Stone Island je napisao/la:Eh,hajmo sad pljuvati svi po Veležu...Hercegovci su mutni mora da su oni nešto spetljali...Gerrard je napisao/la:Drug ima otvorena tema o Velezu , pa tamo ti pisi o Hosicu i Jahovicu do mile volje , sto se nas tice jeli se on ili nije hranio u Mostaru i slicno , nama je to nebitno totalno
Nama je jedino bitno da se on prikljucio pripremama Sarajeva , sto znaci da nema nista sa Velezom , tako da nas postedis prica kako mu je Velez placao hranu i slicno , nemate za buhtle a citajuci tvoje postove rekao bi covjek da ste giganti !!!
http://fksinfo.com/np-813-Ponitena_su_n ... a_gola.htm
Jako zanimljivo , dva cista gola nam nisu priznali , i onda smokljavi Hadzic izjavi u novinama " Sudije je trebao biti malo hrabriji "
ja samo znam da je Hošić bio tako željan Sarajeva išao bi odmah...
Lik je prošao pripreme s nama i da ga mi pustimo tek tako...ne može to tako brato i da jeste i da nije potpisao...eto vi biste ga pustili
Što se tiče tih potpisa,ništa me ne bi iznenadilo jer Velež vode kriminalci i lokalni mangupi jer da ga vode pošteni ljudi ne bi bio u ovakvim sranjima !
Eto Sarajevo ima za bacanje para,de ne seri...je li ti navijaš za Sarajevo ili za Liverpool ?
Aktivniji si na temama Liverpoola a i avatar Gerrarda i ti dođeš nešto da sereš u vezi ovoga...
Još i omalovažaš klub...majstore Velež je gigant i za Sarajevo a i za Želju...Velež nije najveći klub u državi samo zato što nije iz glavnog grada a po titulama i ostalim uspjesima nije nimalo lošiji od ta dva sarajevska kluba...
i još dodaj na to da je za Velež igralo 90 % mostarske raje,mostarske djece i nije kupovao kao vi igrače,(Sarajevo je poznato po tome što je otelo igrače Želji poslije 2.svjetskog rata)a tukao je redovno klubove ''velike četvorke'' koji su ulagali masu para i dovodili pojačanja iz cijele države !
Takođe politika nije dala Veležu da osvoji titulu prvaka Jugoslavije jer ipak su Hajduk i C.Zvezda bili preči od Veleža i to još nas naši klubovi i naša **** ukopavala(iz BiH)...a vi ste osvajali titule jer je nekad neko morao osvojiti iz BiH pa vam dođu kuhari,poštari iz Finske pa vas izbace iz evropskih takmičenja...
Velež je dao više reprezentativaca i repki Jugoslavije a i repki BiH i od Sarajeva i od Želje ali to svako zaboravlja...
I dosta o ovome,bit će šta će biti s Hošićem
hahahahahah pa ja u pravu si kako si pametan
DOSTA VIŠE O OVOME, TEMA JE FK SARAJEVO