Šta očekivati od utakmice, sem siguran poraz...

Pobjedu!Prijedor je napisao/la:
Šta očekivati od utakmice, sem siguran poraz...
komentator na radiju kaže: "Ovim bodom sigurno može biti zadovoljniji trener domaćih Boris Gavran..."Prijedor je napisao/la:Nadigrali smo Siroki drugo poluvrijeme, imali smo konkretnije sanse... Nisu ni oni lose odigrali, ali po ovome terenu je bas bilo tesko igrati. Dosta i bod, nisam ni to ocekivao
Paša,da te nešto bolan priupitam,,,,,bio je kod nas na probi lijevi bocni dusan mladenovic iz kraljeva,a posle je potpisao za rudar,citam da nesto nema dobru minutažu,,,,,,,,,,,,,Prijedor je napisao/la:Nismo ni svjesni koliko je ovo velik bod...
I ja sad citam da je Vedo raskinuo. Ma male su sanse da dodje. A kako bi nam dobro dosao huuh!topa99 je napisao/la:Kantar raskinuo ugovoor,igrao u najboljoj formi za vrijeme Gavrana bio jedan od kljucnih igraca,mislim da bi se mogao vratiti,kakva su vasa misljenja?
Hvala ti jarane,vele ovi moji iz olimpica da je zanimljiv bio dok je trenirao u OLIMPICUrudarprijedor je napisao/la:Mladenovic sto je igrao kod nas korektno je odigrao ali lijevi bok je kod nas zakljucana pozicija.
Mladenovic nije bio los. Nije igrao puno utakmica ali se vidi da je ok igrac. Jak , brz. Vjerovatno je los sa snagom kad ga nema.pabizo je napisao/la: Hvala ti jarane,vele ovi moji iz olimpica da je zanimljiv bio dok je trenirao u OLIMPICU
Iz tvojih usta u Bozije usi...marioo8888 je napisao/la:Moguće da vam dolazi Kantar
Citam danas da je Marko Basara blizu potpisa. Spominje se i Srdjan Savic.rudarprijedor je napisao/la:Burno je i kod nas :p
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, MikiPirs, Napapijri, OzmoodPinglewood, Tatamata1946 i 59 gostiju.