pa nije treci, ali bi mogo biti oko 5-e pozicijeBABADZO je napisao/la:
Sace doci "navijaci"Spursa sa pricom da je vec 3 najbolji sf u ligi
prva 4 su ipak James, Durant, Melo, PG jel.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa nije treci, ali bi mogo biti oko 5-e pozicijeBABADZO je napisao/la:
Sace doci "navijaci"Spursa sa pricom da je vec 3 najbolji sf u ligi
+1kokuz je napisao/la:
btw. ovo je više bilo da se upišem u temu, da mi je lakše pratit ovamo u "moji postovi"
Jedini koji pise gluposti si ti. A ova konstatacija je tacna 100%.let3 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Onda , James![]()
Mislim ovdje hiperventiliras od prve utakmice , ustvari od finala zapada.
Leonard isparirao Jamesu sinoc
dok je ocigledno razlika izmedju ostatka ekipe jednih i drugih ca 20 poena
i gotovo , odas rispekt Spursima covjece![]()
![]()
sa ovom glupošću si se sam iskljucio iz svake dalje ozbiljnije diskusije o košarci
Greivis je napisao/la:Jedini koji pise gluposti si ti. A ova konstatacija je tacna 100%.let3 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Onda , James![]()
![]()
sa ovom glupošću si se sam iskljucio iz svake dalje ozbiljnije diskusije o košarci
BABADZO je napisao/la: KAKO TE NIJE SRAMOTA JOS UVJEK SE POJAVLJIVATI OVDJE ???
BABADZO je napisao/la:KAKO TE NIJE SRAMOTA JOS UVJEK SE POJAVLJIVATI OVDJE ???
Pokusao sam ali doza gluposti je bila prevelika da bih mogao ne reagirati.Alergican sam na to. A ako je ne skratite,jel LeBron GOAT ?Kawhi je napisao/la:BABADZO je napisao/la: KAKO TE NIJE SRAMOTA JOS UVJEK SE POJAVLJIVATI OVDJE ???![]()
![]()
Ne vjerujem
Ti si rekao da nećeš pisati na ovoj temi do kraja serije.Uživaj dok možeš,možda je skratimo od mojih predviđenih 6 tekmi
Mozda ne bude bas u 6 tekmi, ali sigurno je da nece Majami pocistiti San Antonio.. Kako su pojedini clanovi najavljivali (nakon pobjede San Antonia nad Oklahomom), a lako ce se oni pronaci.Kawhi je napisao/la:BABADZO je napisao/la: KAKO TE NIJE SRAMOTA JOS UVJEK SE POJAVLJIVATI OVDJE ???![]()
![]()
Ne vjerujem
Ti si rekao da nećeš pisati na ovoj temi do kraja serije.Uživaj dok možeš,možda je skratimo od mojih predviđenih 6 tekmi
Ako uzme ovu seriju s 2 i po igrača onda je GOAT.BABADZO je napisao/la:Pokusao sam ali doza gluposti je bila prevelika da bih mogao ne reagirati.Alergican sam na to. A ako je ne skratite,jel LeBron GOAT ?Kawhi je napisao/la:BABADZO je napisao/la: KAKO TE NIJE SRAMOTA JOS UVJEK SE POJAVLJIVATI OVDJE ???![]()
![]()
Ne vjerujem
@grejvis ti si krpelj ovog foruma znaci.. ako miami pobjedi iducu pisaces jamess je bog.
Greivis je napisao/la:Baba ja sto sam prognozirao uglavnom se pokazalo istinitim, a ti![]()
![]()
Koliko je ono Westbrook veci od Parkera?
James je trenutno drugi. Vrlo moguce ubrzo GOAT.
da vidimo taj rankingGreivis je napisao/la:Baba ja sto sam prognozirao uglavnom se pokazalo istinitim, a ti![]()
![]()
Sta si bolan ti prognozirao ?!Greivis je napisao/la:Baba ja sto sam prognozirao uglavnom se pokazalo istinitim, a ti![]()
![]()
Nije veći od Jordana,KAJ-a,Magica,Wilta,Russella i Duncana.Greivis je napisao/la:Baba ja sto sam prognozirao uglavnom se pokazalo istinitim, a ti![]()
![]()
covjek ti objasni da si krpelj ovog foruma, a ti i dalje pišešGreivis je napisao/la:Jedini koji pise gluposti si ti. A ova konstatacija je tacna 100%.let3 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Onda , James![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.