CP3 has now had 4 teams set the franchise record in wins.
Hornets in 2008 went 56-26.
Clippers in 2014 went 57-25.
Rockets in 2018 went 65-17.
Suns in 2022 have now won 63 games, the most in franchise history

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
CP3 has now had 4 teams set the franchise record in wins.
Hornets in 2008 went 56-26.
Clippers in 2014 went 57-25.
Rockets in 2018 went 65-17.
Suns in 2022 have now won 63 games, the most in franchise history
U 30 utakmica omjer 11-19.jose je napisao/la: ↑06 apr 2022, 08:59Baš me zanima koliko su Lakersi dobili utakmica sa Davisom na parketu, a bez LeBrona, u ove 3 godine otkako je došao u Lakerse.
Ja vjerujem da ih nema uopšte puno. Taj lik je klasična beta i Lakersi ni po koju cijenu ne smiju oko njega graditi ekipu u narednim godinama.
Top75 igrac svih vremena.TheChief je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:06U 30 utakmica omjer 11-19.jose je napisao/la: ↑06 apr 2022, 08:59Baš me zanima koliko su Lakersi dobili utakmica sa Davisom na parketu, a bez LeBrona, u ove 3 godine otkako je došao u Lakerse.
Ja vjerujem da ih nema uopšte puno. Taj lik je klasična beta i Lakersi ni po koju cijenu ne smiju oko njega graditi ekipu u narednim godinama.
Davis u 3 utakmice ranije napustao igru. Naravno, sve 3 izgubili. Ako mu je to "olaksavajuca" okolnost.![]()
Davis beta? Pa taj lik je prije manje od 2 godine bio uporedjivan s Duncanom, a po mnogima i bolji od njega. Na ovom forumu.jose je napisao/la: ↑06 apr 2022, 08:59Baš me zanima koliko su Lakersi dobili utakmica sa Davisom na parketu, a bez LeBrona, u ove 3 godine otkako je došao u Lakerse.
Sjećam se da je @Epidaurus to pisao . Ko je ono još pisao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:22Davis beta? Pa taj lik je prije manje od 2 godine bio uporedjivan s Duncanom, a po mnogima i bolji od njega. Na ovom forumu.jose je napisao/la: ↑06 apr 2022, 08:59Baš me zanima koliko su Lakersi dobili utakmica sa Davisom na parketu, a bez LeBrona, u ove 3 godine otkako je došao u Lakerse.
Ismijavani smo bili mi koji su govorili da taj lik ni s NOPom nije nista uradio, obzirom kakvu je reputaciju imao i ima.Tad je govoreno da je NOP smijesna fransiza i sta sve ne.
Bilo kako bilo, mislim da je i laiku jasno da Davis sav svoj talenat i statistiku na parketu jednostavno ne pretvara u pobjede. Top 5 igrac lige (kakvim se donedavno smatrao) mora biti sposoban dovesti "sam" ekipu u PO.Nema tu price.
Kako mislis moze se reci, oni su zvanicno ispaliShategabri je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:03Al im na ruku ide i raspored, Denver, Phoenix pa GS![]()
Uglavnom može se reći da su se već oprostili od play in-a![]()
Imaju još tri utakmice kao i San Antonio koji im bježi tri pobjede.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 apr 2022, 11:41Kako mislis moze se reci, oni su zvanicno ispaliShategabri je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:03Al im na ruku ide i raspored, Denver, Phoenix pa GS![]()
Ama sta ti nije jasno oni su oficijelno ispali, ako ti i dalje nije jasno odes na NBA i vidis tabelu i onda vis jedan X kraj LAL taj tti X znaci da su ispali.Shategabri je napisao/la: ↑06 apr 2022, 11:57Imaju još tri utakmice kao i San Antonio koji im bježi tri pobjede.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 apr 2022, 11:41Kako mislis moze se reci, oni su zvanicno ispaliShategabri je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:03Al im na ruku ide i raspored, Denver, Phoenix pa GS![]()
Dakle, teoretski nisu još. Ne znam šta bi se gledalo da imaju isti omjer.
No, do toga vjerovatno neće ni doći, jer teško da će dobiti više od jedne ove zadnje tri što imaju.
U pravu si, otvoren je još samo status pozicije Denver i Minnesota, mada realno i tu je dvije pobjede ispred Denver.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 apr 2022, 12:00Ama sta ti nije jasno oni su oficijelno ispali, ako ti i dalje nije jasno odes na NBA i vidis tabelu i onda vis jedan X kraj LAL taj tti X znaci da su ispali.Shategabri je napisao/la: ↑06 apr 2022, 11:57Imaju još tri utakmice kao i San Antonio koji im bježi tri pobjede.
Dakle, teoretski nisu još. Ne znam šta bi se gledalo da imaju isti omjer.
No, do toga vjerovatno neće ni doći, jer teško da će dobiti više od jedne ove zadnje tri što imaju.
Istina.
Ja sam tada pisao da je smijesno koliko se uzdize lik (znam da su ga svrstavali u top5 ili cak top3 lige) koji nije mogao izboriti PO sa Pelicansima. Ili u prevodu, mislim da je u tom trenutku imao samo jednu PO seriju za sve te godine u ligi.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:32Sjećam se da je @Epidaurus to pisao . Ko je ono još pisao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:22Davis beta? Pa taj lik je prije manje od 2 godine bio uporedjivan s Duncanom, a po mnogima i bolji od njega. Na ovom forumu.jose je napisao/la: ↑06 apr 2022, 08:59Baš me zanima koliko su Lakersi dobili utakmica sa Davisom na parketu, a bez LeBrona, u ove 3 godine otkako je došao u Lakerse.
Ismijavani smo bili mi koji su govorili da taj lik ni s NOPom nije nista uradio, obzirom kakvu je reputaciju imao i ima.Tad je govoreno da je NOP smijesna fransiza i sta sve ne.
Bilo kako bilo, mislim da je i laiku jasno da Davis sav svoj talenat i statistiku na parketu jednostavno ne pretvara u pobjede. Top 5 igrac lige (kakvim se donedavno smatrao) mora biti sposoban dovesti "sam" ekipu u PO.Nema tu price.
Ne mogu se sjetiti, ali nije bio jedini sigurno. Jbt citava rasprava i na twitteru je bila da je lik bolji od Duncana.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:32Sjećam se da je @Epidaurus to pisao . Ko je ono još pisao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:22Davis beta? Pa taj lik je prije manje od 2 godine bio uporedjivan s Duncanom, a po mnogima i bolji od njega. Na ovom forumu.jose je napisao/la: ↑06 apr 2022, 08:59Baš me zanima koliko su Lakersi dobili utakmica sa Davisom na parketu, a bez LeBrona, u ove 3 godine otkako je došao u Lakerse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.