Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hamulani
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Hamulani » 08 sep 2010, 19:22

T-MAC je napisao/la:
Hamulani je napisao/la:Ko kaže za Ibiševića da je dobar ja mu moram reći da je retardiran. Gdje su sad oni selektori i hattrkovi?? On ne može igrati u prvih 11. To se vidjelo protiv Luksemburga.
hvala!!!!
napusti kompoziciju!!!!!!
Tebe je izgleda pamet odavno napustila !!!!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 08 sep 2010, 19:45

Zasluzeno dobio zvizduke sa tribina.Uz Pjanica nasa najslabija karika sinoc.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 sep 2010, 19:49

Loša igra, čovjek nije kriv jer znamo da je on klasični špic.

Kriv je Sušić, jer je i u prvom dijelu granao rukama na vedine greške, ali ga je izvukao tek kad smo primili gol, a tada nije bilo povratka.

SUŠIĆ JE KRIVAC NAJVEĆI!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2010, 20:19

AYAN je napisao/la:Loša igra, čovjek nije kriv jer znamo da je on klasični špic.

Kriv je Sušić, jer je i u prvom dijelu granao rukama na vedine greške, ali ga je izvukao tek kad smo primili gol, a tada nije bilo povratka.

SUŠIĆ JE KRIVAC NAJVEĆI!
Susic je se vec oko 20. minute hvatao za glavu nakon brojnih gresaka nasih igraca i prilika francuza. A nista nije mjenjo do 70. minute...Velik je to strucnjak, ocekuje da se stvari same poprave.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 sep 2010, 22:44

dzenidm je napisao/la:pa zar ste ocekivali nesto vise.... igraci koji su ok u nasoj ekipi : hasagic spahic salihovic pjanic misimovc dzeko.....

fali nam jos samo 6 igraca da bi imali kompletnu ekipu.,,,,,,,,,,, lulic igrac?? mujdza??? rahimic(puni 94)???

ma daj
Da puni 194, covjek je beton. Ovo ostalo bi se i nekako slozio s tobom, ali bez Rahimage bi jos vise "puhalo".
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 08 sep 2010, 23:00

Na ovom forumu treba uvesti identifikaciju sto je prije moguce.

Nerealno, ne ljudski i nadasve glupo je ocekivati od covjeka koji ni na male nije nikada igrao poziciju koju je igrao jucer protiv Francuza da odigra dobro. Uzimajuci u obzir ucinak ostalih reprezentativaca, i Vedadov ucinak on je pokazao sasvim dovoljno.

Mislim da Dzeko i on mogu da igraju zajedno ali ne s onakvim pristupom igri kakav smo gledali jucer. Ibisevic je napadac koji najbolje partrije pruza kada cijela ekipa igra ofanzivno. Jucer sto se nama desilo je bio vrhunac trenerske gluposti gdje se stvari nisu mjenjale na vrijeme kada se vidjelo da sredina ne moze da dobije loptu a kamoli sta vise..

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 08 sep 2010, 23:03

Iker C je napisao/la:Kao što bi sir Amar Osim rekao ima igrača koji ne znaju i nikada neće znati pa tako i Ibišević. Do duše trudio se i bio je dobar u defanzivi ali jednostavno to nije to. Ne zamjeram mu puno za sinioć jer je igrao na svojoj neprirodnoj poziciji. Sušić mora shvatiti( koliko je glup vjerujem da neće) da Džeko i IBišević ne mogu igrati zajedno. Ako se ko sjeća mi smo najbolje igrali upravo kada je Ibišević bio povrijeđen. Ne kažem da Ibišević ne treba igrati ali možda samo 15 zadnjih minuta kada se Džeko umori.
E nasao si velikog strucnjaka citirati svaka ti cast.... I sta jos kaze Amar svega ti??

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 sep 2010, 23:06

Iker C je napisao/la:Kao što bi sir Amar Osim rekao ima igrača koji ne znaju i nikada neće znati pa tako i Ibišević. Do duše trudio se i bio je dobar u defanzivi ali jednostavno to nije to. Ne zamjeram mu puno za sinioć jer je igrao na svojoj neprirodnoj poziciji. Sušić mora shvatiti( koliko je glup vjerujem da neće) da Džeko i IBišević ne mogu igrati zajedno. Ako se ko sjeća mi smo najbolje igrali upravo kada je Ibišević bio povrijeđen. Ne kažem da Ibišević ne treba igrati ali možda samo 15 zadnjih minuta kada se Džeko umori.
E sad tek mogu reći da sam pročitao sve. Bravo momčino. :lol: I, dobro ti je @Denizmare napisao:"Našao si velikoga stručnjaka citirati."Nego, oprosti mi, ali i dalje sam pod dojmom da Ibišević i Džeko ne mogu zajedno igrati. Baš me zanima šta je sljedeće što će ljudi izvaliti? Hasagić i Spahić ne mogu zajedno, jer mu Spaha vraća nešto slabiju loptu pa Hasagić ne može driblati kako treba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bake
Kontakt:

Post Postao/la bake » 08 sep 2010, 23:08

Ibišević je jučer odigrao vrlo dobro u defanzivi, onoliko koliko je i znao, ipak je napadač. U napadu ništa, uostalom kao i ostatak reprezentacije.

Inače, Ibišević ima ružnu manu da je previše škrt, voli puno da dribla, drži loptu u nogama, a i nema baš najinteligentija rješenja niti zna da ih implementira na terenu, puno je bolji u završnici napada.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 08 sep 2010, 23:11

Monolog je napisao/la:
E sad tek mogu reći da sam pročitao sve. Bravo momčino. :lol: I, dobro ti je @Denizmare napisao:"Našao si velikoga stručnjaka citirati."Nego, oprosti mi, ali i dalje sam pod dojmom da Ibišević i Džeko ne mogu zajedno igrati. Baš me zanima šta je sljedeće što će ljudi izvaliti? Hasagić i Spahić ne mogu zajedno, jer mu Spaha vraća nešto slabiju loptu pa Hasagić ne može driblati kako treba.
pda zato je hasagic umjesto loptu boksovo spahica :mrgreen: :mrgreen:
.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 sep 2010, 23:48

Stvarno me nesto zabolilo u srcu nakon onih zvizduka Vedi i Spahicu. Ako su ikome trebali zvizdati trebali su Francuzima kad su bili u napadima. Cim smo poceli praviti buku i kad se ono malo vremena orilo stadionom Francuzi su poceli da grijese kao ludi, a nasi su nekako ozivjeli. Nazalost pozorisna publika nije mogla dugo urlat "Bosna, Bosna".
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 09 sep 2010, 04:17

- Uvijek je do nas igrača. Da smo uspjeli napraviti pritisak i držati loptu na njihovoj polovini sigurno bi im stvorili više problema. Nažalost nismo uspjeli, ali ovim porazom kvalifikacije nisu gotove - naglasio je napadač Hofenhajma.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2010, 11:31

Smiješno je zviždati Vedadu, koji je ostavio srce na terenu, a naš veliki selektor ga stavi na poziciju koju ni kao junior nije igrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 sep 2010, 13:45

Hocemo li ikad nauciti da i u porazu ostanemo veliki. :?:
#divovi

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 10 sep 2010, 11:58

Hoce li biti veceras prenosa na eurosportu Hoffenheim - Schalke ?

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 10 sep 2010, 12:02

vedo & sejo je napisao/la:Hoce li biti veceras prenosa na eurosportu Hoffenheim - Schalke ?
Hoce naravno ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2010, 12:04

vedo & sejo je napisao/la:Hoce li biti veceras prenosa na eurosportu Hoffenheim - Schalke ?
Ja mislim da da.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 10 sep 2010, 12:20

Nedo bog da Vedo zabije veceras...Pa bio bi bolji od Batistute ;)
Rotor Volgograd...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2010, 12:33

Ma sacuvaj, da ne da gol, bit ce najgori.
Ali sacuvaj i od toga da ga da, jer ce biti da daje vise za Hoffenheim nego reprezentaciju.
Posebno ovo zadnje i za Dzeku vazi.

Nego veceras u 20.15, Hoffenheim vs Schalke.
Bit ce million prenosa na internetu ovdje: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=86008&part=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2010, 15:27

demir44 je napisao/la:Nedo bog da Vedo zabije veceras...Pa bio bi bolji od Batistute ;)
Bolji je svakako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.