FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Uredu je da Sammer ne da igracima mira dok sezona jos traje i da od njih zeli da u svaku utakmicu ulaze sa 100%, ali bi morao pripaziti na rijeci koje izgovara jer bi cijelu ekipu mogao okrenuti protiv sebe...
http://www.bild.de/sport/fussball/matth ... .bild.html
http://www.bild.de/sport/fussball/matth ... .bild.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
[
nego zaista ev gledao sam Reala i Bale je prebrz , treba Javi na setici igrati sigurno, Lahm na beka da pazi Ronalda ili Bale-a vidjecemo, a Javi da rusi tu sredinu
ja sam o ovome već pisao i zaista da li postoji opcija da se utiče na Pepa da protiv Reala stavi švajnija i javija kao zadnje vezne a krosa malo više naprijed,bokovi se znaju Mandžo naprijed i to je garancija za prolaz vjerujte mi se moramo malo više defanzivnije zgusnut a Javi jednostavno teroriše igrače,ko je gledao sinoć real barsa mogao je vidjeti da opasnost prijeti najveća od di marije i bejla a to ovi naši igrači mogu sasjeći u početku akcija kada geret prođe to je samo sreća da ne pogodi jer je duplo brži od svakog igrača moram ovo pisat nekako mi lakše i sve mislim da ovo i Pep čita mada je glupo malo da mu mi sastavljamo ekipu...
nego zaista ev gledao sam Reala i Bale je prebrz , treba Javi na setici igrati sigurno, Lahm na beka da pazi Ronalda ili Bale-a vidjecemo, a Javi da rusi tu sredinu
ja sam o ovome već pisao i zaista da li postoji opcija da se utiče na Pepa da protiv Reala stavi švajnija i javija kao zadnje vezne a krosa malo više naprijed,bokovi se znaju Mandžo naprijed i to je garancija za prolaz vjerujte mi se moramo malo više defanzivnije zgusnut a Javi jednostavno teroriše igrače,ko je gledao sinoć real barsa mogao je vidjeti da opasnost prijeti najveća od di marije i bejla a to ovi naši igrači mogu sasjeći u početku akcija kada geret prođe to je samo sreća da ne pogodi jer je duplo brži od svakog igrača moram ovo pisat nekako mi lakše i sve mislim da ovo i Pep čita mada je glupo malo da mu mi sastavljamo ekipu...
Samo postaviti Lahma na desnog beka i nema zime.Bale jest brz al' kad mu postaviš igrača koji ga može pratiti, uvijek će završiti u reklamama jer to sam vidio nebrojeno puta ove sezone.Sinoć je pretrčao Batru koji je brz ko i moj dedo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
evo gledam rasored španske lige i Real ne igra za vikend pa mogao je i nama DFL izaći u susret i odgoditi za ksnije utakmicu sa Braunšvajgom da se i mi malo odmorimo 
ja bih protiv Braunšvaga ubacio 8-9 igrača sa klupe jer sad moramo sačuvati igrače od povreda i umora...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najbolje ne otici uopste na ovu utakmicu, nek fenjerasi dobiju 3 bobe za zelenim stolom.
Najvjerovatnije ce opet Hojbjerg, Weiser, Sallahi i ostali omladinci dobiti sansu, samo mi je zao sto amaterska ekipa nije vec ranije obezbijedila ulazak u visi rang jer bi vjerovatno gledali i Greena koji je mozda i najveci talenat u ovom momentu.
Najvjerovatnije ce opet Hojbjerg, Weiser, Sallahi i ostali omladinci dobiti sansu, samo mi je zao sto amaterska ekipa nije vec ranije obezbijedila ulazak u visi rang jer bi vjerovatno gledali i Greena koji je mozda i najveci talenat u ovom momentu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Puno trazis od organizacije koja ekipe koje igraju Cetvrtkom LE tjera da Subotom igraju Bundesligu...Bayern@heart je napisao/la:evo gledam rasored španske lige i Real ne igra za vikend pa mogao je i nama DFL izaći u susret i odgoditi za ksnije utakmicu sa Braunšvajgom da se i mi malo odmorimo
Mislim da Bayern-u nije potrebno nikakvo odgadnjanje utakmice, jer sam siguran da ce u Subotu izvesti kombinaciju B i C sastava, tako da ce kljucni igraci biti u potpunosti spremni za Real.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Real je državni projekat pa im savez udovoljava na koji god način može.Često i za nas kažu da smo državni projekat al' ne vidim neke beneficije od toga.
- anelbavarac
- Kontakt:
Nema trenera na svijetu da bolje poznaje Real od Guardiole.
Znamo svi kakve je epske duele vodio s Barcom protiv njih, gdje je u vecini slucajeva izlazio kao pobjednik.
Ako cemo logicno razmisljat' Lahm mora na svoju prirodnu poziciju, gdje je godinama bez konkurencije.
Protiv Branschweiga odmorit' komplet ekipu, naravno.
Znamo svi kakve je epske duele vodio s Barcom protiv njih, gdje je u vecini slucajeva izlazio kao pobjednik.
Ako cemo logicno razmisljat' Lahm mora na svoju prirodnu poziciju, gdje je godinama bez konkurencije.
Protiv Branschweiga odmorit' komplet ekipu, naravno.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ne blamiraj se.Saurman je napisao/la:Real je državni projekat pa im savez udovoljava na koji god način može.Često i za nas kažu da smo državni projekat al' ne vidim neke beneficije od toga.
Spanski savez je isto ponudio i barceloni i atletiku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Svakako nema Kroosa (5i žuti), pa šansu na duploj šestici dati tandemu Riki & Basti. Kod B'scweiga nema Biće i Kumbele.
Mnogo toga dobrog je Antiša naveo i nekako se i kod njega osjeća bojaznost da ovakav Bayern ne bude 'nasamaren'.
Nekakav čudan osjećaj pred ovaj meč sa Realom.
Isto pred box meč između Lewisa i Tysona. Ono, znaš da je Luis jači i da u normalnim okolnostima protivnik nema šanse, ali ipak je to stari šampion, zvučnog imena...koji ne preza ni od čega.
Mnogo toga dobrog je Antiša naveo i nekako se i kod njega osjeća bojaznost da ovakav Bayern ne bude 'nasamaren'.
Nekakav čudan osjećaj pred ovaj meč sa Realom.
Isto pred box meč između Lewisa i Tysona. Ono, znaš da je Luis jači i da u normalnim okolnostima protivnik nema šanse, ali ipak je to stari šampion, zvučnog imena...koji ne preza ni od čega.
Vom Jäger zum Gejagten
Što se tiče utakmice u subotu, tu je sada mač s dvije oštrice. Postoji mogućnost da se igra sa sasvim drugom postavom, postavom C, ali onda se može izgubiti i ritam koji je ionako malo izgubljen. Opet ako se bude igralo s jačom postavom postoji mogućnost povreda. Tako da će Pep morat balansirat.
Ja mislim da ima kod nas dosta i tempiranja forme, tako da ove utakmice mogu i zavarat protivnika.
Isto tako postoji opasnost da protivnik nas zavara defanzivnom taktikom, jer Carlo je mudar, stari lisac. Međutim, obojica trenera znaju od prilike šta jedan od drugog da očekuju, samo je onda više pitanje kako će se stvari provesti u djelo. Sitni detalji mogu odlučiti, poput toga koliko ofanzivno ići, kojeg igrača odabrat za određenu poziciju koja je eventualno donekle ili ključna ili kod koje se vaga, dal postavit ovog ili onog. Isto tako odvagat koji igrač u datom trenutku može pružiti više, kakvo je njegovo trenutno stanje (kako fizičko, tako i psihičko).
A najbitnije da je da nam ekipa odigra maksimalno angažovano s puno trke, jer svakako da tada imamo velike mogućnosti da suzimo prostore glavnim karikama Reala. Imamo igrače koji imaju tu fizičku prezentnost i trebaju da zagospodare terenom i da unesu dosta fizike u cijeli ovaj duel. A da imamo znalce s loptom (kao i oni) to je naravno jasno....
Ja mislim da ima kod nas dosta i tempiranja forme, tako da ove utakmice mogu i zavarat protivnika.
Isto tako postoji opasnost da protivnik nas zavara defanzivnom taktikom, jer Carlo je mudar, stari lisac. Međutim, obojica trenera znaju od prilike šta jedan od drugog da očekuju, samo je onda više pitanje kako će se stvari provesti u djelo. Sitni detalji mogu odlučiti, poput toga koliko ofanzivno ići, kojeg igrača odabrat za određenu poziciju koja je eventualno donekle ili ključna ili kod koje se vaga, dal postavit ovog ili onog. Isto tako odvagat koji igrač u datom trenutku može pružiti više, kakvo je njegovo trenutno stanje (kako fizičko, tako i psihičko).
A najbitnije da je da nam ekipa odigra maksimalno angažovano s puno trke, jer svakako da tada imamo velike mogućnosti da suzimo prostore glavnim karikama Reala. Imamo igrače koji imaju tu fizičku prezentnost i trebaju da zagospodare terenom i da unesu dosta fizike u cijeli ovaj duel. A da imamo znalce s loptom (kao i oni) to je naravno jasno....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- farinelli123
- Kontakt:
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-bay ... 90758.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Navodno ima otkupnu klauzulu od 36m.
•
Nije Laporte loš, mlad je i može puno napredovati, ali sam ipak mišljenja da Bayernu treba provjeren i iskusan stoper jer ovo sa Martinezom očigledno ne funkcioniše u Pepovom sistemu. Što se Badstubera tiče, pitanje je koliko će mu vremena trebati da se vrati u formu i da li će se ikada vratiti u formu.
Na ljeto Van Buyten odlazi, tako da će jedan stoper doći sigurno. Idelano bi bilo da se Badstuber vrati u staru formu i da dođe Laporte ili neki drugi mlad i talentovan stoper uz Kirchoffa, Boatenga i Dantea.
Ako ne, onda Benatia
Na ljeto Van Buyten odlazi, tako da će jedan stoper doći sigurno. Idelano bi bilo da se Badstuber vrati u staru formu i da dođe Laporte ili neki drugi mlad i talentovan stoper uz Kirchoffa, Boatenga i Dantea.
Ako ne, onda Benatia
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Laporte je odličan lik, ali je to jako puno para. Mislim da je u top5 mladih igrača po whoscoredu ove sezone.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Joj,nemojte vise spanaca...farinelli123 je napisao/la:http://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-bay ... 90758.html
#miasanmia
Sve neki talenti upm ne trebaš ni pitati za cijenu jer sigurno nije ispod 30 mil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.