Hrvati ih nadigrali,i msm da ce,ako odigraju dobro i protiv italije,uletit medju ozbiljnije favorite.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Ne vjerujem. Pitam jer i mene zivo interesuje. Ovi sa njemackog Sky-ja nesto pricaju kako je ovo prvi doppelte sa glavom na jednom EP od kako imaju podatke.Tritolone je napisao/la:Mozda se varam ali mislim da je to Klose napravio, ili je to bilo na svijetskom? Nemogu se sad sjetit
Kako je nekomu krivo, jasno se vidi da je Irac dodao Jelaviću.BigBigBang je napisao/la:antitalenti iz hrvatske su pobjedili leprsave Irce zahvaljujuci sudijskoj kradji, onaj gol Jelavica je bio iz cistog ofsajda, steta za Irce mislio sam da mogu nesto napraviti ovim porazom ispadaju, Italija i spanija idu dalje.
jeste..nadam se da ce i bih napravit neki ozbiljniji rezultat na sljedecem ep...od srca bi to volio ali moraju odbacit taj luzerski mentalitetanonymousHD je napisao/la:Što mrzim ove likove 'što kao mrze uspeh naših komšija', stvarno smo mi smešna nacija. Pa treba da nam bude drago, nekada smo bili ista država...
Kao što sam i govorio pre početka ovog EURA, Hrvatska ima fine šanse da prođe ovu grupu i mislim da će tako i biti. Stvarno su odlični. Svaka im čast. Sigurno je sad lepo biti hrvat.
RedDevilS je napisao/la: Spanija-Italy podbacili...Toliko!![]()
crvenocrni je napisao/la:Volio bih da to budu Italija i Hrvatska ali mislim da je to 'nemoguce' tako da su tamo Italija i Spanija...ANTIFA ! je napisao/la:Cestitke Hrvatskoj na apsolutno zasluzenoj pobjedi ..
Nadigrali su Irce u svim segmentima zasluzena pobjeda
Zelim im srece i pobjeda u nastavku
Sto se tice utakmice Španija - Italija
Španci su dobro igrali stvarali prilike , najrealniji rezultat je podjela bodova ..
Italijani su me iznenadili po igri , dobri su![]()
![]()
Vidim Hrvate i Špance u drugom krugu
Nisam primijetio da ima puno takvih, uglavnom su to ljudi koji su simpatisali Irsku, a evo i ja sam jedan od njih. Šta ja mogu kad nemam nikakvih poriva da navijam za Hrvatsku, isto kao što ne volim ni Italiju, Holandiju, Rusiju, Poljsku, Njemačku, Švedsku, ne sviđaju mi se i et. Isto tako su mi simpatične Belgija, Grčka, obje Irske, Škotska, Vels, Portugal, a navijam za Englesku. Ja stvarno ne vidim nikakav problem u tome.anonymousHD je napisao/la:Što mrzim ove likove 'što kao mrze uspeh naših komšija', stvarno smo mi smešna nacija. Pa treba da nam bude drago, nekada smo bili ista država...
Kao što sam i govorio pre početka ovog EURA, Hrvatska ima fine šanse da prođe ovu grupu i mislim da će tako i biti. Stvarno su odlični. Svaka im čast. Sigurno je sad lepo biti hrvat.
anonymousHD je napisao/la:Što mrzim ove likove 'što kao mrze uspeh naših komšija', stvarno smo mi smešna nacija. Pa treba da nam bude drago, nekada smo bili ista država...
navijaj ti za koga hoces i to je tvoje legitimno pravo ali pojedini komentari nemaju veze sa navijanjem za spaniju,italiju,englesku ... iz pojedinih postova ocitava neka mrznja koja nema veze sa navijanjem i podrskom drugim reprezentacijma..kad netko napise dabogda izgubili hrvati kakve to veze sa navijanjem za englesku,holandiju itd?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nisam primijetio da ima puno takvih, uglavnom su to ljudi koji su simpatisali Irsku, a evo i ja sam jedan od njih. Šta ja mogu kad nemam nikakvih poriva da navijam za Hrvatsku, isto kao što ne volim ni Italiju, Holandiju, Rusiju, Poljsku, Njemačku, Švedsku, ne sviđaju mi se i et. Isto tako su mi simpatične Belgija, Grčka, obje Irske, Škotska, Vels, Portugal, a navijam za Englesku. Ja stvarno ne vidim nikakav problem u tome.anonymousHD je napisao/la:Što mrzim ove likove 'što kao mrze uspeh naših komšija', stvarno smo mi smešna nacija. Pa treba da nam bude drago, nekada smo bili ista država...
Hrvati imaju muda, ali imaju i kvalitet, igrački su najkvalitetnija reprezentacija od EX-YU država u zadnjih 10 godina. Slovenci su ti koji imaju najveća muda, oni su se plasirali na dva SP-a i jedno EP iako su igrački daleko slabiji od Srbije i Hrvatske, slabiji od nas, a ništa kvalitetniji od Crne Gore i Makedonije. To je ono što treba nama. A ne samo kuknjava.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Masa se divila pobjedi Rusije, iako su ovi dobili Čehe koje Irci sateru ko Mozart kajdanku. Ti Česi su na jedvite jade dobili raspale Crnogorce u baražu, ali ne, spasiba Rusija.
I tko je to sve Ircima dao tri gola u zadnjih koliko godina i toliko puta zapucao na gol? Svaka čast Hrvatskoj, jedini koji imaju muda u nogometu na ovim prostorima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.