Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Na kojim drogama je ovaj Dodik?
Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Marsal
- Kontakt:
Davno je Frankie rekao o tome u onoj pjesmi, naša Bosna je od Neretve do Drine, a njihova...legenda reala je napisao/la:Oj slika iz Maglaja nakon što se voda povukla![]()
počinje na BHT 1 za desetak minuta otvoreni program, sa zakašnjenjem od dva dana, važno je da su oni odbranili Sarajevo svakako ostalo i nije BIH po našim političarima
Naravno ovo mislim na institucije, vladajuću elite i pojedine gmazove a kada evo vidim sliku koliko se skupilo samo na Grbavici, plače mi se...
Topčić polja više nema, zvala mama sad kolegu i kolegicu koji žive u tom mjestu, oboma im kuće srušene...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://maglajinfo.com/Kevin je napisao/la:gdje si gledao?legenda reala je napisao/la:Oj slika iz Maglaja nakon što se voda povukla![]()
počinje na BHT 1 za desetak minuta otvoreni program, sa zakašnjenjem od dva dana, važno je da su oni odbranili Sarajevo svakako ostalo i nije BIH po našim političarima
- legenda reala
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:gdje si gledao?legenda reala je napisao/la:Oj slika iz Maglaja nakon što se voda povukla![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Svaka cast Hrvatima, Austrijancima i Amerima. Kao uvijek moze se reci da su to jedine zemlje koje zaista pomazu. To su bile glavne zemlje uz Njemacku i Iran koje su bile i za vrijeme rata i posle rata uz nas, pogotovo Ameri koji su slali oruzanje i opremu za ARBIH. Nevjerovatno da Turska do sada nije mogla organizovati bilo kakav vid pomoci, a kada ce ako nece sada.
Ja sam planirao malo vise novca prebaciti na ove racune, ali nesto nisam previse siguran da je sve transparentno. Ima li ko pouzdane ziro racune na koje se moze novac donirati?
Ja sam planirao malo vise novca prebaciti na ove racune, ali nesto nisam previse siguran da je sve transparentno. Ima li ko pouzdane ziro racune na koje se moze novac donirati?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bas nevjerovatno, ljudi imaju preko 300 poginulih i kako ih nije stid da barem posalju helikopterDonCorleone je napisao/la:Nevjerovatno da Turska do sada nije mogla organizovati bilo kakav vid pomoci, a kada ce ako nece sada.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
po meni je najbolje uplacivat na crveni kriz..tu ce se pomoci sigurno..e sad..vjerojatno ima i prevaranata i svasta u ovakvim situacijima..
ne znam zato Tursku spominjente. oni sad imaju i svojih problema ogromnih..
ne znam zato Tursku spominjente. oni sad imaju i svojih problema ogromnih..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Marsal
- Kontakt:
Najbolje je uručiti pomoć direktno ili odnijeti u neko prihvatilište ili izbjeglički smještaj, u crvenom krstu su neviđeni lopovi, vjerujte mi kad kažem...Kevin je napisao/la:po meni je najbolje uplacivat na crveni kriz..tu ce se pomoci sigurno..e sad..vjerojatno ima i prevaranata i svasta u ovakvim situacijima..
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Najvise se sad ocekuje od nasih politicara kad se sve ovo slegne. Izborna je godina, valjda ce se malo angazovat majku im.
Bio sam u Turskoj i mogu slobodno reci da su vecina Turaka veliki licemjeri i malo ih ima iskrene prijateljske emocije prema nama i prema BiH.
Tokom rata mnogo vise su nam pomogle Njemacka, Iran, Amerika pa cak i Hrvatska od nase ''bratske'' Turske a sto se tice Arapa oni su pomagali Milosevicu i Srbiji.
Tokom rata mnogo vise su nam pomogle Njemacka, Iran, Amerika pa cak i Hrvatska od nase ''bratske'' Turske a sto se tice Arapa oni su pomagali Milosevicu i Srbiji.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Je li ovo fakat crveni kriz podjeljen na RS i FBiH?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- DonCorleone
- Kontakt:
To jedno sa drugim veze nema, mozes udarati koliko hoces od glavu.dr.van nostrand je napisao/la:Bas nevjerovatno, ljudi imaju preko 300 poginulih i kako ih nije stid da barem posalju helikopterDonCorleone je napisao/la:Nevjerovatno da Turska do sada nije mogla organizovati bilo kakav vid pomoci, a kada ce ako nece sada.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
pa ne vidim da će helikopteri slijetat u rudnike. MIslim katastrofa je što se to desilo, ali koliko prde o nekakvoj ljubavi prema bosni , gdje su tu su, najviše nam pomažu oni koje najviše pljujemo.dr.van nostrand je napisao/la:Bas nevjerovatno, ljudi imaju preko 300 poginulih i kako ih nije stid da barem posalju helikopterDonCorleone je napisao/la:Nevjerovatno da Turska do sada nije mogla organizovati bilo kakav vid pomoci, a kada ce ako nece sada.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
ako su i tu lopovi onda ga ****..Marsal je napisao/la:Najbolje je uručiti pomoć direktno ili odnijeti u neko prihvatilište ili izbjeglički smještaj, u crvenom krstu su neviđeni lopovi, vjerujte mi kad kažem...Kevin je napisao/la:po meni je najbolje uplacivat na crveni kriz..tu ce se pomoci sigurno..e sad..vjerojatno ima i prevaranata i svasta u ovakvim situacijima..
@nedim93
nadam se da će se nakon ovih događanja ljudi malo ujediniti i prestati pljuvati jedni na druge..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
sta ti znas ko je kome pomagao, nemojte se samo vi dijasporska govvna javljati dok je sranje u BiHPauk je napisao/la:Bio sam u Turskoj i mogu slobodno reci da su vecina Turaka veliki licemjeri i malo ih ima iskrene prijateljske emocije prema nama i prema BiH.
-
- Kontakt:
cudi me da nije bilo pljacki..da se iskoristi situacija..jadno je na sta je ljudskost spala..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Turska je velika skoro kao i Njemacka i u TR je sve poznato sto se tice njihove tragedije, ali Erdogan je ostale face su zauzete jer slijedi politicka kriza i oni se bore za vlastitu guzicu, pa su zaboravili za neku malu Bosnu.
Turska i Turci imaju prvu svoje interese i gledaju sebe a boli ih k. za Bosnu
-------------------Begović------------------
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovo sam i zelio da kazem, nebitno da li je rat u pitanju ili ovakva katastrofa, uvijek je to tih nekih 3-5 zemalja koje se isticu u pomoci. Nema tu ni Engleske, ni Francuske ni Holandije na primjer, a nema ni Turske, a nije je bilo ni u ratu, a oni se u nebesa okivaju.nedim93 je napisao/la:
pa ne vidim da će helikopteri slijetat u rudnike. MIslim katastrofa je što se to desilo, ali koliko prde o nekakvoj ljubavi prema bosni , gdje su tu su, najviše nam pomažu oni koje najviše pljujemo.
LogicnoPauk je napisao/la:Turska je velika skoro kao i Njemacka i u TR je sve poznato sto se tice njihove tragedije, ali Erdogan je ostale face su zauzete jer slijedi politicka kriza i oni se bore za vlastitu guzicu, pa su zaboravili za neku malu Bosnu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pa pomoci ce svakako, ne treba sumnjati, ali trenutno kad imas toliko problema u svojoj zemlji jednostavno nisi u takvoj mogucnosti da trenutno reagujes...nedim93 je napisao/la:
pa ne vidim da će helikopteri slijetat u rudnike. MIslim katastrofa je što se to desilo, ali koliko prde o nekakvoj ljubavi prema bosni , gdje su tu su, najviše nam pomažu oni koje najviše pljujemo.
Vjerujem da se njima niko nije ni pomislio obratiti za pomoc pored svih probelma tamo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black