sta ucini crni Marcuse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
o narkomanskog smajlijadr.van nostrand je napisao/la:Sljedeca ut. Spursa je bas kod njih![]()
hahahaha ispast cete brateAdmir_Sa je napisao/la:dajte bullse da se igramo, da se igramo
Gdje si to procitao? Nesto nisam upratio da ce se vratiti veceras.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Irving se vraca na parket, mogao bi Cleveland produziti dubiozu phile
Tesko je to uraditi jbg. Medjutim, gubljenje utakmica, odnosno tankiranje, moze ici itekako na stetu kluba, tj. gube se navijaci jer su navijaci siti poraza, pa je onda tesko opet okupiti navijace i imati neku zaradu.Admir_Sa je napisao/la:inace ovo namjerno pustanje utakmica je sranje zivo i ja da sam Stern promjenio bi lutriju za prvog pika na neki nacin. npr više kuglica bi dobili timovi koji su najmanjom razlikom gubili, koji su postizali dosta poena il nesh slicno
il jednostavno tri najgore ekipe prva tri pika imaju, svi ostali jednako ulaze u bubanj stim da bi recimo finaliste konferencija stavio od 26-30 mjesta
Jel mislis na to da tim za najboljim omjerom u ligi ima vise kuglica?Donnie Darko je napisao/la:Sve sto je potrebno uraditi je obrnuti broj kuglica u lutriji i malcice smanjiti razlike u brojevima istih. Ne da ne bi bilo tankiranja, vec bi se svi krvili do zadnje utakmice.
Zato sam ja igrao keca, fina kvota bila 1.75DANTES je napisao/la:Je li ko gledao sinoc Njujork-Boston? Ja sam prvo poluvrijeme i nisam mogao vjerovati. 14 je.benih trica. Sta god su sutnuli niksi su pogodili 14 od 20 na poluvremenu. Uzas za moju kladionicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.