frankqqqqq je napisao/la:[youtube][/youtube]
Navodno na pragu potpisa sa ovim momkom. Moglo bi od ovog ispast nešto veliko, pogledajte video.
pedofil opet u akciji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
frankqqqqq je napisao/la:[youtube][/youtube]
Navodno na pragu potpisa sa ovim momkom. Moglo bi od ovog ispast nešto veliko, pogledajte video.
wlcm sonRonald Koeman admits he would understand if Morgan Schneiderlin left in the summer to join a “big club”.
Cuo sam da ce u Terek?rambo16 je napisao/la:wlcm sonRonald Koeman admits he would understand if Morgan Schneiderlin left in the summer to join a “big club”.
QUARTERBACK je napisao/la: Ma Walcott nikako ne igra, tu mi nešto smrdi, brate mili u ovim utakmicama gdje je izvjesno poslije 50 minuta da smo uzeli, Walcott ostane na klupi.. Ne pamtim sviju mi kad ga je zadnji put uveo da igra.. Sumnjivo do Boga..![]()
Titulu bez poraza,drugaciju mu necemo priznatirambo16 je napisao/la: Naravno da ce Profa uzet jos jednu titulu prije odlaska. Zar neko sumnja u to?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma to je to. O tome stalno pricam ali po nekima nam treba 8 novih igraca koliko flopova imamo!AllGunsBlazing je napisao/la:Meni se jedino ne svidja sto se Sterling prodaje, sto bi znacilo da bi i iz Arsenala tako nekad trazio odlazak. A kao igrac je veoma dobar, igra sve ofanzivne pozicije u timu. Nek se on i Ox slome za tu poziciju jer sam siguran da bi barem jedan od njih dvojice izasao kao WC igrac(naravno ako ih povrede zaobidju).
Dovesti defanzivnog veznog, vratiti Jenkinsona(neka konkurencije, bolje tri igraca na desnom beku nego da opet bude kao one godine kad su se svi bekovi povrijedili), Sterling i spic.
Dakle:
Golmani: Wojo, Ospina, Martinez i eventualno ako bude sanse dovesti Cecha.
Desni bekovi: Debuchy, Bellerin, Jenkinson i po belaju Chambers.
Lijevi bekovi: Monreal, Gibbs(ovdje mozda treba jos jedan bek).
Stoperi: Kos, Per, Lijepi, Chambers
DMF:Coq, Schinederlin, Poljak.
Centralni:Jack, Ramsey pa mozda gurati malo i Crowleya.
Ofanzivni vezni: Ozil, Cazorla, Crowley.
Krila(posto su nam sva krila fleksibilna, onda i nije bitno da li je desno ili lijevo): Alexis(i da dobije puno vise slobode u igri), Ox, Welbeck i Sterling(u slucaju da dodje), plus Iwobi.
Spicevi: Giroud(neprikosnoven), Chuba i jos neko.
Ne znam, po meni ovo nije ni losa ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.