NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 apr 2014, 00:27

pa vi ako neuspijete jedini krivac moze biti uprava, jedna pa majku mu i dvije smjene ako bas nesto ne stima, ali 4 smjene trenera u sezoni je u najmanju ruku neozbiljno...mozda se prikrivaju neki drugi problemi time, jer rezultat nije u pitanju..prvi citavu sezonu a zamijenili vise trenera nego i jedan fenjeras.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 apr 2014, 00:51

Dakle nije bilo nikakvog sukoba na relaciji uprava-Evi,jednostavno uprava je pogrijesila na kraju prve polusezone kad je Evija imenovala za trenera Jedinstva,ali vjerujte da nebi do kraja izgurali sa Evijem jer nije jos dorastao ovom poslu,ovaj potez uprave jeste rizican ali vise ce nam donijeti do kraja prvenstva i zbog toga je Kecalovic imenovan jer on najbolje poznaje ovu ekipu poslije Evija,a i u ovom trenutku je kvalitetniji trener.E sad je tu najveci problem kako ce Kecalovic postupit prema igracima,zna se da on dosta popusta prema igracima,a Evi im nije popustao,to se je pokazalo kad je dvojicu igraca otjerao iz tima.Jos je rano pricati o nekim neuspjesima,ko ce odgovarati i dalje,sad je na redu Gracanica a u takvim utakmicama Kecalovic zna kako odigrat.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 15 apr 2014, 05:12

ništa ne brinite... ulazimo u premijer ligu ove sezone!

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 apr 2014, 07:03

nerkolfc je napisao/la:
Vjerovatno je razlog svađa sa igračima. Bez discipline nam nema PL pa oni neka izvole.
Nema vama PL nikako :D ;)
anonymous001 je napisao/la:ništa ne brinite... ulazimo u premijer ligu ove sezone!
Opet gled'o u kašike? :O
Neka te ba anonimni.

I da, bišćani u subotu bujrum u Gračanicu. :) Svi sa foruma koji dođu, imaju piće od mene hhhh :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 apr 2014, 09:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa vi ako neuspijete jedini krivac moze biti uprava, jedna pa majku mu i dvije smjene ako bas nesto ne stima, ali 4 smjene trenera u sezoni je u najmanju ruku neozbiljno...mozda se prikrivaju neki drugi problemi time, jer rezultat nije u pitanju..prvi citavu sezonu a zamijenili vise trenera nego i jedan fenjeras.
a problema je mnogo,pogotovo finansijskih ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 15 apr 2014, 09:53

wienultras je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa vi ako neuspijete jedini krivac moze biti uprava, jedna pa majku mu i dvije smjene ako bas nesto ne stima, ali 4 smjene trenera u sezoni je u najmanju ruku neozbiljno...mozda se prikrivaju neki drugi problemi time, jer rezultat nije u pitanju..prvi citavu sezonu a zamijenili vise trenera nego i jedan fenjeras.
bas ti znas kakvi su problemi ... :clap:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 apr 2014, 10:01

anonymous001 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
bas ti znas kakvi su problemi ... :clap:
gledo u kasike :mrgreen: :opaopa:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 15 apr 2014, 12:15

djecija vam prica oko tjeranje Smajlagica , prodali ste se i kraj price , nema sanse da udjete u prvu ligu

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 15 apr 2014, 12:19

Ma vala iskreno bih volio da vi udjete u PL, nikako oni iz Tuzle ne mogu ih organski hinje prave. ;) :P
04.10.2009 !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 apr 2014, 12:24

sarajlija je napisao/la:Ma vala iskreno bih volio da vi udjete u PL, nikako oni iz Tuzle ne mogu ih organski hinje prave. ;) :P
Pa sta ? Ne mogu ni ja vas organski ako cemo iskreno, i volio bi da prodje Zrinjski dalje u Kupu, i sta smo postigli stim ? Nismo nista jer svako ima pravo da kaze sta zeli i to je to .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 15 apr 2014, 12:27

fukara87 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ma vala iskreno bih volio da vi udjete u PL, nikako oni iz Tuzle ne mogu ih organski hinje prave. ;) :P
Pa sta ? Ne mogu ni ja vas organski ako cemo iskreno, i volio bi da prodje Zrinjski dalje u Kupu, i sta smo postigli stim ? Nismo nista jer svako ima pravo da kaze sta zeli i to je to .
Ja se malo salim ako niti dnao , ali vi nas ne volite ne vidim razlog sto no opet ima svako pravo da radi sta mu je volja. :D ;)

Ja licno van ne mrzim ne vidim razlog sto bi, sa druge strane vi malo, malo pjevate jeb.. te Sarajvo itd.., ali necemo ovdje o tome nije ni vrijeme ni mjesto. ;)

A to za Zrinju opet ima svako pravo, ali vidim da su vam oni drazi ja nikad nebi mogo pozeljet srecu kupu ako navijam npr za FKS, a vi npr igrate sa Borcem i da kazem da oni prodju, to samo zele oni kojima je IQ ''0'' :P

Sory na offu.
04.10.2009 !!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 apr 2014, 12:35

sarajlija je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Ja se malo salim ako niti dnao , ali vi nas ne volite ne vidim razlog sto no opet ima svako pravo da radi sta mu je volja. :D ;)

Ja licno van ne mrzim ne vidim razlog sto bi, sa druge strane vi malo, malo pjevate jeb.. te Sarajvo itd.., ali necemo ovdje o tome nije ni vrijeme ni mjesto. ;)

A to za Zrinju opet ima svako pravo, ali vidim da su vam oni drazi ja nikad nebi mogo pozeljet srecu kupu ako navijam npr za FKS, a vi npr igrate sa Borcem i da kazem da oni prodju, to samo zele oni kojima je IQ ''0'' :P

Sory na offu.
Druže...kad kažeš VI, ne možeš nikako u isti koš stavljat ostale navijače i simpatizere sa navijačkom skupinom. To što pjeva navijačka skupina ne pjeva većina ostalih navijača. Prestanite generalizovat i razgraničite malo! Ali izgleda da je to na ovom forumu u domenu naučne fantastike :sick:
075

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 15 apr 2014, 12:38

@ Tz necemo vise o tome na ovoj temi bilo bi glupo da ljudima pisemo o necemo desetom a sto nije vezano iskljucivo za ovu temu. ;)

Znaci zavrsili smo opet cu reci svako ima pravo da voli ili mrzi to mu ne moze niko osporavat. ;)

Navijacima Jedinstva se duboko izvinjavam na ovome i zelim vam brz ulazak u PL i drustvo najboljih. :P
04.10.2009 !!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 apr 2014, 12:40

sarajlija je napisao/la:@ Tz necemo vise o tome na ovoj temi bilo bi glupo da ljudima pisemo o necemo desetom a sto nije vezano iskljucivo za ovu temu. ;)

Znaci zavrsili smo opet cu reci svako ima pravo da voli ili mrzi to mu ne moze niko osporavat. ;)

Navijacima Jedinstva se duboko izvinjavam na ovome i zelim vam brz ulazak u PL i drustvo najboljih. :P
Np drug, aBd iduce sezone da vas vidim u Bihacu ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 apr 2014, 12:49

iskreno ni mi vas ne volimo cisto iz sportskih i navijackih razloga , ali daleko od toga da bi ja volio da recimo ispadne Zeljo ili Sarajevo...mozda bi na momenat zbog rivalstva i rekao neka su, ali poslije bi ipak svatio da to nije to ...prvo ne zbog ambijenta na stadionu, drugo jer su klubovi stari sportski i nesportski rivali :)...ali ucemo mi svakako dogodine ako ne ove onda slijedeca je nasa sa +10 bodova
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 15 apr 2014, 13:00

SaltCityAttack je napisao/la:
iskreno ni mi vas ne volimo cisto iz sportskih i navijackih razloga , ali daleko od toga da bi ja volio da recimo ispadne Zeljo ili Sarajevo...mozda bi na momenat zbog rivalstva i rekao neka su, ali poslije bi ipak svatio da to nije to ...prvo ne zbog ambijenta na stadionu, drugo jer su klubovi stari sportski i nesportski rivali :)...ali ucemo mi svakako dogodine ako ne ove onda slijedeca je nasa sa +10 bodova
vi se potrudite da ove godine udjete a šta će bit dogodine to se nikad nezna..
OFK Gradina Srebrenik

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 15 apr 2014, 13:26

ovim Tuzlacima zajedno sa Benjom iz Srebrenika treba zabraniti da komentiraju na temi Jedinstva ... uvijek oni se nesto nađu uvrijeđeni a tu imaju i ovog moderatora da ih brani ! :?

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 15 apr 2014, 13:27

SaltCityAttack je napisao/la:...ali ucemo mi svakako dogodine ako ne ove onda slijedeca je nasa sa +10 bodova
ma ne mogu se sloziti sa tobom nikakao...ovako se pisalo iz Tuzle i na kraju prosle sezone ;)
iduce godine jos jaca ,jos zahebanija federalna,jos ako dode Travnik ,pa Gosk vec ima pola gostujucih zavrsenih :?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 apr 2014, 14:43

Smijesno na koji nacin ce vasa uprava izgubiti prvo mjesto. :oops:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 15 apr 2014, 16:31

Sarajlijc@ je napisao/la:Smijesno na koji nacin ce vasa uprava izgubiti prvo mjesto. :oops:

Na koji to način ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.