Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ligu prvaka osvaja:

Borussia Dortmund
59
50%
Bayern Munchen
59
50%

Ukupno glasova: 118

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen

Post Postao/la Donnie Darko » 26 maj 2013, 13:53

nedim1993 je napisao/la:a arsenal je najgori tim što nije uputio udarca ? :lol: koji si ti flop :shock:
Ako vam je stvarno stalo do toga da je Barcelona najgori tim u historiji knock out faze, vala ok. Moze i u historiji fudbala što se mene tiče, ako to znači da će se nekad sjetit i osvojit poneki trofej, tačnije upravo tu ist Ligu Šampiona, i nešto malo sa strane, tačnije sve ostale moguće trofeje. S vremena na vrijeme.

A neki timovi nek se i dalje zadovoljavaju osvajanjem pretkola Lige Šampiona u zadnjem kolu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 maj 2013, 13:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:A kako vi dođoste do te teme, na ovoj temi, mrsko mi da listam nazad. :lol:

Bayern zasluženo, kroz čitavo takmičenje su glat prolazili, Dortmund je imao sreće protiv Malage pa se to sinoć i vratilo. Sve u svemu, čestitke Bavarcima na petom trofeju u ligi prvaka.
Dortmund da je imao sreće protiv Malage uzvrat bi bio čista formalnost jer bi sam Gece zabio najmanje 3 gola u prvoj utakmici. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 maj 2013, 13:58

Monolog je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Bayernu falilo vise igraca, Barcelona je i sluzbeno najgori tim u historiji knock out faze LP.
Misliš najteži poraz u polufinalima? :?
Jer, ne može biti najgori tim u knockout fazi, jer postoji jedan tim koji u 90 minuta nije uputio udarac ka golu protivnika. Eh, nema smisla da govorim o tom timu.

Isto tako ne vidim razlog zašto bismo na ovoj temi govorili o Barceloni, Arsenalu ili ostalim ekipama. Dovoljno je pogledati naslov teme i sve je jasno.

Ovi standardni mineri diskusija će opet biti banovani, a onda će se pitati šta su učinili moderaciji i administraciji. :lol:
AKo cemo se hvatati za slamke Arsenal je imao jedan udarac Rosickog koji je otisao daleko od gola pa ga neki nisu ni racunali. Al i taj Arsenal eto sa 0 suteva je zabio gol jos sa igracem manje. Mislio sam na knock out fazu jer se ne sjecam ko je ovako deklasiran u dva meca.

Edit: Mozda Sporting da je gori i oni su ovako bruku komada od Bayerna primili.

Uostalom nista ovo nije ni bitno da lik ne prica o nekoj desetkovanoj Barceloni a falila im dva igraca sa klupe u prvom mecu i 2-3 igraca u revansu kad je sve bilo vec gotovo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 maj 2013, 16:01

Donnie Darko je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:A kako vi dođoste do te teme, na ovoj temi, mrsko mi da listam nazad. :lol:

Bayern zasluženo, kroz čitavo takmičenje su glat prolazili, Dortmund je imao sreće protiv Malage pa se to sinoć i vratilo. Sve u svemu, čestitke Bavarcima na petom trofeju u ligi prvaka.
Dortmund da je imao sreće protiv Malage uzvrat bi bio čista formalnost jer bi sam Gece zabio najmanje 3 gola u prvoj utakmici. :mrgreen:
To jedna stvar, druga stvar je da je dortmund bio naj tim u grupnoj fazi i to kroz najtezu grupu, a bayern ispusi tamo od nekog bate borisova 3:0...protiv arsenala im bilo upitno hoce li proci...
zelim reci da je bayern zasluzio trofej...ali isto tako da je i borussia osvojila bilo bi vise nego zasluzeno...
za chelsea se moze reci da nije zasluzio titulu prosle godine, jer su je osvojili ne znaju ni oni kako...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 maj 2013, 16:14

Opet se priča o Barci, fino fino. 8-)

Kao što @Romariooo voli da kaže, hegemonija!

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 maj 2013, 16:39

Imal' gdje gif one Kloppove reakcije nakon sto je Subotic izbacio loptu sa linije? :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 maj 2013, 17:47

Da dodam Baern je zasluženo ovo uzeo i ostaje legitimni kandidat za odbranu.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 26 maj 2013, 17:59, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 maj 2013, 17:49

Naziv teme: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen a prica se o svemu samo ne o tome :roll: :roll:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 26 maj 2013, 19:18

Sinoc su ljubitelji nogometa zaista mogli uzivati u njemackom finalu na Wembleyu. Nakon spektakularne ceremonije na otvaranju finala, nista drugo osim spektakla se nije ni moglo ocekivati na samoj utakmici. Nakon pocetnog ispitivanja snaga koje je trajalo svega 5-6 minuta, prva sa napadima pocinje Borusia. Bender i Kuba su imali dobre prilike, ali Neuer je sjajno radio svoj posao. Kada je vrijeme na semaforu pokazivalo 25. minut, Bayern je krenuo igrati, onako kako su igrali cijele sezone. Do kraja prvog poluvremena su mogli zabiti par komada, ali i golman Borusie je sjajno branio. Robben je u nekoliko situacija bio sebican i najvise zbog toga Bayern nije postigao nijedan gol u prvom poluvremenu. Mandzukic je jos pogodio i precku, a zaprijetio je i Javi Martinez.

Drugo poluvrijeme opet donosi bolju igru Bayerna i vodstvo u 60. minuti. Kao sto su mnogi rekli:"Dovoljno je da Robben samo jednom doda i Bayern ce postici gol". Nakon tog gola mislio sam da ce Bavarci to lagano privesti kraju. Medjutim, Dante pravi jednu veliku gresku i Milionerima prakticno poklanja gol. Gundogan je bio siguran sa bijele tacke. Tek tada pocinje prava igra Bayerna. Redale su se sanse, ali se Dortmund dobro branio. I onda kada su se ocekivali produzetci, "hladan tus" za Dortmund. Ribery je petom loptu ostavio Robbenu, ovaj prosao jedog igraca i majstorski postigao pogodak. Covjek koji je toliko puta zabrljao u veoma vaznim utakmicama za Bayern, ostao je toliko jak da postigne gol (i to kakav gol) Borusiji u 90. minuti finala Lige prvaka.

Sve cestitke Bavarcima koji su ove sezone prakticno protutnjali kroz Ligu prvaka i vjerujem da ce ova ekipa uz Gotzea, Lewandowskog i Guardiolu i sljedece sezone biti prvi favorit za osvajanje Lige prvaka.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 26 maj 2013, 19:27

Sve je već rečeno o finalu i sada se sve ponavlja ista priča mislim da ova tema treba biti zaključana. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 maj 2013, 19:55

Slavite ljudi, a uvijek ce biti onih koji osporavaju pobjedu ;)

slika
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 26 maj 2013, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 maj 2013, 20:27

moustapha je napisao/la:RADUJTE SE BAVARCI!
Radujte se balkanski bavarci. :mrgreen:
Zasluženo Bayern uzeo,baš mi je drago.
Čestitke.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 26 maj 2013, 21:25

SiamoNoi je napisao/la:
moustapha je napisao/la:RADUJTE SE BAVARCI!
Radujte se balkanski bavarci. :mrgreen:
Zasluženo Bayern uzeo,baš mi je drago.
Čestitke.
hvala na cestitkama :)
joj hamo vidi mu glave

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 maj 2013, 21:28

Bilall je napisao/la:Slavite ljudi, a uvijek ce biti onih koji osporavaju pobjedu ;)

slika

Sto me boli qurac za one koji osporavaju nasu titulu

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 26 maj 2013, 21:57

" & $ $ " & $.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2013, 22:00

DragonReborn je napisao/la:" & $ $ " & $.
Historija tako kaze, a ista ce tesko kad slagati, no postoji onaj procenat mogucnosti da se ona srusi, kao sto su se srusili mnogi rekordi i rusice se.

Bayern sa pojacanjima i Pepom na klupi ce biti jos opasniji, sa jos vecom zeljom za trofejima. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 maj 2013, 22:13

Ne znam, mozda je neko postavio ovu fotku ali ne mogu citati sve komentare, svasta ste vi ovdje natrpali.... Uglavnom, fotka je odlicna.

slika

PAMTI PA VRATI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 maj 2013, 23:02

slika

:mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

jeronimo
Kontakt:

Post Postao/la jeronimo » 27 maj 2013, 09:50

JohnLennon je napisao/la:Imal' gdje gif one Kloppove reakcije nakon sto je Subotic izbacio loptu sa linije? :lol:
Hh, naravno da ima. Baš sam slučajno tražio nešto po tumblru i naletih upravo na taj gif:

slika
slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 maj 2013, 12:15

Ocjene za finale slika

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.