/la:
dosada je napisao/la:a da ne spominjem licence, i koje slobodu doveo do ovakvog stanja ,svi odreda koji sada pametuju i koji su se uhljebili na racun slobode...pusto im ostalo..
U prethodnom postu iznosis niz obrnutih cinjenica,a ja cu ti ih poredati lagano...da nije nas ljubitelja i navijaca koji jesmo uz Slobodu ,Azmir bi nastavio niz koji je imao na jesen sa Smailom! Dalje ,tebe i ostale cu pitati,gdje je to Sloboda bila 95 godina dok nije bilo Azmira? Uzmi malo literature i TZ vremeplova pa prelistaj slobodno,knjiga ne ujeda. Azmir ima velike zasluge,ali me zabrinjavaju ovdje pojedini sto prakticiraju idolopoklonstvo bez dopustanja drugacijeg misljenja.
Europu niko nije trazio,ona nam je obecana od strane samog predsjednika uz velika imena i velika pojacanja i mi smo samo nestrpljivi,ne mozemo to docekati. Mozda se nesto u planovima i promjenilo,a da mi jos ne znamo.
Ranije uprave su grijesile na stetu kluba stetnim ugovorima,ja ne cuh da su sada neki ugovori u korist kluba,ako ti @dosada znas bolje,tada rekti,ne presuti ni jednu rijec!
Šta bolan da nije bilo nas, mi smo svoje dokazali sa Ditom, a to što smo se pobunili protiv Smajilovih taktika je mala prašina na stolu.
Zapitaj se gdje si ti bio svih tih godina do Azmira, šta si to ti radio (i mi ostali) da klub učinimo boljim, šta si ti radio dok su pojedinci stavljali katanac u Rudarskoj2, eto objasni nam.
Šta smo to nekad imali (il bar u postratnoj historiji) što danas nemamo, šta nam fali ?
Drugo, lažeš care, ili nisi gledao ostale izvještaje poslije 30.og juna ? postavljen je jasna cilj sredina tabele i stabilizovanje kluba. Je li to tebi obećanje Evrope i jakih igrača ?
Jedino si to upravu da su ranije uprave radile na štetu kluba, ali nisi spomenuo da ova uprava radi u korist kluba i da ova uprava nije napravila ni jednu marku duga od kako je postavljena, već otplaćuje dugove.
wobly92 je napisao/la:Neka ih, nek piskaraju, kad Azmir dođe pa krene sezona, vidićeš ih kad se budu tukli ovdje ko je veči i jači navijač... :kafa:
Ma nešto u zadnje vrijeme ne mogu preskočit ovakve gluposti, kad neko gleda sa strane pomislio bi da smo mi prije 5-10 godina bili mančester siti pa sad eto kao ovo stanje u klubu zabrinjavajuće.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 12 jul 2014, 01:22

Po meni bezveze vodite rasprave, ovdje kao da svi koriste ovaj forum ko neki ispusni ventil da se "ispuše". Svako ima pravo na svoje mišljenje i ima ga pravo iznositi, ne mora sad svako da ga napada radi njegovog mišljenja i stava. Po meni ste u pravu i jedni i drugi, i Vi što kao"napadate" Azmira i Vi što ga "branite". I po meni je bilo grešaka koje su se možda mogle pametnije odraditi, ali Bože moj ja za svoje 3 KM ne mogu odlučivati kako će raditi. Ovoj upravi vjerujem i to je to, jedino treneru ne vjerujem.
Zadnja izmjena: fukara1919, dana/u 12 jul 2014, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 12 jul 2014, 01:23

Nisam odavno ulazio na ovu temu, nemam vremena sada unazad čitati. Može samo brzi odgovor na pitanje ima li išta od Hasselbainka?

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 12 jul 2014, 01:24

Caeruleus je napisao/la:Nisam odavno ulazio na ovu temu, nemam vremena sada unazad čitati. Može samo brzi odgovor na pitanje ima li išta od Hasselbainka?
Vidi se da nisi ulazio, jer Haselblaink je sa ekipom Slobode na pripremama evo 15 dana.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2014, 01:25

Caeruleus je napisao/la:Nisam odavno ulazio na ovu temu, nemam vremena sada unazad čitati. Može samo brzi odgovor na pitanje ima li išta od Hasselbainka?
U Sloveniji je sa ekipom, pripremaju se za nadolazecu sezonu. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jul 2014, 01:29

:lol: :lol: :facepalm: :facepalm: Gasi racunar :urnebes: Gotovo ode sve do vraga :crazy:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 12 jul 2014, 01:52

Coraco je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Neka ih, nek piskaraju, kad Azmir dođe pa krene sezona, vidićeš ih kad se budu tukli ovdje ko je veči i jači navijač... :kafa:
Ma nešto u zadnje vrijeme ne mogu preskočit ovakve gluposti, kad neko gleda sa strane pomislio bi da smo mi prije 5-10 godina bili mančester siti pa sad eto kao ovo stanje u klubu zabrinjavajuće.
Ja ti ne pisem o navijacima koji su za dvije porcije cevapa velicali Davuda dok nas je po zadatku izbacivao iz lige,a Dita je druga i duza prica samo ne znam od kad si to pratio pa necu o tome.
Stanje nije zabrinjavajuce u Slobodi,ali je cinjenica da smo prije tacno 11godina igrali protiv Liersa,a godinu kasnije protiv Celja i Spartaka,pet puta finalisti kupa itd...nije kao MC ali nije to ni lose.
Kad citam pojedine komentare i tvoj osvrt,rekao bi da je sve krenulo od prosle godine.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 12 jul 2014, 02:16

fukara1919 je napisao/la:Po meni bezveze vodite rasprave, ovdje kao da svi koriste ovaj forum ko neki ispusni ventil da se "ispuše". Svako ima pravo na svoje mišljenje i ima ga pravo iznositi, ne mora sad svako da ga napada radi njegovog mišljenja i stava. Po meni ste u pravu i jedni i drugi, i Vi što kao"napadate" Azmira i Vi što ga "branite". I po meni je bilo grešaka koje su se možda mogle pametnije odraditi, ali Bože moj ja za svoje 3 KM ne mogu odlučivati kako će raditi. Ovoj upravi vjerujem i to je to, jedino treneru ne vjerujem.
:thumbup:

Upravo tako, forum i služi tome da svako iznese svoje mišljenje. Ova uprava sa Azmirom na čelu radi dobar posao s tim da i oni imaju grešaka i da nije ništa loše da se ukaže na te greške. Kao što smo raspravljali o autobusu npr.
plaćen je 250 000 KM (ili kolko već) i onda od njega napravljen cirkus živi a za 1000KM više mogli imati top autobus.

Ono što ja smatram "greškom" odnosno što bi ja drugačije odradio je to da bi nove dresove kao i sezonske karte već pustio u prodaju. Dresove (i ostale suvenire) zbog toga što kroz TZ u ovo doba prolazi velik broj "dijaspore".
Također mislim da je greška što predsjednik nije tu u klubu jer bez njega nema potpisa ugovora. Ne kažem ja da se potpisuju više godišnji ugovori (shvatam nema se trenutno) ali i ovi jednosezonski nisu potpisani i svaki igrač u bilo kom trenutku može napustiti pripreme i otići u neki drugi klub.
Azmir je čovjek koji ima svoj posao i mimo Slobode i shvatam da mora "otići raditi" kao i uzeti dane odmora ali odlazak u Brazil je pao u nevrijeme i mislim (dakle moje mišljenje) da je to bilo ovako malo neprofesionalno ako pogledamo ostale ključne ljude u ostalim klubovima

Ja i dalje vjerujem da će se ostvariti cilj a to je da se polako krene sa sanacijom duga (da li neko zna šta se radi po tom pitanju u vezi ovih što su nabili dug, da li će biti kakvih istraga uskoro) i da se osigura ta neka sredina tabele.
Dok je Azmir tu jedno je sigurno, nećemo nazadovati možemo samo naprijed ići.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 jul 2014, 02:45

HerLutwoII je napisao/la:Stanje nije zabrinjavajuce u Slobodi,ali je cinjenica da smo prije tacno 11godina igrali protiv Liersa,a godinu kasnije protiv Celja i Spartaka,pet puta finalisti kupa itd...nije kao MC ali nije to ni lose.
Kad citam pojedine komentare i tvoj osvrt,rekao bi da je sve krenulo od prosle godine.
Svako ima padove i uspone, mi smo pali i polako se opet uspinjemo, a bolje stepenicu po stepenicu nego tri od jednom pa se skotrljat deset u nazad. Prije 12 godina Leotar je bio prvak BiH, a sad su rang ispod i jedva da će preživjeti. Prije 6 godina Modriča je bila prvak BiH a sad su se jedva spasili da ne odu u treći rang bh fudbala.
Može se reći i da jeste sve krenulo od prošle godine, bolje rečeno ponovo pokrenulo. Gdje smo dno dotakli, tu smo i krenuli ponovo.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 12 jul 2014, 05:05

Coraco je napisao/la:
HerLutwoII je napisao/la:Stanje nije zabrinjavajuce u Slobodi,ali je cinjenica da smo prije tacno 11godina igrali protiv Liersa,a godinu kasnije protiv Celja i Spartaka,pet puta finalisti kupa itd...nije kao MC ali nije to ni lose.
Svako ima padove i uspone, mi smo pali i polako se opet uspinjemo, a bolje stepenicu po stepenicu nego tri od jednom pa se skotrljat deset u nazad. Prije 12 godina Leotar je bio prvak BiH, a sad su rang ispod i jedva da će preživjeti. Prije 6 godina Modriča je bila prvak BiH a sad su se jedva spasili da ne odu u treći rang bh fudbala.
Može se reći i da jeste sve krenulo od prošle godine, bolje rečeno ponovo pokrenulo. Gdje smo dno dotakli, tu smo i krenuli ponovo.
Mi nismo bili prvaci niti jednom pa smo igrali 2. ligu i bili pred gašenjem.Kakve to veze ima? :D
Takve primjere o padovima možeš navoditi za ekipu koja bude prvak pa nakon godinu dodje pred gašenje i to što ti govoriš bi imalo nek težinu, al' ovako je čista glupost.

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 12 jul 2014, 11:22

Jesul nam dosle ove nove lopte ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 12 gostiju.