fukara1919 je napisao/la:Po meni bezveze vodite rasprave, ovdje kao da svi koriste ovaj forum ko neki ispusni ventil da se "ispuše". Svako ima pravo na svoje mišljenje i ima ga pravo iznositi, ne mora sad svako da ga napada radi njegovog mišljenja i stava. Po meni ste u pravu i jedni i drugi, i Vi što kao"napadate" Azmira i Vi što ga "branite". I po meni je bilo grešaka koje su se možda mogle pametnije odraditi, ali Bože moj ja za svoje 3 KM ne mogu odlučivati kako će raditi. Ovoj upravi vjerujem i to je to, jedino treneru ne vjerujem.
Upravo tako, forum i služi tome da svako iznese svoje mišljenje. Ova uprava sa Azmirom na čelu radi dobar posao s tim da i oni imaju grešaka i da nije ništa loše da se ukaže na te greške. Kao što smo raspravljali o autobusu npr.
plaćen je 250 000 KM (ili kolko već) i onda od njega napravljen cirkus živi a za 1000KM više mogli imati top autobus.
Ono što ja smatram "greškom" odnosno što bi ja drugačije odradio je to da bi nove dresove kao i sezonske karte već pustio u prodaju. Dresove (i ostale suvenire) zbog toga što kroz TZ u ovo doba prolazi velik broj "dijaspore".
Također mislim da je greška što predsjednik nije tu u klubu jer bez njega nema potpisa ugovora. Ne kažem ja da se potpisuju više godišnji ugovori (shvatam nema se trenutno) ali i ovi jednosezonski nisu potpisani i svaki igrač u bilo kom trenutku može napustiti pripreme i otići u neki drugi klub.
Azmir je čovjek koji ima svoj posao i mimo Slobode i shvatam da mora "otići raditi" kao i uzeti dane odmora ali odlazak u Brazil je pao u nevrijeme i mislim (dakle moje mišljenje) da je to bilo ovako malo neprofesionalno ako pogledamo ostale ključne ljude u ostalim klubovima
Ja i dalje vjerujem da će se ostvariti cilj a to je da se polako krene sa sanacijom duga (da li neko zna šta se radi po tom pitanju u vezi ovih što su nabili dug, da li će biti kakvih istraga uskoro) i da se osigura ta neka sredina tabele.
Dok je Azmir tu jedno je sigurno, nećemo nazadovati možemo samo naprijed ići.