Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

golden
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la golden » 21 apr 2013, 01:44

Ista scena će i sutra biti.. :mrgreen:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 21 apr 2013, 08:57

[youtube][/youtube]
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 apr 2013, 09:11

Kako se radujem tom momku. Nadam se da će sljedeće godine ostati u prvoj ekipi pošto Storariju ističe ugovor i biti rezerva Gigiju i učiti od njega.

Također, Bouy, Rugani, Magnusson, Beltrame, Masi, svi će aBd uz Conte postati okosnica ove ekipe. 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 apr 2013, 10:14

raja spremal te se za tekmu,,, nemoj ko da zaboravi pivo tu sam da napomenem :D:D

ocekujem dobru tekmu pa nek pobijedi ko zasluzi. mada vama i ne treba a nama treba ko oci u glavi ali nejse hehe :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 21 apr 2013, 10:21

milanist je napisao/la:raja spremal te se za tekmu,,, nemoj ko da zaboravi pivo tu sam da napomenem :D:D

ocekujem dobru tekmu pa nek pobijedi ko zasluzi. mada vama i ne treba a nama treba ko oci u glavi ali nejse hehe :D
Mislim da imamo plus 30 za drugim igrali bi k'o da imamo plus 1 :) Ipak smo dva najveca kluba u italiji :)

Ne znam sta se vas dva gore svadjate, obojica su karine :D Treba citav napad mjenjat :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 apr 2013, 11:28

korisnikforuma je napisao/la:Je ali Pobga je zaljubljen u Giovinca, a ljubav je slijepa.
Drago mi je zbog njih dvojice, jos kad tu uleti Pogba, Ox je u sendvicu :mrgreen:

Ocekivani sastavi za danasnji derbi (open image in new tab)slika

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 21 apr 2013, 11:58

Gle Pirla, upo u neku jamu :lol:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 apr 2013, 12:06

slika

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 21 apr 2013, 12:13

Još da dodam da je Mirko tata za Giovinca! :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 apr 2013, 12:43

Tata je on za mnogo današnjih ofenzivaca kad mu se igra. Samo je problem što se to dešava MOŽDA jednom u pet utakmica.

Kad uzmemo u obzir renome Juventusa, dođemo do zaključka da on ne zaslužuje ovaj dres.

Što se Giovinca tiče; ja sam ga prvi uvijek branio, bio mi je strašno drag, ali nakon revanša protiv Lazia u kupu totalno me razočarao. Najbolje su ga tad opisali komentatori na Sportklubu, nakon što je u jednoj situaciji pokušao driblati dvojicu, zabio se u njih i počeo mahati rukama:"Giovinco bi trebao biti i smatra se nasljednikom Del Piera, ali glavna razlika između njih je to što se Juventus na Giovinca ne može osloniti kad zagusti. U ovoj situaciji Alex bi imao najmanje osam trikova kako da izbaci ovu dvojicu, a Giovinco očigledno nema niti jedan."

To je uglavnom rezime čitave njegove sezone i opet kad se uzme renome Juventusa, napadač na kojeg se ne možeš osloniti da će povući ekipu kad je najbitnije ne zaslužuje ovaj dres.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2013, 12:52

IlCapitano je napisao/la:Tata je on za mnogo današnjih ofenzivaca kad mu se igra. Samo je problem što se to dešava MOŽDA jednom u pet utakmica.

Kad uzmemo u obzir renome Juventusa, dođemo do zaključka da on ne zaslužuje ovaj dres.

Što se Giovinca tiče; ja sam ga prvi uvijek branio, bio mi je strašno drag, ali nakon revanša protiv Lazia u kupu totalno me razočarao.
jbg onda ni Markizijo ne zasluzuje , isti slucaj :D , a sto se tice Sebe , kao i Klaudijo dobar je za klupe u nekom jakom Juventusu. Dokle god su nam takvi igraci prva postava ( Matrija, Pelusa i slicne ne zelim ni da spominjem) to nam je najbolji pokazatelj koliko smo ustvari daleko od onog Grande Juve-a kakav je bio od 95-98 pa od 2000. do farsopolija.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 apr 2013, 13:05

Marchisio je i prošle i ove sezone itekako pokazao da zaslužuje. Previše se digla frka oko malog pada u formi, da ne govorim o nebulozama da je on prosjek.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2013, 13:16

vezni, ponavljam vezni koji se ne sastavi s loptom tokom utakmica, nema potrebe da dalje govorim.... :D i nemojte mi o nekom nevidljivom poslu koji obavlja pricati, svaka presjecena lopta se vidi, svaki pritisak na igraca se vidi (ko prati fudbal), sad je drugo trcati ko konj uprazno ko protiv npr Bajerna ali to nije nevidljivi posao nego sizifov posao.

uostalom i Vucinic se zalio neki dan kako i napadaci trce ko konji, samo kod njih je taj "nevidljivi" posao bas nevidljiv za nas...onda Vucinic je imao 6-7 briljantnih partija ove sezone u kojima je odlucio tekme, Markizija se mogu sjetit vise od jedne ili dvije...katastrofalnu sezonu ima iza sebe, posebno u odnosu na proslu...a ne moze se na osnovu jedne sezone govoriti kako je igrac velik ( sve su to vasi argumenti za druge igrace, koji gle cuda ne vaze za njega :D )

da ne bude zabune , slazem se i ja da su obojica vazni igraci za OVAJ Juventus i da imaju mjesta u OVOM Juventusu, ali me nervira sto za Markizija ne vaze isti standardi kao za Vucinica ( i ostale igrace) i po kritikama i po pohvalama a kad sagledas objektivno Vucinic uopce nije losiji igrac, nego cak i bolji igrac od Markizija.

tako da Markizijo na osnovu jedne dobre sezone moze biti wc igrac , a Sancez, Muriel(on mi pade na pamet) itd itd , ne mogu, kad se Vucinic ne sastavi sa loptom on je panjina, kad se Markizio ne sastavi sa loptom to je zato sto se sturi od obavljanja "nevdiljivog" posla na terenu. Ne volim dvostruke arsine :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 21 apr 2013, 13:28

E vidiš, Marchisiov posao i nije da rješava utakmice, zabija golove itd. Malo ste se previše navikli na pobjede i vrhunske partije pa je sad svaka oscilacija prosjek. Claudio je box-to-box veznjak, ne Zidane i Makelele u jednom.

S druge strane, Vučinićev posao jeste rješavanje mečeva, ili u najmanju ruku da izgine na terenu bar upola koliko to Claudio radi ili da ne maši mrtve šanse.

Chelsea, Nordsjaelland, Celtic obje utakmice, Roma, Siena, Torino, Atalanta, Bologna, Lazio... To je malo više od 1-2 utakmice. Što se Vučinićevih 6-7 tiče, samo ću reći da je tu bio Cavani ili Ibrahimović, bilo bi ih najmanje duplo toliko. Ili bar da je konstantan ni on ne bi bio daleko.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 21 apr 2013, 13:55

samo da posvetim post jednoj ekipi ciji je predsjednik prljavih prstiju

SVE SE VRAĆA SVE SE PLAĆA MAJMUNE
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 apr 2013, 14:29

momci sretno vam veceras, neka bolji pobjedi, nadajmo se dobroj tekmi :)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 21 apr 2013, 14:37

UrbyEmanuelson je napisao/la:momci sretno vam veceras, neka bolji pobjedi, nadajmo se dobroj tekmi :)
slika

Svakako, mada sam imo neki osjećaj da ćemo vas razvaliti, ali eto vidjećemo. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 apr 2013, 15:08

IlCapitano je napisao/la:E vidiš, Marchisiov posao i nije da rješava utakmice, zabija golove itd. Malo ste se previše navikli na pobjede i vrhunske partije pa je sad svaka oscilacija prosjek. Claudio je box-to-box veznjak, ne Zidane i Makelele u jednom.

S druge strane, Vučinićev posao jeste rješavanje mečeva, ili u najmanju ruku da izgine na terenu bar upola koliko to Claudio radi ili da ne maši mrtve šanse.

Chelsea, Nordsjaelland, Celtic obje utakmice, Roma, Siena, Torino, Atalanta, Bologna, Lazio... To je malo više od 1-2 utakmice. Što se Vučinićevih 6-7 tiče, samo ću reći da je tu bio Cavani ili Ibrahimović, bilo bi ih najmanje duplo toliko. Ili bar da je konstantan ni on ne bi bio daleko.
Ne vrijedi da se oko toga raspravljas s njim. Bitno je da on udje na temu samo kad lose odigramo da popljuje svoje ''dezurne'' krivce. Upravu (Marottu pogotovo) jer ne kupuje igrace od 50 miliona, Contea jer fura samo svoje italijane i polovnjake, Marchisia koji je nevidljiv i sl.

Kao da nam ti polovnjaci i italijani nisu donijeli toliko radosti u zadnje dvije godine, i kao da Marchisio nije igrao kod svakog trenera jos od povratka iz Empolija, bez obzira na konkurenciju i poziciju. Casper covjek pa hajd'.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 21 apr 2013, 16:56

Provukose se smecari....
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 21 apr 2013, 17:14

Ma momci laganini i opušteno, veliki je derbi večeras i Milan se mora pobijediti

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.