Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la JTS » 02 jan 2013, 13:28

Pročitao sam da će Sevilla prodat Negreda i možda još ponekog igrača, tj. okreću se podmlađivanju ekipe. Tako da, trebao bi Stevo imati solidnu ili dobru minutažu. Na početku kad bi ulazio sa klupe 20-ak minuta, bilo bi extra. A kad se privikne tamo na život i ligu, ne sumnjam da će i počinjati većinu tekmi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 jan 2013, 13:31

zizu1991

Upravo tako,svaki dan praktično čuješ za nekog talenta...evidentno smo područje gde majke još uvek rađaju talente i gde ima ono nešto jako da dosta i uspeva momaka.. Provereno znam da u dosta klubova u Srbiji u omladinskim selekcijama imaš igrača iz BiH,koji bi jednog dana mogli igrati za vašu reprezentaciju,za neki veliki klub... Samo u Partizanu je prethodnih godina bilo mnogo klinaca,a i danas je iz BiH... Od Mrkonjić Grada,Banjaluke,Bijeljine,Zvornika,Tuzle,Zenice,Trebinja,I.Sarajeva.... Tako je i u ostalim klubovima....

Pogledaš na transfermarktu sastave najjačih klubova i liga,videćeš gomilu igrača sa ovih prostora,recimo u onim sezonama 2002-2008 bilo je pa sigurno za 50% manje igrača u tim kvalitetnim ligama + što u te kvalitetne ne ubrajam decu od 16,17 godina koja još uvek nisu upisala nastup za seniorske timove,a imaju predispozicije da i to učine..
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 jan 2013, 13:36

Ima kod nas "talenata", al' su klubovi retardirani. Ne bi Stevo nikad došao do Seville, generalno do Primere, da je ostao u našoj ligi. Svi naši igrači koji iole nešto potencijala imaju, moraju otići u Srbiju ili Hrvatsku, da tamo odigrau par sezona, pa onda da se prodaju.

NON MOLLARE MAI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 jan 2013, 13:39

JTS je napisao/la:Ima kod nas "talenata", al' su klubovi retardirani. Ne bi Stevo nikad došao do Seville, generalno do Primere, da je ostao u našoj ligi. Svi naši igrači koji iole nešto potencijala imaju, moraju otići u Srbiju ili Hrvatsku, da tamo odigrau par sezona, pa onda da se prodaju.
Tri ključne stvari kod stvaranja igrača = talenat istog + stručan kadar + uslovi za rad.
Prvo imate,drugo je upitno,treće nemate!Treće nema ni 98% klubova u Srbiji,ali onaj 2% koji ih ima itekako zarađuje,e druga je stvar što ti koji pune džepove ne ulažu dovoljno u klubove... Stotine miliona evra je do sada u večite ušlo od transfera,nažalost pare je nešto pojelo...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 jan 2013, 13:41

underPFC je napisao/la:Možda nemam pravo da dajem komentar u smislu pozicije u Sevilji...
Ali sam pročitao dva zanimljiva i donekle neprihvatljiva stava na ovoj temi.Prvi je kako je Stevanoviću bolje da presedi na klupi Sevilje celu sezonu,nego da igra za neki turski ili ruski klub....

Ne znam po kojoj logici je za i jednog fudbalera bolje da celu sezonu sedi na klupi?! Fudbaler tako isključivo stagnira,a nije Stevanović dečak od 17 godina,23-a mu je. Od takvog stanja nebi koristi imao ni on sam,ni vaša reprezentacija. Jer profesionalni sportista živi za utakmice!

Druga stvar je ovo pominjanje gringobih kako je Steva bar za sada bolji od Lazara... Ne govorim kao grobar,već kao neko ko prati JSL... Stevanović je dobar igrač,ali on ne samo da nije bolji od Lazara,već i u Vojvodini imaš barem 4 igrača koji su bolju sezonu imali (Vulićević,Mitošević,Abubakar,Đurić)... Dakle,razumem navijačku stranu,ali Steva je po kvalitetu poprilično i iza Lazovića i iza Lazara... Trenutno je takva stvar da večiti ako ostanu bez tih igrača na polusezoni će itekako biti oslabljeni,pa se čeka juni... Lazar će verovatno biti promovisan na Stamford Bridgeu.

I ima li iko konkretne informacije koliko će Stevanović godišnje zaraditi??? (pretpostavljam da će to biti neki višegodišnji ugovor gde će se povećavati cifra za 10% svake sezone,imajući u vidu praksu Seville neće to biti neki svemirski iznos,tim pre što Stevanović dolazi iz jedne relativno slabašne lige,a mislim da je u Vojvodini mesečno zarađivao oko 4000 evra).
Stevan je bolji od Lazara tacno za onoliko koliko je godina stariji....Za to i kazem u ovom trenutku... ;)
Stevan je odigrao nekih 20-ak utakmica za U21 i A repku i u svakoj od tih utakmica je bio po defultu najbolji igrac...
Po meni jedino mjerilo igraca iz liga Ex Yu je repka a tu Steva sigurno ima vise pokazanog....;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 jan 2013, 13:51

underPFC je napisao/la:
JTS je napisao/la:Ima kod nas "talenata", al' su klubovi retardirani. Ne bi Stevo nikad došao do Seville, generalno do Primere, da je ostao u našoj ligi. Svi naši igrači koji iole nešto potencijala imaju, moraju otići u Srbiju ili Hrvatsku, da tamo odigrau par sezona, pa onda da se prodaju.
Tri ključne stvari kod stvaranja igrača = talenat istog + stručan kadar + uslovi za rad.
Prvo imate,drugo je upitno,treće nemate!Treće nema ni 98% klubova u Srbiji,ali onaj 2% koji ih ima itekako zarađuje,e druga je stvar što ti koji pune džepove ne ulažu dovoljno u klubove... Stotine miliona evra je do sada u večite ušlo od transfera,nažalost pare je nešto pojelo...
Pa to ..kad ćemo mi napraviti Savića, Tomovića, Nastasića, Markovića, Jovetića, itd. Svi ti igrači će biti ili su dio svojih repki i svi igraju u ligama petice. Uskoro će i Marković. Nesposobni klubovi.

NON MOLLARE MAI

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 jan 2013, 14:14

Goalgetter je napisao/la:slika

Gle Mrcine :mrgreen:
Mrcina ipo--- :D Sretno Stevi u Sevilji !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 02 jan 2013, 14:27

Siguran sam da će se ovaj momak dobro snaći u Sevilli. Talentovan je, uporan, strpljiv, skroman... Ima od koga da uči u Sevilli i vjerujem da će se uskoro dokazati i zauzeti mjesto, barem, kao Džeko, redovna izmjena.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 02 jan 2013, 17:01

Yebem ga ja kad Navas hara u Sevilli sa 50 kila, Steva je za njega bodibilder sa 70. :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 jan 2013, 17:19

viKK je napisao/la:Navas nema šanse da ode iz Seville. On kad ode iz Seville, on će završiti karijeru praktično . On ima sindrom (ili bolest, kako god hoćete) koja se na engleskom zove chronic homesickness , odnosno ne može napustiti Sevillu , to jest , grad odakle je . Nije to da ne može napustiti , već jednostavno ne osjeća se psihološki dobro ni ugodno bilo gdje drugo , znači osjeća se depresivno , nelagodno , ružno , te samo hoće da se vrati kući . On čak jedne godine nije htio ići na ljetnu turneju kluba po SAD-u , ali na kraju je pristao jer se i sam hoće da izbori protiv te "bolesti".
Sevilla trazi dosta para za Navasa. Ako se ne varam,negdje oko 30 miliona E sad je pitanje ko ce izdvojiti tolike
pare za igraca koji ima te ''psihicke probleme ''' odnosno za igraca koji je previse nostalgican. Sumnjam da ce neki klub rizikovati s njim . Imas primjer Reyesa: Mislim da je on najskupljii igrac u Arsenalovoj historiji .
Igrao je tamo korektno ,imao prakticno sve ,ali dzabe,vec nakon 5-6 mjeseci poceo je kukati za Spanijom .
Zato je malo si i za'ebo karijeru prelaskom u Real. U Atleticu je igrao odlicno,na polovini prosle sezone doslo je do malog konflikta izmedju njega i trenera i on kao da je jedva cekao tako nesto jer je odmah potrcao nazad u Sevillu . Ne isplati se definitivno dovoditi igrace iz Seville,bar ne one koji su prosli njihovu skolu 8-) :D . U neku ruku i razumjem te igrace posto je Sevilla jedan od najljepsih gradova za zivot . Inace,jako slicni igraci su Miro i Navas. Ne znam kako bi se snasao na ljevom krilu ,ali ako bi to Micel uspio nekako uklopiti da njih dvojica budu krilni napadaci, to bi bilo ekstra .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 jan 2013, 17:59

ma yebem mu vise tog navasa :x
uostalom, zasto trener ne bi mogao presaltati na 4-3-3, pa da ovaj nas igra iza navasa.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 jan 2013, 18:05

On kad bi igrao iza Navasa u 4-3-3 igrao bi praktično centralnog veznog, jer formacija koja izgleda ovako :

.........n..........n........o
......v............v...........v
....o............o........o........o
..................g............

ima praktično tri igrača po lijevoj i desnoj strani , što je previše . Kada bi stevanović u nekoj klasičnoj 4-3-3 igrao IZA Navasa on bi ovdje bio

....x.............x................x
.............x........Stevanović....
.....................x.................
x............x...........x............x
...................x..............

Tu bi igrao više centralnog veznog , nego krilnog.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jan 2013, 18:50

[youtube][/youtube]
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 jan 2013, 18:52

za mjesec /dva, cemo ovdje citati kako je trener seville neznalica,leva,cigan itd itd
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 02 jan 2013, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 02 jan 2013, 18:55

viKK je napisao/la:On kad bi igrao iza Navasa u 4-3-3 igrao bi praktično centralnog veznog, jer formacija koja izgleda ovako :

.........n..........n........o
......v............v...........v
....o............o........o........o
..................g............

ima praktično tri igrača po lijevoj i desnoj strani , što je previše . Kada bi stevanović u nekoj klasičnoj 4-3-3 igrao IZA Navasa on bi ovdje bio

....x.............x................x
.............x........Stevanović....
.....................x.................
x............x...........x............x
...................x..............

Tu bi igrao više centralnog veznog , nego krilnog.
Jarane ova prva formacija mi ne mirise na dobro :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jan 2013, 18:59

ciza je napisao/la:za mjesec /dva, cemo ovdje citati kako je trener seville neznalica,leva,cigan itd itd
Da nisi dao predug rok ? :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jan 2013, 19:00

Nadam se da ce dobit nesto minuta odma za vikend.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 jan 2013, 19:01

slika

Sretno mu u novom klubu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 jan 2013, 19:01

Ma to ce poceti vec od subote ako ga ne stavi u prvih 11 :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 02 jan 2013, 19:27

juznjak> je napisao/la: Sevilla trazi dosta para za Navasa. Ako se ne varam,negdje oko 30 miliona E sad je pitanje ko ce izdvojiti tolike
pare za igraca koji ima te ''psihicke probleme ''' odnosno za igraca koji je previse nostalgican. Sumnjam da ce neki klub rizikovati s njim . Imas primjer Reyesa: Mislim da je on najskupljii igrac u Arsenalovoj historiji .
Igrao je tamo korektno ,imao prakticno sve ,ali dzabe,vec nakon 5-6 mjeseci poceo je kukati za Spanijom .
Zato je malo si i za'ebo karijeru prelaskom u Real. U Atleticu je igrao odlicno,na polovini prosle sezone doslo je do malog konflikta izmedju njega i trenera i on kao da je jedva cekao tako nesto jer je odmah potrcao nazad u Sevillu . Ne isplati se definitivno dovoditi igrace iz Seville,bar ne one koji su prosli njihovu skolu 8-) :D . U neku ruku i razumjem te igrace posto je Sevilla jedan od najljepsih gradova za zivot . Inace,jako slicni igraci su Miro i Navas. Ne znam kako bi se snasao na ljevom krilu ,ali ako bi to Micel uspio nekako uklopiti da njih dvojica budu krilni napadaci, to bi bilo ekstra .
A Sergio Ramos :D
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink, riki46, Sheyi i 137 gostiju.