FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka čast našem Sarajevu, bili smo u najmanju ruku ravnopravni, a u drugom poluvremenu i bolji.
Šteta za poraz, ali uz puno Koševo i ovakvu borbenost i igru, imamo se pravo nadati.
BRavo!
Aki, Sesar i Hadžija najbolji, mada su svi odigrali dobro.
Šteta za poraz, ali uz puno Koševo i ovakvu borbenost i igru, imamo se pravo nadati.
BRavo!
Aki, Sesar i Hadžija najbolji, mada su svi odigrali dobro.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma ovo je igra kakvu sam priželjkivao,hvala vam bordo lavovi za hrabrost,požrtvovanost i angažovanost.Potpuno ravnopravno smo se suprostavili i možda imali nešto više od igre.Aktivan je rezultat i uz podršku nas Hordi učiniti napor više i aBd proći dalje 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Konfucije je napisao/la:Kakvo gradjenje ima Emir Hadzic.Svaku loptu je primio,cestitke.
Emir Hadzic veceras ubjedljivo najgori igrac Sarajeva..covjeku je haman mrsko disati a kamoli trcati..svaka cast za malog Suljica..i Said je bio dobar...sretno u revansu..da aBd prodjete dalje...
Ovog Suljica treba u repku pod hitno , i jos ga naloziti pravo da je Maradona. Mali ima korak i sto ovaj dosadni Marijan nije primijetio Suljic je igrao protiv njihovog najagilnijeg i najbrzeg igraca danas. Dobra tekma , Sarajevo momacki odigra, proci cete vi ovo !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
edo07 je napisao/la:Konfucije je napisao/la:Kakvo gradjenje ima Emir Hadzic.Svaku loptu je primio,cestitke.
Emir Hadzic veceras ubjedljivo najgori igrac Sarajeva..covjeku je haman mrsko disati a kamoli trcati..svaka cast za malog Suljica..i Said je bio dobar...sretno u revansu..da aBd prodjete dalje...

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- harebianconero
- Kontakt:
Dobar rezultat, svaka čast.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Ovog Suljica treba Magath pod hitno uzeti.Jos jedan nebruseni dijamant.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne mogu se oteti utisku da ako Husejnović izgubi par kilograma,Suljić prestane biti sebičan a Tatomirovic dobije mjesto u prvoj postavi,da bi Sarajevo imalo za naše prilike strašnu krilni napadači/ofanzivni vezni liniju.
U svakom slučaju,dobra predstava ekipe Sarajeva,rezultat od 0:1 bi mnogi potpisali prije utakmice,al nakon odgledanih 90 minuta ostaje žal što rezultat nije ni povoljniji.
Torlak i Dubovac na nivou,Sesar isto dobar,ma svi su bili dobri osim eto tog nesretnog desnog beka kojega je Rykov nakon što je ušao vrtio kako je htio.
U svakom slučaju,dobra predstava ekipe Sarajeva,rezultat od 0:1 bi mnogi potpisali prije utakmice,al nakon odgledanih 90 minuta ostaje žal što rezultat nije ni povoljniji.
Torlak i Dubovac na nivou,Sesar isto dobar,ma svi su bili dobri osim eto tog nesretnog desnog beka kojega je Rykov nakon što je ušao vrtio kako je htio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Evolution87
- Kontakt:
Sjajna utakmica. Drugo poluvrijeme fantasticno, mislio sam da cemo se jos vise zatvoriti a ne stvarati onakve prilike
Nikako ne mogu da se otmem dojmu da smo ih mogli dobiti. Torlak i Sesar strasno odigrali posebno Torlak u odbrani koji je ocistio dosta lopti. Hadzic se dobro snalazi u napadu, samo Suljic u nekim situacijma je imao mnogo boljih rijesenja. Ali dobro, idemo sada po pobjedu na Kosevu i prolasku u 3 predkolo 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa tamo tata ne moze da mu pomogne. To je jedino logicno objasnjenje.bekicamir je napisao/la:Ovo je razlika izmedju Jovica i Osima ...Jovic se jos niti jednom nije osramotio u europi dok Amar nikako da nadje rjesenje za euro nastupe!
Mi nikada odustati necemo...
Novi "Pjanic" !harishp je napisao/la:Ovog Suljica treba Magath pod hitno uzeti.Jos jedan nebruseni dijamant.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Borili su se ko' lavovi. Svaka cast i da je gori rezultat bio, opet bih bio zadovoljan. Ocekivao sam svasta.
Suljic nam je egoistican da je to uzas. Od 60-te minute je opala snaga i platili smo cijenu.
Suljic nam je egoistican da je to uzas. Od 60-te minute je opala snaga i platili smo cijenu.
Odlična igra, dobar rezultat, čestitam.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Koliko Suljić ima godina ?
Kod Jagodica nema mjestaElegant je napisao/la:Novi "Pjanic" !harishp je napisao/la:Ovog Suljica treba Magath pod hitno uzeti.Jos jedan nebruseni dijamant.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jbg,ne mogu vam čestitati na porazu ali na dosta dobroj utakmici sigurno mogu..
Na Koševu možete do prolaza !
Hadžija odličan,Huseinović može još bolje,odbrana dosta dobra,mali Suljić dosta borben ali fali mu koncentracije i kila
Na Koševu možete do prolaza !
Hadžija odličan,Huseinović može još bolje,odbrana dosta dobra,mali Suljić dosta borben ali fali mu koncentracije i kila

trcao bih on da moze,ali to nadoknadjuje onim gradjenjem i valjanjem(slobodne stimaedo07 je napisao/la:Konfucije je napisao/la:Kakvo gradjenje ima Emir Hadzic.Svaku loptu je primio,cestitke.

Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Odlično! Bravo! Ponosan na Bordo lavove!
SVI NA KOŠEVO DA SLAVIMO PROLAZ ABD!
SVI NA KOŠEVO DA SLAVIMO PROLAZ ABD!

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
20Benop je napisao/la:Koliko Suljić ima godina ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sarajevo poslije tekme sa Levskim
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, bvsic i 49 gostiju.