trebate biti ponosni dali ste najboljoj obrani lige 2 golaGrdan je napisao/la:Nismo još primili gol u Čitluku.

trebate biti ponosni dali ste najboljoj obrani lige 2 golaGrdan je napisao/la:Nismo još primili gol u Čitluku.
Jakov Bezer u 1. poluvremenu, Džajić i Vidović u 2.remistarmo je napisao/la:ko dade tolike golove za slogu
Rdje94 je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:jadna majko od kog mi gubimo kamešnica, brotnjobadblueboylivno je napisao/la:Da, dobili smo 0-4.![]()
![]()
@Rdje
morali ste dat gol više neg što ja kažem
Već sam rekao i ponavljam to - meni osobno su bojli odjam ostavili IGMAN, SLOGA U pa čak i Troglav od Brotnja. Bez obzira što je po forumu prisutno busanje u prsa.
Brotnjo jednostavno nema TOLIKI kvalitet kao što se prezentira - PROSJEČNA momčad koja bi bila kanta u prvoj ligi.
Tablicu jednostavno ne priznajem :mrgreen:
A Stolac danas bezveze odigrao, preko neke stvari. Moglo je lagano bit 4-5:0 , koliko sam vidio nisu imali ni jedan udarac u okvir gola. Da smo mi imali ovakav pristup protiv Sloge U vjeruj mi vi bi otišli kući bez boda. Al šta je tu je - nemam ništa protiv sredine tablice
Gledaj nesto, Igman kad god udje odmah ispane i redovna je kanta u prvoj ligi i mi cemo ih pobijediti u Citluku lagano 2-3 razlike u to sam uvjeren (ono je bio splet raznoraznih okolnosti da je onako bilo, onu ce pobjedu pamtit citav zivot jer je nikad vise nece ponoviti, a mi cemo je isto pamtit u negativnom smislu, ali sta je bilo bilo je idemo dalje isto je i da smo izg 1:0 i 7:1, opet je to 0 bodova iz te utakmice), danas je Sloga isla na tu kartu da smo mi kao ranjeni, a nasi su igraci onaj poraz odmah zaboravili i usli su jako motivirano protiv Sloge koja je danas bila totalno bezopasna i nemocna i pobijedili 2:0, Troglav nas isto ne moze dobiti u Citluku i sve ce to na svoje doci u 2. dijelu sezone...Rdje94 je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:jadna majko od kog mi gubimo kamešnica, brotnjobadblueboylivno je napisao/la:Da, dobili smo 0-4.![]()
![]()
@Rdje
morali ste dat gol više neg što ja kažem
Već sam rekao i ponavljam to - meni osobno su bojli odjam ostavili IGMAN, SLOGA U pa čak i Troglav od Brotnja. Bez obzira što je po forumu prisutno busanje u prsa.
Brotnjo jednostavno nema TOLIKI kvalitet kao što se prezentira - PROSJEČNA momčad koja bi bila kanta u prvoj ligi.
Tablicu jednostavno ne priznajem![]()
ima li tog najavljenog opsirnijeg izvjestaja,sta bihnkvisici je napisao/la:Prekid u Višićima već u 20. minuti kod rezultata 1:1. Prekid izazvao trener Turbine koji je fizički napao suca, navodno da mu vrati jer ih je lani u Ljubuškom oštetio. Tome je prethodio ničim izazvan fizički sukob između par igrača. Uskoro opširnije i video današnjih događanja u Višićima.
Capljina je promijenila 70% ekipe kad je usla, ostavila samo najbolje i doveli iskusne igrace 1. lige federacije, koji su se u toj ligi vec dokazali i rezultati se vide, ne moze se sa samo domacim igracima ocekivati neki rezultat...slogauskoplje je napisao/la:i branitelj i čapljina su doveli nekoliko novih igrača, vi ih morate dovest 18 ?!
Eto nek ti imas pojma, vidit cemo sta ce vama bit u Citluku, jedva cekam utakmicu, a nije vas Capljina razbila puno prosle godine samo 5:0 ...jasta je napisao/la:ovaj sto prica o igmanu nema pojma...pfffffff
smijesno u najmanju ruku....
vidjeli smo ko je kanta.....7-1...opet ce vam isto i naredne godine,,,,jer necete uc....ni ove
a ni naredne
Sutra popodne, dok video isječak napravim. Uglavnom sve je rečeno, nikad gluplji prekid vidio nisam. Njihov neki pomahnitali igrač napravio sranje. Čak i njegovi igrači ga napali, kažu da je momak nije dobar i da se u proteklom tjednu pobio par puta na treningu. Puca ga neka agresiva, i tako dođe danas u Višiće i opet sranje napravi. A bez toga utakmica je bila 1 kroz 1. I nakon prekida sportski pozdrav između svih igrača osim te jedne budale.remistarmo je napisao/la:ima li tog najavljenog opsirnijeg izvjestaja,sta bihnkvisici je napisao/la:Prekid u Višićima već u 20. minuti kod rezultata 1:1. Prekid izazvao trener Turbine koji je fizički napao suca, navodno da mu vrati jer ih je lani u Ljubuškom oštetio. Tome je prethodio ničim izazvan fizički sukob između par igrača. Uskoro opširnije i video današnjih događanja u Višićima.
Grdan je napisao/la:
Koga briga što ti ne priznaješ kvalitetu Brotnja.
badblueboylivno je napisao/la:Ooo, imate vi para. Nemojmo lagati.
Igrači Gruda su dobili po 100 KM svaki za pobjedu nad Troglavom.
badblueboylivno je napisao/la:Imate lovu, veliku lovu, i samo se po tome izdvajate od ostatka ove lige. I nemojte prosipati demagogiju. Kao što je ni ja ne prosipam, i smijem reći da naš klub igračima duguje tri plaće, negdje 20-ak tisuća maraka, a ukupni dugovi kluba su oko 200 tisuća maraka, od čega su velika većina zatezne kamate i sudski procesi dosuđeni protiv kluba, gdje nastaje situacija da poraženi u sudskom procesu plaća troškove. A dugovi su na sve strane, po restoranima, po javnim ustanovama.
A za Grude, više ljudi je vidjelo tu situaciju, i isto mi je potvrdio jedan igrač Gruda. Došao frajer i podijelio igračima po sto maraka.
A i istina je ovo što veli Uskoplje - ne žele nas u višem rangu, nismo Hercegovina.
badblueboylivno je napisao/la:Naravno da nije kupovanje utakmice, naravno da je stimulacija.
Ali, to govori da imate novca, i nemojte sad govoriti da nemate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.