Kao da vec nema rupaPrincipatus je napisao/la:Ma sta euforija, razbiti cemo ih ko slon porcelansku prodavnicu, rasuti ih ko kesu rize, morat ce usred utakmice mijenjati mrezu na golu itd.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kao da vec nema rupaPrincipatus je napisao/la:Ma sta euforija, razbiti cemo ih ko slon porcelansku prodavnicu, rasuti ih ko kesu rize, morat ce usred utakmice mijenjati mrezu na golu itd.
Ne moze se vise rec da podcijenjujemo slabije ekipe. To je bio slucaj ranije (ili bolje rec, nismo imali kvalitet da ih se rijesimo), ali u zadnja dva ciklusa smo u 10 utakmica protiv slabijih od nas (po jakosnim grupama), pobjedili 9. Jedini kiks je bio u Tirani. Tako da slabije ekipe vise nisu problem za nas, nego ove najjace i ove sto su tu negdje sa nama. Svi znamo na sta je licilo u Lisabonu, ali ne treba zaboravit ni katastrofu u Bucurestu i slaba izdanja protiv Turske 2009. Ima tu dosta razloga, mentalitet, taktika, fizicka spremnost itd. Samo je sigurno da se moramo drasticno popravit ako zelimo bit ispred Grcke i zauzet prvo mjesto. Treba uzet 18 poena protiv Latvije, Litvanije i Lihtenstajna, ali isto tako nam treba rezultat iz Atine i Bratislave. Za to treba dobra taktika i disciplina igraca. Znaci kao u Minsku i donekle Genku, ali ovo ce bit teze.bagrcavi je napisao/la:Mi imamo čudan mentalitet, jer kad igramo protiv slabih ekipa, mi te ekipe potcjenjujemo, ali kad igramo protiv jačih ekipa onda se primijeti strah i naši igrači se ne pokažu u najboljem izdanju.Nama nedostaje fudbalske drskosti i bezobrazluka, kao što smo imali protiv Francuske u Parizu.Izašli na teren hrabro se postavili, odlično odigrali i to se odmah vidjelo na rezultatu.Zato se nadam da ćemo protiv Brazila pružiti partiju kao u Parizu.Samo hrabro !
cijena po komadu?tarikbu je napisao/la:Trebaju li nekome karte... trebao sam ići, ali mi je nešto iskrslo pa sada imamo 3 za prodaju...
bas tako, ali ne mozemo biti agresivni sa onoliko antitrkaca na terenu..ahmic je napisao/la:ZNATE STA NAMA FALI:
AGRESIVNOST,da se protivniku da doznanja da nema zajebancije,nap kad protivnik ima loptu,bez cekanja da oni kojtaju ,odmah na loptu...MI to nemamo,obratite paznju na utakmicu s POrtugalom,pa oni su kao pcele navalili,disat nam nisu dali..m
Nxavi26 je napisao/la:bas tako, ali ne mozemo biti agresivni sa onoliko antitrkaca na terenu..ahmic je napisao/la:ZNATE STA NAMA FALI:
AGRESIVNOST,da se protivniku da doznanja da nema zajebancije,nap kad protivnik ima loptu,bez cekanja da oni kojtaju ,odmah na loptu...MI to nemamo,obratite paznju na utakmicu s POrtugalom,pa oni su kao pcele navalili,disat nam nisu dali..m
to su karte iz saveza, koje sam uzeo preko Sol Azur agencije... 100KM...dzonvejn je napisao/la:cijena po komadu?tarikbu je napisao/la:Trebaju li nekome karte... trebao sam ići, ali mi je nešto iskrslo pa sada imamo 3 za prodaju...
Koji ulaz ,i gdje zivis ???dzonvejn je napisao/la:cijena po komadu?tarikbu je napisao/la:Trebaju li nekome karte... trebao sam ići, ali mi je nešto iskrslo pa sada imamo 3 za prodaju...
U nekom idealnom stanju formacija 4-2-3-1 nama odgovara.ramiral je napisao/la:Za nadati je se da u novim kvalifikacijama ''malo'' promijenimo pristup. Medunjanin, Pjanić i Miske sigurno protiv jačih reprezentacija ne mogu igrati zajedno. Onaj bljesak protiv Francuske je bio izuzetak. Trebaju nam trkači u srednjem redu, vezisti koji mogu desetak milja pretrčati i preorati teren. Protiv Njemačke je to bilo na moment e gledljivo dok nije ušao Ibričić. Rahimić i Salihović su odigrali tu tekmu ekstra.
Imamo materijala u Zahiroviću za ''razbijača'' u vezi.
Nikad ne zaboravljamo onu na brzinu sklepanu utakmicu protiv Danske i radilice na sredini - Bajramović, Bešlija, Biščević koji su bili točak zamašnjak ispred Konjića i Hibića i temelj Baljiću, Barbarezu u navali.
Potpis! Šta'š popit'?AÐ_Official je napisao/la:U nekom idealnom stanju formacija 4-2-3-1 nama odgovara.ramiral je napisao/la:Za nadati je se da u novim kvalifikacijama ''malo'' promijenimo pristup. Medunjanin, Pjanić i Miske sigurno protiv jačih reprezentacija ne mogu igrati zajedno. Onaj bljesak protiv Francuske je bio izuzetak. Trebaju nam trkači u srednjem redu, vezisti koji mogu desetak milja pretrčati i preorati teren. Protiv Njemačke je to bilo na moment e gledljivo dok nije ušao Ibričić. Rahimić i Salihović su odigrali tu tekmu ekstra.
Imamo materijala u Zahiroviću za ''razbijača'' u vezi.
Nikad ne zaboravljamo onu na brzinu sklepanu utakmicu protiv Danske i radilice na sredini - Bajramović, Bešlija, Biščević koji su bili točak zamašnjak ispred Konjića i Hibića i temelj Baljiću, Barbarezu u navali.
-----------------------Begovic------------------
Mujdza------ Pandza----- Spahic ----Papac
---Zahirovic/Hadzic----- Salihovic
Stevan/Visca------Pjanic -------------Lulic
-----------------------Dzeko-------------------
ova formacija se veoma lahko transformiše iz defanzivne u veoma ofanzivnumolotovljev je napisao/la:Ne bih se slozio sa vasom postavkom.Suvise defanzivna varijanta.Sa jednim napadacem i bez Misimovica,
moze u slucaju kada smo u prednosti sa dva gola razlike.
Ovo je OK, mozda jos da se doda Cocalic/Pandza ako pikamo i nove igrace. Takodje Safet je rekao da cemo od 10 utakmica igrati 8 sa dva napadaca ???AÐ_Official je napisao/la: U nekom idealnom stanju formacija 4-2-3-1 nama odgovara.
-----------------------Begovic------------------
Mujdza------ Pandza----- Spahic ----Papac
---Zahirovic/Hadzic----- Salihovic
Stevan/Visca------Pjanic -------------Lulic
-----------------------Dzeko-------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.