jes eto abidal u mechelenu a pandza u prvaku španije,evrope i svijetavendeta87 je napisao/la:Hoce cuvati ko sto se Abidal npr. cuvati Dzeku, nemoj ti omalovazavti nase igrace zanju i on igrati lopte.hege je napisao/la: vidjeli smo protiv albanaca i rumuna,cuj pandza i mravac ce cuvati riberya,benzemu,maludu,nasrija ha-ha-ha.
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
- Goalgetter
- Kontakt:
--------------Begovic--------------
Mujdza--Pandza--Spahic--Papac
-------Rahimic----Salihovic------
Pjanic------Medunjanin------Lulic
---------------Dzeko----------------
Ja bih ovako poceo protiv Francuza u Parizu. Jednostavno, moramo igrati sa 2 zadnja vezna, inace ce nam biti veselo u odbrani. Salihovic moze kasnije preuzimati i nesto ofanzivniju ulogu (zavisi od situacije) .
Odlucio sam se za Seju umjesto Zahirovica, jer ipak je ovo jako vazna tekma, a Seju ujedno trebamo i zbog slobodnjaka. Uostalom, ovo je Sejina prirodna pozicija, i vjerujem da moze jako dobro odigrati na toj poziciji (zadnji put protiv Njemacke igrao na poziciji zadnjeg veznog).
Mujdza--Pandza--Spahic--Papac
-------Rahimic----Salihovic------
Pjanic------Medunjanin------Lulic
---------------Dzeko----------------
Ja bih ovako poceo protiv Francuza u Parizu. Jednostavno, moramo igrati sa 2 zadnja vezna, inace ce nam biti veselo u odbrani. Salihovic moze kasnije preuzimati i nesto ofanzivniju ulogu (zavisi od situacije) .
Odlucio sam se za Seju umjesto Zahirovica, jer ipak je ovo jako vazna tekma, a Seju ujedno trebamo i zbog slobodnjaka. Uostalom, ovo je Sejina prirodna pozicija, i vjerujem da moze jako dobro odigrati na toj poziciji (zadnji put protiv Njemacke igrao na poziciji zadnjeg veznog).
ako su ih mogli čuvatti igrači Shakthara, Rangersa, Pandura i DInamo Bukurešta, zašto ne bi mogli ponoviti igrači Seville, Rangersa, Mechelena, Friuburga...?vidjeli smo protiv albanaca i rumuna,cuj pandza i mravac ce cuvati riberya,benzemu,maludu,nasrija ha-ha-ha.
za 90 minuta napravili su jednu ozbiljnu šansu, Ribery iz mrtvog ugla šutirao.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 09 sep 2011, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jest Abidal star ko grcka, a odkud ti znas da Pandza nece igrati u redovima spanskog prvaka kad bude Abidalovih godina. U ostalom sta tebi smeta Pandza u 4 tekme sa njim u odbrani mi nismo gola primili.hege je napisao/la:jes eto abidal u mechelenu a pandza u prvaku španije,evrope i svijetavendeta87 je napisao/la:Hoce cuvati ko sto se Abidal npr. cuvati Dzeku, nemoj ti omalovazavti nase igrace zanju i on igrati lopte.hege je napisao/la: vidjeli smo protiv albanaca i rumuna,cuj pandza i mravac ce cuvati riberya,benzemu,maludu,nasrija ha-ha-ha.
abidal je u pandzinim godinama igro u lionu,cuj pandza u barseloni pa prije ce kojasevic igrati za chelsea hahahahavendeta87 je napisao/la:
Jest Abidal star ko grcka, a odkud ti znas da Pandza nece igrati u redovima spanskog prvaka kad bude Abidalovih godina. U ostalom sta tebi smeta Pandza u 4 tekme sa njim u odbrani mi nismo gola primili.
Molim te da ponovo procitas sa razumjevanjem.harishp je napisao/la:Kad se Rahimic oprosti tek cemo onda imati igraca manje.Ni svjesni nismo koliko Rahim olaksa odbrani posao,inace bi i protiv Luxe dvice primali.Ja jos ne vidim igraca tipa Rahimica i to bi bas u buducnosti mogao biti yeben problem.
Uostalom i Rusi u CSKA kazu da je velika prevaga u onom osvajanju kupa UEFE bio bas Rahimic.
Cistac prljavih poslova.
Fino napisano ali ti moram prigovoriti dokle god Rahimic igra zadnjeg veznog mi necemo imati efikasnu sredinu u ofanzivnim zadacima...
Njega svi zaobilazimo kad su kritike u pitanju a svi smo vidjeli da taj covjek ne zna apsolutno da postoji druga polovica stadiona on je kao jednosmijerna ulica a to u ovom modernom fudbalu predstavlja pa gotovo igraca manje za ekipu...
Ako vec razmisljas da bi nam u buducnosti trebala biti defaultna formacija sa dva zadnja vezna on da razmisli da bi to funkcioniralo kako treba sa Zahirovicem moras upariti nekog ko zna igru u oba smijera...
Evo kako bi to izgledalo da je malo skauting bolji ili sta vec:
----------------
--------------------------------------
-----Zahirovic------Ljevakovic-----
----------------------------------------
------
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
E pa zivi bili pa vidjeli gdje ce ko igrati, ti samo nastavi tako omalovazavti igrace svoje reprezentacije to ti je jako pametno.hege je napisao/la:abidal je u pandzinim godinama igro u lionu,cuj pandza u barseloni pa prije ce kojasevic igrati za chelsea hahahahavendeta87 je napisao/la:
Jest Abidal star ko grcka, a odkud ti znas da Pandza nece igrati u redovima spanskog prvaka kad bude Abidalovih godina. U ostalom sta tebi smeta Pandza u 4 tekme sa njim u odbrani mi nismo gola primili.
ja sam samo realan,pa pandza ako ostane cijelu karijeru u belgiji neka se udara nogom u guzicu,lik nije ni za plbihvendeta87 je napisao/la:E pa zivi bili pa vidjeli gdje ce ko igrati, ti samo nastavi tako omalovazavti igrace svoje reprezentacije to ti je jako pametno.hege je napisao/la:abidal je u pandzinim godinama igro u lionu,cuj pandza u barseloni pa prije ce kojasevic igrati za chelsea hahahahavendeta87 je napisao/la:
ja sam samo realan,pa pandza ako ostane cijelu karijeru u belgiji neka se udara nogom u guzicu,lik nije ni za plbih[/quote]hege je napisao/la:
E pa zivi bili pa vidjeli gdje ce ko igrati, ti samo nastavi tako omalovazavti igrace svoje reprezentacije to ti je jako pametno.
Pa ti neigras ni u PLBiH a pametujes o covjeku koji igra u belgijskoj ligi, jedino ako si bolji igrac od Pandze da se javis Papetu jer steta da nam takav talenat propada.
Pa ti neigras ni u PLBiH a pametujes o covjeku koji igra u belgijskoj ligi, jedino ako si bolji igrac od Pandze da se javis Papetu jer steta da nam takav talenat propada.[/quote]vendeta87 je napisao/la:ja sam samo realan,pa pandza ako ostane cijelu karijeru u belgiji neka se udara nogom u guzicu,lik nije ni za plbihhege je napisao/la:
E pa zivi bili pa vidjeli gdje ce ko igrati, ti samo nastavi tako omalovazavti igrace svoje reprezentacije to ti je jako pametno.
cocalić,mravac,torlak,bunoza,nyema,jahić,nadarević biraj
čuj Nyema 

cocalić,mravac,torlak,bunoza,nyema,jahić,nadarević biraj[/quote]hege je napisao/la:Pa ti neigras ni u PLBiH a pametujes o covjeku koji igra u belgijskoj ligi, jedino ako si bolji igrac od Pandze da se javis Papetu jer steta da nam takav talenat propada.vendeta87 je napisao/la:ja sam samo realan,pa pandza ako ostane cijelu karijeru u belgiji neka se udara nogom u guzicu,lik nije ni za plbihhege je napisao/la:
Pa da imas imalo mozga znao bi da Nyema nije bosanac, a pored toga covjek nema pojma, Mravac, Jahic i Nadrevic imaju po 30 i vise godina, Bunoza ceka da ga pozove Bilic, a Cocalic je tu negdje u 5 deka.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 09 sep 2011, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma to su ovi sto navijaju za Zelju njima je Nyema Beckenbauer, a oni primili 6 komada u Tel Aviv-u tako isto ovi navijaci Sarajeva guraju Torlaka a primise 5 komada u Pragu.VanBasten je napisao/la:čuj Nyema
kakve veze ima jel bosanac pa jel domercant bosanac cisto sumnjam mozda ga je neki mujo iz zavidovica pravo??
jahic,nadarevic,cocalic,bunoza,nyema,torlak svi redom bolji od pandze
Ma dobro to.vendeta87 je napisao/la:Ma to su ovi sto navijaju za Zelju njima je Nyema Beckenbauer, a oni primili 6 komada u Tel Aviv-u tako isto ovi navijaci Sarajeva guraju Torlaka a primise 5 komada u Pragu.VanBasten je napisao/la:čuj Nyema
Al insan ima nastup za Liberiju u A timu. Znači, nejma šanse da zaigra az nas. Inače, ja bi predlagao Lucia, nešto su ga zapostavili u Brazilu u psoljednje vrijeme

svejedno ostaju ovi ostali koji su svi lucio za pandzu.
De mi reci koju ti drogu uzmas kad tako dobro udara. a nek mi jos jednom neko kaze nesto protiv Pandze, cetiri utakmice sa njim bez primjenog gola, A jahic, nadarevic, mravac su imali sansu da se doazu pa smo primali golove ko na traci. Za Nyemu i Torlaka necu nista ni da govoirm kod nas izgleda onaj odbranbeni cija ekipa primi preko 5 komada je najbolji, Bunoza ceka Bilica, jedino Cocalic bi se mogo isprobati u reprezentaciji.hege je napisao/la:kakve veze ima jel bosanac pa jel domercant bosanac cisto sumnjam mozda ga je neki mujo iz zavidovica pravo??
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 09 sep 2011, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
zemo, je l´ to pokusavas reci da je ljevakovic kvalitetniji od rahimica?Za_raju je napisao/la:Fino napisano ali ti moram prigovoriti dokle god Rahimic igra zadnjeg veznog mi necemo imati efikasnu sredinu u ofanzivnim zadacima...
Njega svi zaobilazimo kad su kritike u pitanju a svi smo vidjeli da taj covjek ne zna apsolutno da postoji druga polovica stadiona on je kao jednosmijerna ulica a to u ovom modernom fudbalu predstavlja pa gotovo igraca manje za ekipu...
Ako vec razmisljas da bi nam u buducnosti trebala biti defaultna formacija sa dva zadnja vezna on da razmisli da bi to funkcioniralo kako treba sa Zahirovicem moras upariti nekog ko zna igru u oba smijera...
Evo kako bi to izgledalo da je malo skauting bolji ili sta vec:
----------------
--------------------------------------
-----Zahirovic------Ljevakovic-----
----------------------------------------
------
ps
igraci iz nase lige su daleko slabiji od pandze. jednostavno, oni nisu u stanju pratiti taj yebeni tempo kojim se igra na evropskoj sceni. da ne spominjem iskustvo koje ne mogu dobiti igrajuci u bosanskoj ligi. uvesti takvog igraca protiv francuske jednako je samoubistvu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
De matereti suti, nisi ni punoljetan a doso si meni ovdje objasnjavati ko je bolji od koga. Pa statistika govori u korist Pandze nemam se ja tu sta s tobom raspravljati.hege je napisao/la:svejedno ostaju ovi ostali koji su svi lucio za pandzu.
Ma neozes ti to pojedinim intelektualcima dokazati, oni ko da nisu gledali nastupe nasih klubova u Euro kupovima.secer je napisao/la: ps
igraci iz nase lige su daleko slabiji od pandze. jednostavno, oni nisu u stanju pratiti taj yebeni tempo kojim se igra na evropskoj sceni. da ne spominjem iskustvo koje ne mogu dobiti igrajuci u bosanskoj ligi. uvesti takvog igraca protiv francuske jednako je samoubistvu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.