Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ma 'ta će Miralem...
Ne valja on ništa (znam ja nas 'bo ti nas, kritikovali bi sve živo od Isa a.s. do Časnog Poslanika a snijeg nam čiste penzioneri, RVI, Turci i INI... i vazda nam neko kriv što nam je loše... a mi lošiji od tog lošeg)
Pjanke je napredovao vidno, igra redovno, odlično sarađuje sa Rominim prvim violinama - Totti i DDR, učestvuje u igri aktivno, gotivi ga trener - sve u svemu duplo bolje od onog što je imao u Lyonu.
Samo neka nastavi.
Ne valja on ništa (znam ja nas 'bo ti nas, kritikovali bi sve živo od Isa a.s. do Časnog Poslanika a snijeg nam čiste penzioneri, RVI, Turci i INI... i vazda nam neko kriv što nam je loše... a mi lošiji od tog lošeg)
Pjanke je napredovao vidno, igra redovno, odlično sarađuje sa Rominim prvim violinama - Totti i DDR, učestvuje u igri aktivno, gotivi ga trener - sve u svemu duplo bolje od onog što je imao u Lyonu.
Samo neka nastavi.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pjanic je napravio odlican potez kad je otisao u Romu,on je vec sada jedan od najboljih igraca ne samo Rome nego i Serie A! on sada moze birati klubu Italiji,isto tako mislim da niti jedan klub u toj zemlji ne bi mogao platiti njegove usluge! ako ovako nastavi ubjedjen sam da ce Pjanic biti nasljednik Xavia u Barci! Mada mu je najbolje da i narednu sezonu ostane u Romi i pokusa osvojiti neki trofej,jer ce se ovi na ljeto sigurno pojacati...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dobro sad, ne valja pretjerivati, imao je Miralem i losijih utakmica u Romi. Ponekad kada ganjaju rezultat ne moze igrati rutinski kao da vode vec pokusati igrati malo direktnije, ofanzivnije, malo vise da grize... Kada to savlada moci ce se porediti sa velikim Xavijem. Hocu da kazem da moze jos bolje, nije lose igrao do sada ali moze i bolje.
A i on i Lulic su se odmah uklopili i medju najstandardnijim su igracima. Godi nama talijanski mentalitet jer je dosta slican nasem. Samo neka nastave.
Sutra Roma igra preostalih 25 minuta protiv Catanie, to je nastavak one prekinute utakmice.
A i on i Lulic su se odmah uklopili i medju najstandardnijim su igracima. Godi nama talijanski mentalitet jer je dosta slican nasem. Samo neka nastave.
Sutra Roma igra preostalih 25 minuta protiv Catanie, to je nastavak one prekinute utakmice.
Ja se bojim tog ''italijanskog mentaliteta'' ovih nasih u vezi sudija.calcio je napisao/la:Dobro sad, ne valja pretjerivati, imao je Miralem i losijih utakmica u Romi. Ponekad kada ganjaju rezultat ne moze igrati rutinski kao da vode vec pokusati igrati malo direktnije, ofanzivnije, malo vise da grize... Kada to savlada moci ce se porediti sa velikim Xavijem. Hocu da kazem da moze jos bolje, nije lose igrao do sada ali moze i bolje.
Raspredaju sa sudijama kao na pijaci ili komsinice sa terase a i tim njihovim sudijama nije mane.Koliko to ostale evropske sudije ''vole'' vidjelo se kod Starka.
I Pjanic poceo mlatarati rukama i sukati,nakon svakog nedosudjenog faula.
Pojedinci ocekuju da Pjana cini kao sto je cinio u Metzu recimo protiv Lyona.Ali ulog je veliki i to svaki trener bas ne gotivi pokusaje da prodje kompletan teren i gujcom zabije gol.
Pjana ocito radi sto mu Enriqe kaze i to bi bilo to.
Sta je trebao Barbarez da kaze Baki kad ga je ovaj stavljao na libera a on najbolji strelac BL.Nista,jer je to ponekad itekako bilo ucinkovito.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;
catania-roma preostalih 25 or so min utakmice...
catania-roma preostalih 25 or so min utakmice...
...
Ovo si u pravu, treba im psiho - terapiju na pripremama odrzati, pa onda pustaj na tekmu.harishp je napisao/la: Ja se bojim tog ''italijanskog mentaliteta'' ovih nasih u vezi sudija.
Raspredaju sa sudijama kao na pijaci ili komsinice sa terase a i tim njihovim sudijama nije mane.Koliko to ostale evropske sudije ''vole'' vidjelo se kod Starka.

Cuva Bog Zelju svog!
Pjanic dobio zuti zbog prigovaranja sudiji veceras.... 

Mali je u Romi za tri meseca dobio vise na sampouzdanju, nego li u Lionu za tri godine.
Ako nastavi ovim tempom, za godinu-dve ce biti igracina...
Pjanicu stvarno dobro ide, zelim mu sve najbolje i nadam se da ce samo bolji i bolji da bude.
hoces reci da Juventus i Milan nemaju para za Pjanicabosnas_ je napisao/la:Pjanic je napravio odlican potez kad je otisao u Romu,on je vec sada jedan od najboljih igraca ne samo Rome nego i Serie A! on sada moze birati klubu Italiji,isto tako mislim da niti jedan klub u toj zemlji ne bi mogao platiti njegove usluge! ako ovako nastavi ubjedjen sam da ce Pjanic biti nasljednik Xavia u Barci! Mada mu je najbolje da i narednu sezonu ostane u Romi i pokusa osvojiti neki trofej,jer ce se ovi na ljeto sigurno pojacati...

ako ti nije mrsko pogledaj ko je ljetos najvise trosio para od klubova i neke stvari ce ti biti jasne..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Upravo sad, u mecu s Cataniom dobi zuti zbog onog njegovog prigovaranja. Sto mu to treba?! Jedini se on buni.harishp je napisao/la: Ja se bojim tog ''italijanskog mentaliteta'' ovih nasih u vezi sudija.

Izdržati, to je temelj vrline!
sve je to u redu da mu te gluposti ne trebaju, ali tako se gradi autoritet kod sudije(barem ja tako mislim), pa sjetite se samo kakve su gluposti radili Totti (na pocetku karijere) ili De Rossi koji to zna i dan danas napraviti! Ibrahimovic isto tako!! sve su to psiho igre!!rogeRF je napisao/la:Upravo sad, u mecu s Cataniom dobi zuti zbog onog njegovog prigovaranja. Sto mu to treba?! Jedini se on buni.harishp je napisao/la: Ja se bojim tog ''italijanskog mentaliteta'' ovih nasih u vezi sudija.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Stvar navike,koja u repci nas skupo moze kostati.dva puta samo Portugal.
ionako se tesko naguravamo sa jacim repkama,samo nam jos treba glupi crveni karton zbog dugackog jezika.
ionako se tesko naguravamo sa jacim repkama,samo nam jos treba glupi crveni karton zbog dugackog jezika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Autoritet kod sudije se upravo tako NE gradi. Zaneti ocit primjer, iako ne volim Inter...
u pravu si malo?? malo sam se pogresno izrazio , mislio sam napisati da svaki voda ekipe koji igra na toj poziciji (to Zaneti nije) , mora biti takav , nakon svakog faula kod sudije da mu prigovara to rade svi veliki igraci i vode ekipa poput ( xavia, sneidera, gatusa, ramosa, lemparda, tery, scholsa itd itd ) takvi igraci moraju biti tu da utjecu na sudije ,, na pocetku sad u italiji Mire ce biti kaznjavan ali kasnije sudije nece, samo postoji problem jer to nesmije raditiu repki!!3divizija je napisao/la:Autoritet kod sudije se upravo tako NE gradi. Zaneti ocit primjer, iako ne volim Inter...
Svu odgovornost za stagnaciju Pjanica snosi onaj tvrdoglavac Puel,kad se samo sjetim sta je radio u Metzu sa 17 godina...cole-ch je napisao/la:Mali je u Romi za tri meseca dobio vise na sampouzdanju, nego li u Lionu za tri godine.
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 10 feb 2012, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Ovdje se slazem..to je vjerovatno uzrok izgubljenog samopouzdanja u lyonu..pjanke jos nije dostigao formu iz metzaZa_raju je napisao/la:Svu odgovornost za stagnaciju Pjanica snosi onaj tvrdoglavac Puel,kad se samo sjetim sta je radio u Mezu sa 17 godina...cole-ch je napisao/la:Mali je u Romi za tri meseca dobio vise na sampouzdanju, nego li u Lionu za tri godine.

Unica grande amore
Ocit primjer Lulica.Taj u Svajcarskoj je bio kao duh sto se sudija tice.Samo par mjeseci ''rada''u italiji i ovaj sa Starkom Markove konake uhvatio raspredati.Znamo sta se desilo.Stvar je navike koja nas je vec kostala.vrebac86 je napisao/la:u pravu si malo?? malo sam se pogresno izrazio , mislio sam napisati da svaki voda ekipe koji igra na toj poziciji (to Zaneti nije) , mora biti takav , nakon svakog faula kod sudije da mu prigovara to rade svi veliki igraci i vode ekipa poput ( xavia, sneidera, gatusa, ramosa, lemparda, tery, scholsa itd itd ) takvi igraci moraju biti tu da utjecu na sudije ,, na pocetku sad u italiji Mire ce biti kaznjavan ali kasnije sudije nece, samo postoji problem jer to nesmije raditiu repki!!3divizija je napisao/la:Autoritet kod sudije se upravo tako NE gradi. Zaneti ocit primjer, iako ne volim Inter...
Kapitenovo je da prica a i on mora paziti sta ce reci.
Ne mora biti crveni,dva zuta i po nepisanom pravilu zafali kad najvise treba.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
onaj tko se bavi fudbalom (u zivo ) a ne na nekim igricama , zna o cemu prica!! u danasnje vrijeme neprica samo kapiten to je ostalo samo formalnost ali igrac netreba pretjerivati , nego vrsiti pritisak na sudiju!! 

Zar nije bolje vrsiti pritisak na terenu,ovako se uzalud ''trosi energija''.plus sto se na kraju moze i igrac kao i repka potrositi kad mu sudija zabiberi karton.vrebac86 je napisao/la:onaj tko se bavi fudbalom (u zivo ) a ne na nekim igricama , zna o cemu prica!! u danasnje vrijeme neprica samo kapiten to je ostalo samo formalnost ali igrac netreba pretjerivati , nego vrsiti pritisak na sudiju!!
I tog na igricama nema ili mozda ima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu