Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Gorki je napisao/la:Jupp Heynckes:"Povezivati mene s Barcelonom svjedoči o nepoštovanju mog posla i mog kolege Vilanove. Barcelonin ponos je ranjen, tog se trebamo čuvati. A onaj Messi koji je nastupio protiv Bilbaa je stari Messi. Toga me je najviše strah."
bas si...skyisthelimit je napisao/la:Gorki je napisao/la:Jupp Heynckes:"Povezivati mene s Barcelonom svjedoči o nepoštovanju mog posla i mog kolege Vilanove. Barcelonin ponos je ranjen, tog se trebamo čuvati. A onaj Messi koji je nastupio protiv Bilbaa je stari Messi. Toga me je najviše strah."
Za razliku od Guardiole koji u sred sezone krade posao. Svaka cast za Juppa, pravi profesionalac.
nije pep izjavio da je potpisao za bayern ,nego ak se ne varam celni ljudi bayerna su to objavili ,tako su oni htjeli i to je toskyisthelimit je napisao/la:Nisam ja nista, cinjenica je da Guardiola ide u izgradjenu ekipu koju mu je upravo Hoenkes sastavio.. Vjerovatno i on zna gdje ce na ljeto ali ne zeli da kaze zbog postovanja prema trenutnom treneriu te ekipe..Guardiola je tu neprofesionalno postupao
ma oni ako dovedu samo neymara a villa ode to nece bit dobro al nikako,taj neymar nije gol igrac nit ce ikad biti.nece ni blizu villi biti sto se tice zavrsnice,neymar je isti tip igraca ko alexis,mozes se nadati u vrh glave nekih 11-12 golova po sezoni vise ne,barci treba napadac 2 u 1 ,da moze igrat i krilo i u sredini napada + da ima osjecaj za gol -da je golgeter. to sve ima suarez,sad dalo bi se raspravljat o tome kakav je karakter suareza al jbgLillard je napisao/la:Lewa je top5 napadac trenutno, mozda i vise. Igra stvarno odlicno, ali ja njega ne bih volio gledat u Barceloni. Moj prvi izbor je Suarez. Strasno gotivim tog igraca i pored svih problema koje se događaju oko njega. Odlican igrac, a kaznjen je s 10 utakmica neigranja. To je jako puno za iducu sezonu.
Ali dzaba mi raspravljamo kad se sve nagađa da ce Neymar na kraju biti taj. Ja bi osobno volio da nije tako, ali sve mi se cini..
dakle isti **** samo sto tim u koji ce heynkess preci jos to nije ozvanicio odnosno objavio.skyisthelimit je napisao/la:Nisam ja nista, cinjenica je da Guardiola ide u izgradjenu ekipu koju mu je upravo Hoenkes sastavio.. Vjerovatno i on zna gdje ce na ljeto ali ne zeli da kaze zbog postovanja prema trenutnom treneriu te ekipe..Guardiola je tu neprofesionalno postupao
barca_87 je napisao/la:ma oni ako dovedu samo neymara a villa ode to nece bit dobro al nikako,taj neymar nije gol igrac nit ce ikad biti.nece ni blizu villi biti sto se tice zavrsnice,neymar je isti tip igraca ko alexis,mozes se nadati u vrh glave nekih 11-12 golova po sezoni vise ne,barci treba napadac 2 u 1 ,da moze igrat i krilo i u sredini napada + da ima osjecaj za gol -da je golgeter. to sve ima suarez,sad dalo bi se raspravljat o tome kakav je karakter suareza al jbgLillard je napisao/la:Lewa je top5 napadac trenutno, mozda i vise. Igra stvarno odlicno, ali ja njega ne bih volio gledat u Barceloni. Moj prvi izbor je Suarez. Strasno gotivim tog igraca i pored svih problema koje se događaju oko njega. Odlican igrac, a kaznjen je s 10 utakmica neigranja. To je jako puno za iducu sezonu.
Ali dzaba mi raspravljamo kad se sve nagađa da ce Neymar na kraju biti taj. Ja bi osobno volio da nije tako, ali sve mi se cini..,on bi doso barci ko kec na desetku i najbolja je solucija sto postoji na trzistu.
al ovi iz uprave ganjaju neke justin bibere fudbala (ko sto rece barton),neke zvijezdice,samo ce uspjet prodat vise dresova nista vise
barca_87 je napisao/la:ma oni ako dovedu samo neymara a villa ode to nece bit dobro al nikako,taj neymar nije gol igrac nit ce ikad biti.nece ni blizu villi biti sto se tice zavrsnice,neymar je isti tip igraca ko alexis,mozes se nadati u vrh glave nekih 11-12 golova po sezoni vise ne,barci treba napadac 2 u 1 ,da moze igrat i krilo i u sredini napada + da ima osjecaj za gol -da je golgeter. to sve ima suarez,sad dalo bi se raspravljat o tome kakav je karakter suareza al jbgLillard je napisao/la:Lewa je top5 napadac trenutno, mozda i vise. Igra stvarno odlicno, ali ja njega ne bih volio gledat u Barceloni. Moj prvi izbor je Suarez. Strasno gotivim tog igraca i pored svih problema koje se događaju oko njega. Odlican igrac, a kaznjen je s 10 utakmica neigranja. To je jako puno za iducu sezonu.
Ali dzaba mi raspravljamo kad se sve nagađa da ce Neymar na kraju biti taj. Ja bi osobno volio da nije tako, ali sve mi se cini..,on bi doso barci ko kec na desetku i najbolja je solucija sto postoji na trzistu.
al ovi iz uprave ganjaju neke justin bibere fudbala (ko sto rece barton),neke zvijezdice,samo ce uspjet prodat vise dresova nista vise
Sve je moguce, ali prije da ce se desiti veliki uspjeh.Lillard je napisao/la:meni neymar ne lezi nekako. stajaznam, uvijek bi radije uzeo igraca iz europe tj. koji igra ovamo ,nego nekog iz brazilske lige i slicno.
to je mozda predrasuda. ali neymar je jako dobar igrac. to niko ne moze osporit. ali meni se iskreno ne sviđa sva ta "buka" oko njega...imamo osjecaj da je malo "poletio" u visine. ali daj boze da sam u krivu. ako dođe zelim mu sve najbolje i da nas veseli golovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.