Forum
Re: Forum
trenutno sam preko mobilnog neta, i onako mogu reći da nije sporo. međutim juče od 14 do 17 nisam mogao da uđem sve mi izbacivalo eror request 502
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Užasno sporo. Ako uđe na forum više od 100 ljudi ne možeš otvorit ništa, presporo otvara. Iritirajuće.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mislim da su Dedar i Ikar bili brzi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Forum na aparatima.
ne znam ko je taj Dedar, ali Dedal jeste...Otelo je napisao/la:Mislim da su Dedar i Ikar bili brzi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma greske se desavajuDANTES je napisao/la:ne znam ko je taj Dedar, ali Dedal jeste...Otelo je napisao/la:Mislim da su Dedar i Ikar bili brzi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Forum skinut sa aparata.
Evo sad tema NK Zvijezda ima vise pregleda od FK Borac, zar nije vrijeme da preuzme mjesto Borca? 
Nako cisto iz dosade pitanje

Nako cisto iz dosade pitanje

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Cim je malo veca guzva...
Naruzite malo ove gdje ste uzeli database hosting jer ovo je samo do database, nista drugo.
Cim je malo veca guzva...
Naruzite malo ove gdje ste uzeli database hosting jer ovo je samo do database, nista drugo.

Čim je povećan broj korisnika ne može se ući na forum.Ako nekako i uđem onda stranicu otvara svake hidžretske godine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- HeavensWonder
- Kontakt:
Sad kad gledam statistiku... Šta je to bilo 03.03.2013.godine pa je na forumu bilo 2700 ljudi ? Možda i važnije, je li tada pao server ? 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Usporio je forum strasno.
-
- Kontakt:
Ma bila tek otvorena tema Ljubav i sex pa djeca navalila.HeavensWonder je napisao/la:Sad kad gledam statistiku... Šta je to bilo 03.03.2013.godine pa je na forumu bilo 2700 ljudi ? Možda i važnije, je li tada pao server ?
Povreda Pjanica pred utakmicu sa Grckom. Totalna panika je zavladala.HeavensWonder je napisao/la:Sad kad gledam statistiku... Šta je to bilo 03.03.2013.godine pa je na forumu bilo 2700 ljudi ? Možda i važnije, je li tada pao server ?

I nije pao, kao da je server bio jaci prije.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Očekivano uspori za vrijeme i nakon utakmica naše lige. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Forum na aparatima. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Logično je da, kada igraju Željo ili Sarajevo, veliki broj navijača dođe čitati komentare na forumu i server to ponekad teže podnosi čak i ako je odvojen od portala.messilla je napisao/la:Očekivano uspori za vrijeme i nakon utakmica naše lige.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jedino što je logično je da se što prije popravi...
A čini mi se da smo u tome uspjeli. Naravno, opet će nam trebati provjera korisnika, pa vas molim da prijavite ako nastave smetnje.
A čini mi se da smo u tome uspjeli. Naravno, opet će nam trebati provjera korisnika, pa vas molim da prijavite ako nastave smetnje.
Da li moderator smije brisati postove po svom navođenju, ili valjda prati neka pravila pa tek onda može brisati ? Aleksandar_veliki je izgleda zakupio ovaj forum. Ulazi u raspravu pa onda briše postove onome s kim se raspravlja. Mislio sam da je ovo ozbiljan forum, a ne CS sa dječijim adminima. Čovjek vam uništava forum.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SteveHeighway
- Kontakt:
To sam i ja primijetio za aleksandra velikog. Naime u raspravi prije 2 sedmice kada sam rekao nesta za Emira Spahica tacnije kada sam ga branio to mu nije bilo po volji,te iako ga nisam uvrijedio ili nekog drugog on mi je dodijelio ban na 7 dana. Mislim,zar ima pravo takve stvari raditi,kao da je tiranin,a ne moderator.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.