Moderator/ica: rio_Ferdy88
Naravno. Maestralan je bio i Sven.D10S je napisao/la:I Sven Hannawald
Tako je to već duže vremena. Znali su Olli, Matti i kompanija ponekad "iznenaditi" sa jednim dužim skokom, al' obično bi onda drugi bio katastrofalan. Iako nikad nisam volio Fince, nekako od njihove propasti je krenula i propast ovog sporta.Admir_Sa je napisao/la:mojih finaca na mapi nema, sljedece godine ce biti kao švedska ili francuska nekad, ono jedan predstavnik koji uvijek bude na granici izmedju dvije serijetuga šta uradiše od nacionalnog sporta broj 2
Meni se činilo da je taj period mnogo duži.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovog
Ima 42 pobjede, još mu 4 fale da se izjednači s Nykenenomreds je napisao/la:Meni se činilo da je taj period mnogo duži.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovog
Nego, zanima me dokle je Šliri došao sa pobjedama. Koliko ih sada tačno ima?
Jesi l' gled'o pretprošle sezone kad je Mattiju falilo 0.01 da pobijedi, a uze pobjedu Larinto, il' kad završi iz Morgija u Oberstdorfu. Imao je još par drugih mjesta. Jao kako mi je samo bilo žao što još jednom nije pobijedio.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovog
mene je sahranilo 2002 na olimpijadi kada su njemci uzeli zlato u timskoj konkurenciji za 0,01 bod, nakon 8 skokovaClaus je napisao/la:Jesi l' gled'o pretprošle sezone kad je Mattiju falilo 0.01 da pobijedi, a uze pobjedu Larinto, il' kad završi iz Morgija u Oberstdorfu. Imao je još par drugih mjesta. Jao kako mi je samo bilo žao što još jednom nije pobijedio.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovogA bio mi je najdraži skakač.
I dalje mi nije jasno što se, osim slabe forme, povukao. Pa bilo je i gorih od njega, eto Schmitta, čist primjer.
Sven HannawaldAdmir_Sa je napisao/la:mene je sahranilo 2002 na olimpijadi kada su njemci uzeli zlato u timskoj konkurenciji za 0,01 bod, nakon 8 skokovaClaus je napisao/la:Jesi l' gled'o pretprošle sezone kad je Mattiju falilo 0.01 da pobijedi, a uze pobjedu Larinto, il' kad završi iz Morgija u Oberstdorfu. Imao je još par drugih mjesta. Jao kako mi je samo bilo žao što još jednom nije pobijedio.Admir_Sa je napisao/la:od prošle sezone je krenulo, prije dvije sezone oli, hautameki, a prije larinto su cesto bili na postoljima, a i pobjedjivali su. a sad nemaš finca medju 20, vec 5-6 takmicenja prošlo. valjda katastrofalan rad sa mladima je uzrok ovogA bio mi je najdraži skakač.
I dalje mi nije jasno što se, osim slabe forme, povukao. Pa bilo je i gorih od njega, eto Schmitta, čist primjer.
uvijek ja navijam za timove/sportiste koji u karijerama imaju velike kolicine nesrece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.