Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BelminM23
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la BelminM23 » 27 maj 2014, 14:41

Head je napisao/la:Da ima diplomatski pasos ne bi bilo problema?
To od naših samo Džeko ima. Ako me dobro sjećanje služi, njemu su to neki političari sredili.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 27 maj 2014, 14:53

Ovako se u nasoj repki skrati spisak sa 24 na 23 igraca. :lol: :clap:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 maj 2014, 15:02

BelminM23 je napisao/la:
To od naših samo Džeko ima. Ako me dobro sjećanje služi, njemu su to neki političari sredili.
Dzeko je ambasador UNICEF-a ;)

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 maj 2014, 15:27

Koja bruka saveza. Dal je moguce da su se namjerno "obrusili" na ovog finog momka? Dal je moguce da se na ovakav nacin skracuje spisak, i to na momku koji to apsolutno ne zasluzuje... Ne zelim vjerovat u to. Zelim vjerovat da ce Zuka danas ili sutra sjesti u avion za USA.

PS. Trebali smo ambasadi dojaviti da je Tino Susic clan Al-Qaeda
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 maj 2014, 15:29

Kobe Bryant je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:
Dzeko je ambasador UNICEF-a ;)

Znam da je ambasadir Unicef-a, a isto tako znam da su mu uručili taj pasoš, nisam znao zbog čega, al eto sad znam
http://sportsport.ba/bh_fudbal/edinu-dz ... sos/106522" onclick="window.open(this.href);return false;

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 maj 2014, 15:31

szlaja je napisao/la:Koja bruka saveza. Dal je moguce da su se namjerno "obrusili" na ovog finog momka? Dal je moguce da se na ovakav nacin skracuje spisak, i to na momku koji to apsolutno ne zasluzuje... Ne zelim vjerovat u to. Zelim vjerovat da ce Zuka danas ili sutra sjesti u avion za USA.

da da istina je pape vidjen u americkom konzulatu naredio im da ne daju zukanovicu vizu ,da lakse odbaci jednog s spiska :rol: :rol: :rol: :rol:

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 27 maj 2014, 15:45

bordobijeli je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Koja bruka saveza. Dal je moguce da su se namjerno "obrusili" na ovog finog momka? Dal je moguce da se na ovakav nacin skracuje spisak, i to na momku koji to apsolutno ne zasluzuje... Ne zelim vjerovat u to. Zelim vjerovat da ce Zuka danas ili sutra sjesti u avion za USA.

da da istina je pape vidjen u americkom konzulatu naredio im da ne daju zukanovicu vizu ,da lakse odbaci jednog s spiska :rol: :rol: :rol: :rol:
Opce je poznatu da je Pape podrzao Obamu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 27 maj 2014, 16:04

:wtf:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 27 maj 2014, 16:04

HAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: molim te reci mi da imas 15 godina, sta napisa i ostade ziv :lol: :lol:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 28 maj 2014, 15:59

je li dobio vizu nema nista danas o tome :kafa:
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la pisac » 28 maj 2014, 16:05

Samo jos jedna od lakrdija u nizu nasih strucnjaka u savezu. I ko ce odgovarati za ovaj OGROMNI propust? Naravno niko.
Jedino mi je zao ovog finog i kulturnog momka.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2014, 16:10

pisac je napisao/la:Samo jos jedna od lakrdija u nizu nasih strucnjaka u savezu. I ko ce odgovarati za ovaj OGROMNI propust? Naravno niko.
Jedino mi je zao ovog finog i kulturnog momka.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Odakle znaš ko je kriv i sta je problem. Ili lupaš bezveze?

Sent from my Home using fingers

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2014, 16:43

Zukanovic nije dijete od 5 godina. Sam ima odgovornost da to sredi ili da bude siguran da je sve ok. Znam da je prije nekoliko dana propustio trening jer je morao nesto sredit u vezi te vize. Zasto niko drugi nije morao? Kako su svi sredili, a on nije? Sam je kriv i on je na kraju krajeva odgovoran za sebe. Amaterski je se ponasao i treba dobro razmislit sta radi. Da sam na Susicevom mjestu dao bi mu jos 3-4 dana da ovo sredi, ako ne, neka ne dolazi ni u Brazil. Djeca nemaju mjesta na SP-u.

Dobit Americku vizu za kratki ostanak nije nikakav problem. Evo ovaj novinar SS-a je dobio za dva dana. Nije zapravo ni za duzi ostanak, samo moras sve ispravno ispunit i ne lagat i petljat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2014, 16:53

Koliko sam ja čuo problem je oko pasoša koji nema dovoljnu dužinu validnosti ali opet ne znam?

Sent from my Home using fingers

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 17:33

Je li otisao ovaj momciluk?
Sve vise vjerujem da su ovo neke zakulisne radnje.Ako jesu to bi onda bilo vrlo ruzno,podlo.
Da se razumijemo krivim i Zukanovica ako je nesto zakasnio predati ali i ako jeste on je reprezentativac pobogu i savez treba da mu je na usluzi ako treba i uz pomoc drzavnih sluzbi.
Vrlo ruzna stvar,volio bih da se varam ali mirise mi na neku izreziranu podlost.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 maj 2014, 19:45

Kako te više nije stid...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 maj 2014, 20:16

drummer je napisao/la:Je li otisao ovaj momciluk?
Sve vise vjerujem da su ovo neke zakulisne radnje.Ako jesu to bi onda bilo vrlo ruzno,podlo.
Da se razumijemo krivim i Zukanovica ako je nesto zakasnio predati ali i ako jeste on je reprezentativac pobogu i savez treba da mu je na usluzi ako treba i uz pomoc drzavnih sluzbi.
Vrlo ruzna stvar,volio bih da se varam ali mirise mi na neku izreziranu podlost.
Jesi li ti kad aplicirao za vizu u SAD-u?Bolan bez ikakvog razloga ljudima daju odbionice jer to mogu i provode svoju silu,jednostavno rade što im je volja a još to naplate dobro.Ne znam koliko je sad ali prije 5 god morao si uplatiti 100$ samo za zahtijev + ostali troškovi,a onda ti kažu nemožeš dobiti vizu i kraj.Hebe se njima ko si i šta si.Zato ne izmišljaj gluposti bogati.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 29 maj 2014, 19:22

"Ne znam ništa. Nemam nikakvih informacija i u ovom trenutku zaista ne znam šta da radim", kazao je Zukanović, dodavši kako iz ambasade SAD-a nije dobio objašnjenje zbog čega mu nije izdata viza.

Defanzivac Genta spreman je na polazak u svakom trenutku, a u najgoroj varijanti saigračima će se pridružiti u Brazilu.

"Ako dobijem vizu, idem odmah sutra, a ako ne dobijem 3. juna putovat ću direktno za Brazil. Selektor mi je rekao da na mene računa i nema razloga da ne bude tako", ističe Zukanović.

"Maloprije sam došao s treninga. Radim normalno jer želim da zadržim formu. Što se tiče toga neće biti nikakvih problema. Ukoliko i ne odem u SAD i propustim dvije prijateljske utakmice mislim da neću ništa izgubiti, jer ću biti odmoran i spreman za izazove u Brazilu", rekao je Zukanović, naglasivši da ostaje žal i doza razočarenja zato što administrativni problemi nisu riješeni na vrijeme:

"Logično je bilo da putujem sa ekipom, ali šta se može... I belgijski mediji su iznenađeni što sam ostao u Sarajevu, ali vjerujem da će se na kraju sve dobro završiti". (zmajevibih7)
- Ed Woodward for Prime Minister !

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 29 maj 2014, 19:27

OnlyUnited je napisao/la:
"Ne znam ništa. Nemam nikakvih informacija i u ovom trenutku zaista ne znam šta da radim", kazao je Zukanović, dodavši kako iz ambasade SAD-a nije dobio objašnjenje zbog čega mu nije izdata viza.

Defanzivac Genta spreman je na polazak u svakom trenutku, a u najgoroj varijanti saigračima će se pridružiti u Brazilu.

"Ako dobijem vizu, idem odmah sutra, a ako ne dobijem 3. juna putovat ću direktno za Brazil. Selektor mi je rekao da na mene računa i nema razloga da ne bude tako", ističe Zukanović.

"Maloprije sam došao s treninga. Radim normalno jer želim da zadržim formu. Što se tiče toga neće biti nikakvih problema. Ukoliko i ne odem u SAD i propustim dvije prijateljske utakmice mislim da neću ništa izgubiti, jer ću biti odmoran i spreman za izazove u Brazilu", rekao je Zukanović, naglasivši da ostaje žal i doza razočarenja zato što administrativni problemi nisu riješeni na vrijeme:

"Logično je bilo da putujem sa ekipom, ali šta se može... I belgijski mediji su iznenađeni što sam ostao u Sarajevu, ali vjerujem da će se na kraju sve dobro završiti". (zmajevibih7)
Zar ti vjerujes stvarno da je ovo Zukanovic izjavio. Pa ovaj protal zmajevibih7 vodi djecurlija, samo kad vidim kakve tekstove objavljuju pa to je rank vrtica. :crazy: :crazy:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 29 maj 2014, 20:01

Ma izbacilo na twiteru ocito pratim taj blog....
- Ed Woodward for Prime Minister !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Blackwargreymon, Chony533, denza, Google Adsense [Bot], kakarut, pama i 55 gostiju.