Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Jesu skakali Portugalci po njemu ko dorati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da mi je samo znati na osnovu cega mu je sviran faul u onoj situaciji kada ga je Bruno Alves preskocio ko kozlic
Da usput i pohvalim stopera Zenita,bio je na nivou

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ono se uvek svira,zbog zastite onoga ko "leti",jer je Miske iako ne namerno kumovao padu Alvesa.Dylan Dog je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu cega mu je sviran faul u onoj situaciji kada ga je Bruno Alves preskocio ko kozlic![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gdje su idioti što kažu šta će nam Miske

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Violinski kljuc !
*p!p!t@* je napisao/la:Gdje su idioti što kažu šta će nam Miske![]()
![]()
Ko imalo ima mozga vidi zasluge Misimovica u mnogim utakmicama, pa i u ovoj......kakav pas je dao za Vedu, ono ne moze svako napraviti.....on je igrac koji jednim potezom odlucuje utakmicu i upravo je to bio onaj pas....da je Vedo dao gol, Misketa bi ovi glupani sto ga prozivaju ukivali u zvijezde.....
veceras je bio sasvim solidan, vrlo rastrcan na pocetku, poslije je bio udvajan i pomalo odsjecen jer je ubjedljivo najslabiji igrac u timu bio Medunjanin te tako nije bilo dobrog protoka lopte iz zadnje linije za Pjanica (na kojem se vidjelo da je povrijedjen i da ne igra punom snagom) a samim tim dalje za Misketa......ocekujem barem jednu ovakvu loptu i u Lisabonu....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- Principatus
- Kontakt:
Onaj pas za Vedu. Wow.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Imao je par losih ubacaja u kazneni prostor u prazno...Inace on i sluzi da izbaci nekog igraca svojim potezom sinoc nam to nije proslo za rukom u Lisabonu ce abd...
zgembo89 je napisao/la:Imao je par losih ubacaja u kazneni prostor u prazno...Inace on i sluzi da izbaci nekog igraca svojim potezom sinoc nam to nije proslo za rukom u Lisabonu ce abd...
A Ko je Ibisevica gurnu u priliku

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sta ba ti? Pa Miske onakav spor kraj brzih Portugalaca je jako dobro odigrao. Mi nikad nismo imali onakvog driblera, kako samo zna izbacit igraca i proci kraj njeg iako je Miske deset puta sporiji je nauka. Fascinira me stvarno kako covjek ima osjecaj za igru i koliko ima veliku fudbalsku intelegenciju. Strasno! Da ima brzinu Lulicevu evo glava ako ne bi danas igrao u Barceloni.zgembo89 je napisao/la:Imao je par losih ubacaja u kazneni prostor u prazno...Inace on i sluzi da izbaci nekog igraca svojim potezom sinoc nam to nije proslo za rukom u Lisabonu ce abd...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Sinoc se pokazalo zasto uopste gotivim Misketa. Jednim genijalnim potezom, on rjesava utakmicu, kao sinoc, kad je uposlio Vedu. Steta, sto je Vedo promasio. Isto tako, onaj drugi ubacaj za Vedu. Bio je nevidljiv veci dio utakmice, ali kad zatreba, Miske je tu, uvijek je tu
.

Loading ..... Loading ..... Loading ..... Loading .....

Ljepoje je napisao/la: Loading ..... Loading ..... Loading ..... Loading .....![]()
Bas se slika ubila za background igrice EA EURO 2012.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BH Patriot
- Kontakt:
Maestro potrebna nam je tvoja dobra partija u Lissabonu! 

Livin' La Vida Loca ;)
Oštar definitivno s dva tri poteza lako sve riješi,nije možda trčanjem jak forma ,ali vidi se iskustvo ,šut, borba s sucem na terenu,vrhunski odradio ,malo sreće, pasovi, ne gubi loptu dodavanje točno,ali ta 10 nam puno puno vrijedi na terenu .Čestitam želja se vidjela samo tako nastavi za Portugal bit će rezultata 

Davno sam ja ovdje ubjedjivao ljude da je Misimovic nas najbolji igrac i da je uvijek tu kada se "lomi" utakmica.
Nadam se da ce od srijede ZVJEZDAN postati najprostranjenije ime u Bosni i Hercegovini.
Nadam se da ce od srijede ZVJEZDAN postati najprostranjenije ime u Bosni i Hercegovini.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Moze vala i Darko,nebitno.amerosm je napisao/la:Davno sam ja ovdje ubjedjivao ljude da je Misimovic nas najbolji igrac i da je uvijek tu kada se "lomi" utakmica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.