U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Najvaznije je da ima pojedinaca sto mogu jedan dan zaigrat za A-repku. To je i smisao mladjih reprezentacija, a ne to hoce li otic na neko prvenstvo ili ne. Iako bi i to bilo fino.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
hvala care
- Ponos Torina
- Kontakt:
Šivšić najbolji na terenu odlicna partija 
Ovo golmana treba na goli otok poslati

Šivšić me na Salihovića podsjeca

Ovo golmana treba na goli otok poslati

Šivšić me na Salihovića podsjeca
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 24 mar 2010, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kako možete ovu lakrdiju gledati 

-
- Kontakt:
jao ljudi sta radi ovaj golman pa mogli smo prvi u grupi biti...protiv portugala njegov gol i ovdje sada obadva prima katastrofalno...a kod prvog gola rumuna odbrana bespotrebno salje loptu u aut i daje rumunima.golman se mora traziti drugi 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Mrgood je napisao/la:Kako možete ovu lakrdiju gledati
Pa i ti je gledas

Misliš?Ponos Torina je napisao/la:Mrgood je napisao/la:Kako možete ovu lakrdiju gledati
Pa i ti je gledas![]()

3:3
-
- Kontakt:
E pa stvarno, 3:3! Zašto uopšte igraju onda? -.-
Dogovorena utakmica. Sve je to dio zavjere protiv BIH! Savez na polje!

ETo treci smo na kraju. Zanimljivo da samo u ove 6 utakmica kvalifikacija odigrali cak 5 puta nerijeseno.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neznam zasto se u svakom sportu uvjek ista stvar desava napocetku dobro igramo i na kraju uvjek useremo zasto je to tako???

.....protiv ruminije 3-3 a ljudi im u ove dvije predhodne utakmice punili mrezu do kraja po 4-5 komada....... i nemogu da vjerujme kako neko moze napisati nije vazno sto se nisu plasirali ......mi smo ocigledno naviki na taj mentalitet vazno je ucestvovati.......a hrvatska sad zali 100% kako oni nisu uspjeli a mi uvjek na istu vadionu bice drugi put bolje ..........i jah da napisem jos jednom :d selektor je znaci za ovo kriv najmanje 70 % za ove taletne sto je otkrio iz ceske i hrvatske pa kad je vidio kako igraju stid ga je bilo vise ih i ubacivati pa smo zato imlai i jaku klupu.....
[youtube][/youtube]
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Popusili smo prvenstvo zbog golmana Jajala, kriv za oba hrvatska gola, za gol protiv portugala i prvi gol rumuna,
vecu rupu necemo imati na golu zadugo
vecu rupu necemo imati na golu zadugo
Cuva Bog Zelju svog!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ukoliko cita ovaj nas forum ne bi mu naskodilo ako Branimir Tulic za utakmciu protiv Turske koja je prijateljskog sadrzaja pozovoe 20-godisnjeg Adriana Antunovica fudbalera njemackog drugoligasa Union Berlina.Momak je rodjen 24.aprila 1989. i ima Bosansko drzavljanstvo.U union Berlin je presao tek u ovoj polusezoni i jos nema zabiljezen nastup u prvom timu.Ali ako su dosada mogli kroz U21 nacionalni tim prolaziti razni skorojevici zasto i ovom momku nedati priliku.I ne samo njemu nego i jos nekolicini njih koji igraju diljem evrope a bogami i svijeta.Branimire Branimire citaj ovaj forum,imas carko sansu da odvedes mladi tim u dokvalifikacije,iskoristi to.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Cika Branimire ako ti nije mrsko mozes mozda da uputis poziv i ovom momku.Momak se zove Benjamin Pintol rodjen je 19.maja 1990. i clan je njemackog drugoligasa FSV Frankfurta.Sa svojih 19g. u ovoj sezoni ima 269 oduigranih minuta za svoj tim.Njih je skupio igrajuci ukupno u 6 prvenstvenih meceva a od toga 4 puta je utakmicu pocinjao u prvoj postavi.Ako ih je dosad kroz U21 proslo hiljadu razlicitih ovaj 1001. nista loseg ne bi donio.Branimire trzni se i provjeraji ove momke .
BosnaE
Ima u Bugojnu momak '92 godiste ,golman, branio za reprezentaciju Danske sve do povratka u BiH , sad brani u bugojnaskoj Iskri a nedavno je bio i u Hadzicima al mu se uvjeti nisu poklopili pa se vratio odlican je kao golman i mislim da zasluzuje poziv za reprezentaciju....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nedim HAsanbegovic je 20godisnjak koji nastupa za drugi tim Borusije iz Dortmunda.Momak igra u obrani i u ovioj sezoni je odigrao ukupno 1514 nminuta a njih je skupio nastupjauci u 18 utakmica a zanimljivost je da je svioh 18 utakmica pocinjao u porvih 11.Branimire eto jos jednog Zmaja za ogled sa Turskom.Hajde ako budes zvao bar dva tri kandidata od ovih koje cu u narednih nekoliko dna pomenuti bilo bi dobro.Do sutra pozdrav .
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, aqarius, bhfanatic14, Blackwargreymon, CAGarfia, Cwirek, s4mke, signalidunapark i 86 gostiju.