Utakmice klubova iz BiH na TV-u

NebeskaSila96
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la NebeskaSila96 » 29 jun 2016, 13:36

Pa vise mi je muka od Zrinjskog i Radnika i njihovih utakmica na BHT-u :puke:

I kako ce se unaprijedit PL kad najzanimljivije utakmice stavljas na kanale koje minimum 50% stanovnista nije dostupno,a one koje mogu svi gledat stavljas najgore moguce utakmice koje ti ubiju volju da upalis TV,a kamol da dodjes na stadion da gledas tekmu.Pa prosle sezone se ovaj yebeni Radnik hiljadu puta prenosio na tv-u,i to igraju sa b ekipom pustaju da ih protivnici trpaju.I zamisli kad osobe koje bas i ne prate PL upale tv i isti taj Radnik gledaju,a uz to cujes osvojili kup,pa sta ce onda pomislit kakvi su osttali kad su ovi "dobri".To samo neki od primjera,a mnogo glupih utakmica jos prenose,zapravo BHT prenosi sve glupe utakmice.

I sta vise glume sa ovim davanjem derbija,i najjacih utakmica mojoj tv.Pa na teritoriju Bihaca ne mozes skoro ni prikljucit sebi BH Telekom jer imaju ocajnu opremu.Cak su i na mnogim Bihackim mjestima odustali od toga da prikljucuju jer ne moze radit nikako televizija,ne moze im oprema dosegnut daljinu i sta vec treba.Nek prvo uzmu kvalitetnu opremu pa neka onda dobijaju ono najkvalitetnije :puke:

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 29 jun 2016, 13:40

Aerials je napisao/la:skinite sebi moja TV na računar i nabavite od nekoga podatke za moja TV i možete gledati bez obzira što ne koristite njihove usluge :)
Moras biti konektovan na njihov internet
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 jun 2016, 13:44

Dakle, u posljednjih nekoliko sezona Zvezda- Partizan je bio lakse dostupan prosjecnom bh TV gledaocu nego nas derbi. Bravo generalni sponzoru, bravo! :tokralju: :puke:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 jun 2016, 13:45

vivaILchelik je napisao/la:
Aerials je napisao/la:skinite sebi moja TV na računar i nabavite od nekoga podatke za moja TV i možete gledati bez obzira što ne koristite njihove usluge :)
Moras biti konektovan na njihov internet
Ne moraš, ja nisam pa mi sve radi.
slika
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 14:06

Postoji Moja Web TV pretplata, dobiješ taj kanal i sve Arene... 15 KM mjesečno, a 30 KM tri mjeseca (bilo prije, ne znam sad cijene).
Svejedno najveća utakmica mora ići na javnom servisu. Kao što @SSlevinKelevra reče dostupnija Zvezda - Partizan nego FKS - FKŽ. Smiješan nam je generalni sponzor, a niko od medija neće da to uzme i prozove. Plaše se svi.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 14:08

vivaILchelik je napisao/la:Da bar hoce ovi sa Moja tv uvesti opciju da oni koji nisu na moja tv mogu gledati utakmicu naravno uz odredjenu naknadu. npr. placanje putem kartice, kreditom sa mobitela itd
Imaš to upravo. Ovde: https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#

Platiš karticom i gledaš sve arene, taj MojaTV kanal itd itd... mada nije to rješenje!!! Neke utakmice moraju biti dostupne u cijeloj državi a ne samo preko jednog servisa.
Samo Saraj'vo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 jun 2016, 14:40

Ako su vec tako ''pametni'' i prenose samo 4 utakmice svako kolo, neka onda budu u tim utakmicama uvjek ekipe kao sto su Sarajevo, Željezničar, Sloboda, Zrinjski i Široki. A ne da prenose Krupa-Mladost gdje na stadionu nece biti vise od 500 raje, a na TV ekranima ce jih gledati samo uza porodica i prijatelji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 29 jun 2016, 14:48

PitarBordo je napisao/la:
vivaILchelik je napisao/la:Da bar hoce ovi sa Moja tv uvesti opciju da oni koji nisu na moja tv mogu gledati utakmicu naravno uz odredjenu naknadu. npr. placanje putem kartice, kreditom sa mobitela itd

Platiš karticom i gledaš sve arene, taj MojaTV kanal itd itd... mada nije to rješenje!!! Neke utakmice moraju biti dostupne u cijeloj državi a ne samo preko jednog servisa.
Ma znam za to, govorim samo za utakmicu, platim da gledam utakmicu a ne da placam kompletan paket

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 14:58

Ma znam za to, govorim samo za utakmicu, platim da gledam utakmicu a ne da placam kompletan paket
Pa uplatiš na 3 mjesec i gledaš cijelu polusezonu... Mada i da imaju i to - i dalje derbi recimo mora biti svima dostupan.
Samo Saraj'vo.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 29 jun 2016, 15:16

PitarBordo je napisao/la:quote="vivaILchelik"]Da bar hoce ovi sa Moja tv uvesti opciju da oni koji nisu na moja tv mogu gledati utakmicu naravno uz odredjenu naknadu. npr. placanje putem kartice, kreditom sa mobitela itd

Pa uplatiš na 3 mjesec i gledaš cijelu polusezonu... Mada i da imaju i to - i dalje derbi recimo mora biti svima dostupan.[/quote]
sto bih placao kompletan paket kad mogu npr platiti da gledam samo utakmicu celika kad ga prenose na moja tv.nemam viska para da placam cca 60KM tri mjeseca... Hvala Bogu imam pristupne podatke mojoj tv od jarana, napunim sebi kredit, megabajte, napravim hotspot i gledam normalno utakmicu koju hocu

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 15:19

Pa šta onda kukaš nije mi jasno. :lol: :salut:
Samo Saraj'vo.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 jun 2016, 15:24

Ako već imaš pristupne podatke, probaj skinuti ovaj program i logovati se na računaru :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 29 jun 2016, 15:24

SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, u posljednjih nekoliko sezona Zvezda- Partizan je bio lakse dostupan prosjecnom bh TV gledaocu nego nas derbi. Bravo generalni sponzoru, bravo! :tokralju: :puke:
Pa naravno da sponzor gleda da izvuče neku korist iz sponzorisanja. Ne vidim problem, platili a za uzvrat dobili ekskluzivni sadržaj da obogate ponudu i eventualno privuku pretplatnike.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 jun 2016, 15:26

Sramota da najveći derbi u državi ide na moja tv, ane na državnom servisu. **** i sponzora i sve, bolje i da nisu sponzori lige........

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 jun 2016, 15:36

Edol je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, u posljednjih nekoliko sezona Zvezda- Partizan je bio lakse dostupan prosjecnom bh TV gledaocu nego nas derbi. Bravo generalni sponzoru, bravo! :tokralju: :puke:
Pa naravno da sponzor gleda da izvuče neku korist iz sponzorisanja. Ne vidim problem, platili a za uzvrat dobili ekskluzivni sadržaj da obogate ponudu i eventualno privuku pretplatnike.
Nek izvuku korist tako sto ce nalijepiti svoj logo svuda po Grbavici i na nasim ekranima, a nek puste narod da gleda utakmicu. Ovakvim potezima sebi samo prave los publicitet...
Bas bi volio vidjeti brojke koliko ljudi ustvari gleda tekmu preko Moja TV, koliko ih pokusava naci neki stream na netu, a koliko ih je osudjeno da tekmu prate preko ttx-a.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 29 jun 2016, 15:42

Jeli tko ima cijeli raspored za polusezonu koga koje kolo prenose tj.gdje se to objavljuje ?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 jun 2016, 16:00

kksiroki je napisao/la:Jeli tko ima cijeli raspored za polusezonu koga koje kolo prenose tj.gdje se to objavljuje ?
U većini slučajeva to se od kola dola tek sazna. Mada recimo gostujuće tekme FK Sarajeva gotovo sve će prenositi Moja TV 100%.
Samo Saraj'vo.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 29 jun 2016, 17:57

Previse napumpavate derbi zeljo - sarajevo.. hvala bogu gradski vam je derbi pa lagano mogu fanovi obje ekipe gledati uzivo (druga je prica dinamo - hajduk razliciti gradovi).. tako da nije ni bitno ko prenosi ni uopste da li se prenosi na tv.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 jun 2016, 18:38

FliX je napisao/la:Previse napumpavate derbi zeljo - sarajevo.. hvala bogu gradski vam je derbi pa lagano mogu fanovi obje ekipe gledati uzivo (druga je prica dinamo - hajduk razliciti gradovi).. tako da nije ni bitno ko prenosi ni uopste da li se prenosi na tv.
šuplja ti priča

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 29 jun 2016, 19:17

BelminM23 je napisao/la:
FliX je napisao/la:Previse napumpavate derbi zeljo - sarajevo.. hvala bogu gradski vam je derbi pa lagano mogu fanovi obje ekipe gledati uzivo (druga je prica dinamo - hajduk razliciti gradovi).. tako da nije ni bitno ko prenosi ni uopste da li se prenosi na tv.
šuplja ti priča
Belmine to je jedna obicna utakmica bar za mene (predopostavljam jos bar 75% navijaca ostalih klubova) a realno je da bi se trebala emitovati na drzavnoj TV. Dakle, nije tolika zal koliko se predstavlja vec jedan lapsus drzave na koje smo navikli. Navijaci ce biti na stadionu...
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 29 jun 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.