Do kraja mozemo biti samo bolji

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kolike su šanse da još jednom dobijete Talijane?NKMramor je napisao/la:Još jednom pala Tercena, ja postao peti strijelac lige sa 22 gola.
Zavisi koliko ozbiljno ih shvati ostatak ekipe. Recimo oko 75%...SiamoNoi je napisao/la: Kolike su šanse da još jednom dobijete Talijane?![]()
Vazna utakmica za nas.Nadamo se pobjedi,a onda vam kasnije mozemo pomoc pobjedom protiv TalijanaNKMramor je napisao/la:Slijedi derbi sa Jadranom i možebitni rasplet oko ulaska u viši rang...
Ja kod nas ne znam ni ko je kapiten, na chatu ne možeš primjetiti kapitena, jer niko ne piše na chatu, jedino tamo da gledaš u postavci.Otelo je napisao/la:
Btw. Bio sam sinoc kapiten u Partizanu![]()
![]()
Nekad ja napisem nesto na chatu jer ne pricam jos na ts-u (zbog slova "L") i imamo jedno Španca kojem pišemo na engleskomBelminM23 je napisao/la:Ja kod nas ne znam ni ko je kapiten, na chatu ne možeš primjetiti kapitena, jer niko ne piše na chatu, jedino tamo da gledaš u postavci.Otelo je napisao/la:
![]()
![]()
FCRSF
Jest stvarno nema smisla. Ljudi sa 91+ šutevima dobijaju na 10m od gola 4 bara svaki šut, nepošteno skroz.Otelo je napisao/la:Kakva nafakaska ekipa su Genijalci![]()
Svaki sut 4 bara, svaki fight 3 zvjezdice, tacklovi isto![]()
![]()
Btw. igram sinoc i sad ostao sam zadnji covjek u odbrani i kraj mene je njihova 12-ka i ona ide naprijed prema nasem golu a ja naprijed radi ofsajda i ako lopta nije izasla nikako vani naredni potez nije bio off
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.