FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 mar 2009, 20:22

Stone Island je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Drug ima otvorena tema o Velezu , pa tamo ti pisi o Hosicu i Jahovicu do mile volje , sto se nas tice jeli se on ili nije hranio u Mostaru i slicno , nama je to nebitno totalno ;)

Nama je jedino bitno da se on prikljucio pripremama Sarajeva , sto znaci da nema nista sa Velezom , tako da nas postedis prica kako mu je Velez placao hranu i slicno , nemate za buhtle a citajuci tvoje postove rekao bi covjek da ste giganti !!!

http://fksinfo.com/np-813-Ponitena_su_n ... a_gola.htm

Jako zanimljivo , dva cista gola nam nisu priznali , i onda smokljavi Hadzic izjavi u novinama " Sudije je trebao biti malo hrabriji " ;)
Eh,hajmo sad pljuvati svi po Veležu...Hercegovci su mutni mora da su oni nešto spetljali...
ja samo znam da je Hošić bio tako željan Sarajeva išao bi odmah...
Lik je prošao pripreme s nama i da ga mi pustimo tek tako...ne može to tako brato i da jeste i da nije potpisao...eto vi biste ga pustili :roll:
Što se tiče tih potpisa,ništa me ne bi iznenadilo jer Velež vode kriminalci i lokalni mangupi jer da ga vode pošteni ljudi ne bi bio u ovakvim sranjima !

Eto Sarajevo ima za bacanje para,de ne seri...je li ti navijaš za Sarajevo ili za Liverpool ?
Aktivniji si na temama Liverpoola a i avatar Gerrarda i ti dođeš nešto da sereš u vezi ovoga...

Još i omalovažaš klub...majstore Velež je gigant i za Sarajevo a i za Želju...Velež nije najveći klub u državi samo zato što nije iz glavnog grada a po titulama i ostalim uspjesima nije nimalo lošiji od ta dva sarajevska kluba...
i još dodaj na to da je za Velež igralo 90 % mostarske raje,mostarske djece i nije kupovao kao vi igrače,(Sarajevo je poznato po tome što je otelo igrače Želji poslije 2.svjetskog rata)a tukao je redovno klubove ''velike četvorke'' koji su ulagali masu para i dovodili pojačanja iz cijele države !
Takođe politika nije dala Veležu da osvoji titulu prvaka Jugoslavije jer ipak su Hajduk i C.Zvezda bili preči od Veleža i to još nas naši klubovi i naša **** ukopavala(iz BiH)...a vi ste osvajali titule jer je nekad neko morao osvojiti iz BiH pa vam dođu kuhari,poštari iz Finske pa vas izbace iz evropskih takmičenja...
Velež je dao više reprezentativaca i repki Jugoslavije a i repki BiH i od Sarajeva i od Želje ali to svako zaboravlja... ;)

I dosta o ovome,bit će šta će biti s Hošićem :!:

hahahahahah pa ja u pravu si kako si pametan

DOSTA VIŠE O OVOME, TEMA JE FK SARAJEVO
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 20:27

Mirza_Hordas je napisao/la: hahahahahah pa ja u pravu si kako si pametan

DOSTA VIŠE O OVOME, TEMA JE FK SARAJEVO
Nisam baš objektivan,ali sve ti je ovako...
Ako neko kaže da sam slagao nešto ili pogriješio nek dokaže to i ja se više neću na ovu temu javljati nikad više...
Ustvari doći ću samo da vam čestitam ako nas dobijete i to će biti sve od mene...

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 05 mar 2009, 20:31

fk sarajevo je napisao/la:ko sad laze hosic ili velez saznat ce se ali nevjerujem da mogu vratiti covjeka u velez ako je rekao da tamo nece nazad
juce sam pricao sa hosicem,drugi tim sarajeva igrao prijateljsku sa vratnikom,on igrao,poslije tekme pricali malo,lik kaze da nije nista potpisao sa velezom,nisu ispunili nista sto je trazio,zivio u mostaru u nekakvom podrumu :lol: ,jbg nece da se vrati tamo ni po koju cijenu,i danas je trenirao sa sarajevom.....

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 mar 2009, 20:34

kenan je napisao/la:
fk sarajevo je napisao/la:ko sad laze hosic ili velez saznat ce se ali nevjerujem da mogu vratiti covjeka u velez ako je rekao da tamo nece nazad
juce sam pricao sa hosicem,drugi tim sarajeva igrao prijateljsku sa vratnikom,on igrao,poslije tekme pricali malo,lik kaze da nije nista potpisao sa velezom,nisu ispunili nista sto je trazio,zivio u mostaru u nekakvom podrumu :lol: ,jbg nece da se vrati tamo ni po koju cijenu,i danas je trenirao sa sarajevom.....

pa ako kaže da nije potpisao onda NIJE ne vidim razloga da laže
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 mar 2009, 20:47

hoce li ga velez htjeti pustiti u sarajevo ili posuditi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 05 mar 2009, 20:53

fk sarajevo je napisao/la:hoce li ga velez htjeti pustiti u sarajevo ili posuditi
ma ebo njega,idemo mi u mostar,pod bijeli brijeg,akoBogda po bodove.... ZASTAVE SVE, U BORDO BOJE I HORDE KRECU NA DALEKI PUT,PJESME SE ORE I BAKLJE GORE,SRUSIT CEMO MOSTAR MI NANANANA NANANANA.........

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 21:22

Gerrard je napisao/la: Ne vidim kakve veze ima gdje sam ja aktivniji , to nije tvoj problem , doduse slazem se da je Velez veci klub od Zelje i Sarajeva ;)

Sine dragi ja ne pisem puno po ovom dijelu foruma , kad je utakmica svi ste na forumu , a ja sam na utakmici , nebitno je sta ti mislis . Takodjer vidim koristis mnogo epiteta " seres i slicno " pa da pitam jeli to sve sto znas ili imas jos nesto da nam napise o gigantu iz Mostara , koji je posljednji na tabeli :D

P.S. Bolje igrati protiv kuhara iz Finske , nego na drugoligaskim terenima Bosna i Hercegovine ;)
Pa uhvati se Liverpoola...ne možeš na 4 strane...

A ko to igra na drugoligaškim terenima u BiH ? Velež prek'sutra dolazi na Grbavicu pa eto svrati da vidiš taj drugoligaški teren :roll: ;)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 21:30

Gerrard je napisao/la:
Ja maloprije procitah da se ti vise neces javljati na ovu temu :D Imas jak karakter ko Velez ekipu ;)

Dobro ti znas na koje ja doba mislim za drugoligaske terene i slicno , a takodjer i ove godine cu uzivati kada se ponovi isti scenario :D
P.S. Vecina ljudi bar oni malo normalniji , simpatise i voli neku stranu ekipu tako da ne vidim sta je to lose sto sam ja aktivan na temi Liverpoola ;)
Ti ili si glup ili ćorav...ako me neko pobije(moje argumente) u tom slučaju se neću javljati !
Ne znam majstore...znam na iste one terene na kojima igra i Sarajevo i Željo i Sloboda i Čelik i ostali premierligaši ;)

Ma tvoje pravo brate,samo ti je preglupo...
Što ti nije na avataru npr. Alaim :lol: a ne Gerrard...stavi grb Sarajeva,Hordi Zla ili slično...po tome vidim da ti je Liverpool bitniji ali eto tvoja stvar !

vucko
Kontakt:

Post Postao/la vucko » 05 mar 2009, 21:53

Tema je !!!!
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 05 mar 2009, 21:56

Ma ja shvatam frustracije ovoga velezovca.Ja nikada necu omalovazavati druge timove u drzavi jer znam kaoko bi to protumacili iskreni tifozi tih klubova.Ali sam isto tako siguran i znam da svi drugi navijaci drugih timova su svjesni da FCS je bio.sad je, i bice naj klub.I niko ne moze zatvarati oci pred cinjenicom da je fc sarajevo najuspjesniji klub u drzavi.LJubav je samo jedna.FC SARAJEVO.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 21:56

Gerrard je napisao/la: Glup covjek moze biti samo onaj koji izjavi da je Velez veci klub od Sarajeva i Zeljeznicara :!:
Pošten i upućen čovjek zna šta ja pričam,a klinjo neki od maksimalno 17 godina ne može to znati tako da su svi ostali glupani ako tvrde suprotno od dotičnog klinje...
kontaš ?
Preporučio bih te da se malo više informišeš o historiji sva tri kluba i na kraju ćeš vidjeti da ja baš nisam ni lud...
I postoji puno razloga što se forsiraju samo ta dva kluba mada i statistika govori drugačije...evo Sarajevo i nekako radi te dvije titule prvaka Juge mada su mu to jedini trofeji ali Željo koji po ama baš ničemu nije ispred Veleža :roll:

@krcko:Velež je mnogo uspješniji od Sarajeva na međunarodnoj sceni a Sarajevo je za nijansu uspješnije u državnim okvirima od Veleža...i Željo je uspješniji od Sarajeva na tom planu i u neku ravan dođe s Veležom što se tiče toga ali je Velež uspješniji u državnim okvirima...

I kad se sve to sabere,teško da je Sarajevo kao klub uspješniji od Veleža...
Pa i način na koji je Velež nastao i na koji je Sarajevo nastalo pokazuje čiji je veći klub...
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 05 mar 2009, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 21:59

Dosta rasprave!
@Stone Island imas temu o svom klubu i tamo mozes pisat o tome!

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 05 mar 2009, 22:00

Stone Island je napisao/la:
Gerrard je napisao/la: Glup covjek moze biti samo onaj koji izjavi da je Velez veci klub od Sarajeva i Zeljeznicara :!:
Pošten i upućen čovjek zna šta ja pričam,a klinjo neki od maksimalno 17 godina ne može to znati tako da su svi ostali glupani ako tvrde suprotno od dotičnog klinje...
kontaš ?
Preporučio bih te da se malo više informišeš o historiji sva tri kluba i na kraju ćeš vidjeti da ja baš nisam ni lud...
I postoji puno razloga što se forsiraju samo ta dva kluba mada i statistika govori drugačije...evo Sarajevo i nekako radi te dvije titule prvaka Juge mada su mu to jedini trofeji ali Željo koji po ama baš ničemu nije ispred Veleža :roll:
dobro eto Sarajevo,velez,pa tek onda mali seljo :lol: ,samo nemoj vise matereti smarati,nasi klubovi su u prijateljskim odnosima....

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 mar 2009, 23:14

stone island: e stvarno vala ti u svakom postu hoćeš da dokazeš da je velež najveći klub u našoj državi :o :o.....pa budi realan....jest da vi imate od sarajeva više nastupa na međunarodnoj sceni ali zar samo zbog toga ste vi veći klub....

zijad
Kontakt:

Post Postao/la zijad » 05 mar 2009, 23:29

znali neko mozda sta je bilo danas sa hosicem koliko sam upoznat danas je bio u mostau na sastanku sa upravom veleza

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 06 mar 2009, 09:33

ja koliko shvatam, fk sarajevo nece da narusi dobre odnose sa fk velez pa cak i da je hosic upravu sto se tice ovog problema

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 mar 2009, 09:58

Pustite te se šuplje kad svi dobro znate da je UEFA proglasila Želju za najbolji bh. klub isto kao što je proglasila Papeta za najboljeg igraća. U evropskim kupovima Željo je daleko najuspješniji pa slijedi Velež. U domaćim ligama su to pite, ali ništa iznenađujuće obzirom na njihov sramni nastanak, podršku režima, širenje lige i ostale muljaže. Čudo je da je Željo pod takvim okolnostima uopšte opstao.

Helem nejse, je li potpisao Škoro?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 06 mar 2009, 10:04

Ovo je upravo ono o cemu govorim.LJudi moji pa svoje komplekse nize vrijednosti ne mozete ovako lijeciti.Velez uspjesniji od FCS.Pa sine dragi nemate ni jedne titule u istoriji pa sva prica tu pocinje i zavrsava.LJubav je samo jedna.FCS.

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 06 mar 2009, 10:08

HAHA.A sto se tice MALOG zelje vi cete postojati dok mi to budemo htijeli.Jer trebate nam zbog gradskog derbija.A kako OLIMPIK napreduje nebi me iznenadilo da u skoroj buducnosti igramo samo jedan pravi gradski derbi sa njima.LJubav je samo jedna.FCS.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 06 mar 2009, 14:15

krcko je napisao/la:Ovo je upravo ono o cemu govorim.LJudi moji pa svoje komplekse nize vrijednosti ne mozete ovako lijeciti.Velez uspjesniji od FCS.Pa sine dragi nemate ni jedne titule u istoriji pa sva prica tu pocinje i zavrsava.LJubav je samo jedna.FCS.
Vidim koliko poznaješ historiju mog kluba...tako da upravo takvi ko ti ne mogu pričati o ovakvim stvarima !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave, rimljanin90, Vanja8 i 48 gostiju.