Valjda se gleda SP, za Olimpijske igre

Moderator/ica: Pasha
mirzatele je napisao/la:dobro,necusamo_lijevo je napisao/la:Nemoj bolan Katar,to ce biti stela na sve strane,a i bez toga su bolji od nas.mirzatele je napisao/la:Hrvatska,Katar,Austrija,Brazil,Iran
Brazil bi nas razvalio,oni nam nikako ne odgovaraju.
http://teamhandballnews.com/wordpress/2 ... ation-men/BelminM23 je napisao/la:Mogli bi mi i na Olimpijadu
Koliko sam ja skonto, od 2 do 7 pozicije će kvalifikacije za Olimpijadu ?DukeOfWellington je napisao/la:http://teamhandballnews.com/wordpress/2 ... ation-men/BelminM23 je napisao/la:Mogli bi mi i na Olimpijadu
Ranije su izbacili Australiju i rečeno je da će neko dobiti wild card umjesto njih. Dobila je Njemačka.Vedad87 je napisao/la:Tek sam skontao da i Njemačka igra! Ja ne mogu da vjerujem da Njemačka igra na ovom svjetskom prvenstvu. ovo je stvarno sramota šta rade čelnici EHF-a...fuj...sad me i ne čudi kako su nas znali zeznuti u baražima![]()
Lakrdija šta rade od ovog sporta!!!
Australiju koja je igrala kvalifikacije sa Novim Zelandom i prošla. Australiju koja je je igrala u Španiji prošlo prvenstvo ili prije tri godine u Švedskoj (ne bježim da su uvijek najgori bili). Australiju čija je i ženska repka igrala prošle godine SP. A sad EHF dođe i kaže: Okeanija nije punopravan član EHF-a ergo ne možete igrati...DukeOfWellington je napisao/la:Ranije su izbacili Australiju i rečeno je da će neko dobiti wild card umjesto njih. Dobila je Njemačka.Vedad87 je napisao/la:Tek sam skontao da i Njemačka igra! Ja ne mogu da vjerujem da Njemačka igra na ovom svjetskom prvenstvu. ovo je stvarno sramota šta rade čelnici EHF-a...fuj...sad me i ne čudi kako su nas znali zeznuti u baražima![]()
Lakrdija šta rade od ovog sporta!!!
@Duke Drago mi je što dijeimo mišljenjeVirtu4l je napisao/la:Zbog Australije i sličnih, ekipe kao što je naša godinama ne mogu na velika takmičenja. Treba njima uvesti interkontinentalni baraž ili nešto slično.
Meni nisu zanimljive utakmice u kojoj jedna ekipa izgubi 40 razlike i zabije gol svakih 15-20 minuta.
malo budi realan,nije nama niko kriv sto smo toliko slabi pa nas nema nigdje.Virtu4l je napisao/la:Zbog Australije i sličnih, ekipe kao što je naša godinama ne mogu na velika takmičenja. Treba njima uvesti interkontinentalni baraž ili nešto slično.
Meni nisu zanimljive utakmice u kojoj jedna ekipa izgubi 40 razlike i zabije gol svakih 15-20 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.