Farsa nije, ali je činjenica, i sa koronom i mimo nje, da ljudi sa višim statusom nemaju iste obaveze kao i oni sa nižim.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Novak ovim svojim današnjim saopštenjem pucao sebi u obe noge.Autogol.Kakva neodgovornost, za koje mora snositi posledice.
Ovdje je zaista sve jasno, pročitati niz do kraja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma sve je jasno ko dan i bez ovih objašnjenja, onda ima smisla i njegovo hodanje po javnim mjestima i sva ostala priča. Problem je što to niko neće moći dokazati. Mogli bi kad bi neko dozvolio da se provjerava baza podataka i logovi baze sistema za evidenciju i testiranja. Inače se uvijek mogu izvući na "sistemsku" grešku i da neko nije dobio obavjest na vrijeme.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bez nacionalističkih rasprava, bez brojanja krvnih zrnaca. Tema je o GS-u i tu možemo jedino o sportskim temama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Napravi nam novu temu za ovu raspravu...?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema potrebe za novom temom jer rasprava o tome hoće li igrati može i ovdje ali bez brojanja krvnih zrnaca i slično.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Novax je zasluzio suspenziju od barem godinu dana za ovaj pokusaj prevare. Ako ne i dozivotnu zabranu ucesca na turnirima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
nole je postao prevarant silom prilika, jer mu maloumni australijski covid zakoni brane da radi svoj posao.
to samo po sebi nije problem. problem je da umjesto da bude čovjek i prizna da je prevario kad su ga razotkrili jer je cijela prevara odrađena diletantski, on se zakopava sve dublje i dublje jer mu je guzica gladna grand slamova i rekorda a želja da svima dokaže da je najbolji i najveći mu je toliko pomutila um da od drveta ne vidi šumu! da je sve priznao možda bi čak i profitirao na kraju, svi znaju da australci ekstremno pretjeruju.
sve je jedna lose-lose situacija. australijska država i odgovorni su ispali zadnji bekani koji su se debelo izblamirali a on je sad razotkriveni prevarant i to će ga pratiti do kraja karijere. čak je i sam australian open izgubio i to se više ne može promijeniti igrao on ili ne!
a to što ga 95% (možda i više) srba bezrezervno podržava ne treba nikoga iznenaditi, znamo da su oni bezgriješni i svi su protiv njih. mene ustvari čudi da sad svi o tome palamude do bola!
p.s. samo da nam lakog ne tresne kakav infarkt ….
to samo po sebi nije problem. problem je da umjesto da bude čovjek i prizna da je prevario kad su ga razotkrili jer je cijela prevara odrađena diletantski, on se zakopava sve dublje i dublje jer mu je guzica gladna grand slamova i rekorda a želja da svima dokaže da je najbolji i najveći mu je toliko pomutila um da od drveta ne vidi šumu! da je sve priznao možda bi čak i profitirao na kraju, svi znaju da australci ekstremno pretjeruju.
sve je jedna lose-lose situacija. australijska država i odgovorni su ispali zadnji bekani koji su se debelo izblamirali a on je sad razotkriveni prevarant i to će ga pratiti do kraja karijere. čak je i sam australian open izgubio i to se više ne može promijeniti igrao on ili ne!
a to što ga 95% (možda i više) srba bezrezervno podržava ne treba nikoga iznenaditi, znamo da su oni bezgriješni i svi su protiv njih. mene ustvari čudi da sad svi o tome palamude do bola!
Postao prevarant silom prilikajestamaji je napisao/la: ↑12 jan 2022, 19:47nole je postao prevarant silom prilika, jer mu maloumni australijski covid zakoni brane da radi svoj posao.

Niko ovdje nije nista izgubio sem Nole. On ako vec ima te neke stavove o vakcinaciji i tome slicno, trebao je do kraja ustrajat u istim, ne doci na ovaj AO i Australiju ako su im pravila vec takva kakva jesu. Garantno bi na taj nacin ispao mnogo veci gospodin medju obicnim ljudstvom koje se evo vec godinama muci da putuje sto poslovno, sto privatno.
izgubili su svi, ali on nedvojbeno najviše
šteta, ali ko ga je.be kad je glup. sam pao sam se ubio!
šteta, ali ko ga je.be kad je glup. sam pao sam se ubio!
ovo sam mu objašenjenje mogao ja odmah poslati, nisam znao i greškom popunili, msm halo to možda mogu u Srbiji progutati gdje si božanstvo, ali australijanci druže mnogo teško
- alan_kardec
- Kontakt:
Neviđeno glup potez.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Spanska policija pokrenula istragu protiv Novaka, a dosta novinara iz Australije kaze da ce ga deportovat ministar u cetvrtak.
-
- Kontakt:
Jedan novinar ili dosta novinara ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Ukopao se kao malo ko. Moze jos deset titula dodati, ostace zapamcen kao antipaticna, seoska varalica ...
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jos ce ispast i da su mu podmetnuli laziran test jer je sa Balkana 

Novak je car, budimo realni, čovjek je imao hrpu testova, pozitivan za Australiju, negativan za Španiju, nikad ne znaš gdje ti koji može zatrebati. Dali bi oni njemu i potvrdu da je vakcinisan šest puta samo da mu je trebalo.
Nadam se da ga Australija neće deportovati, da ga publika unakazi.
Nadam se da ga Australija neće deportovati, da ga publika unakazi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.