a ko kaze da je Torlak i blizu poziva?Joint_Union je napisao/la:Cocalić je klasa za Torlaka,još može igrati dvije pozicije i ne dobija poziv.
10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
A onda jos bolje taman se uklopio u ekipu,ha jaDylan Dog je napisao/la:Ja sam u avazovom Sportu prije par godina procitao intervju gdje Mravac govori da ce igrati za Austriju,tako da ti prica ne stoji.harishp je napisao/la:Na Mravca svi reze kao da se on preseravao sa pozivom Holandzana,kao da je on izjavio da i ne zna Bosanski jezik i da herco kuca za Kanadzane i plus sto vise nece da se odazove to je i javno rekao,kao da je rekao da nikad nije bilo dileme oko poziva u Svedsku repku kakva BIH kakvi bakraci,kao svi oni koji su Bosanci a licno im puca vidik za BIH i igraju sto dalje od te reprezentacije.
Nesto kontam duboko mora covjek razmisliti i da ga dobra muka natjera da uopste dodje da igra za BIH repku.
Yebiga nemogu svi biti Ferdinandi.
Nakon sto valjda ni za njih nije bio dovoljno dobar,a slabo i za koga jeste,postao je reprezentativac BiH.

Moze li Hamsik da zaigra u BIH repki jel mu mozda tetka u mladosti boravila u Neumu za dvije chrvene.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 avg 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Joint_Union
- Kontakt:
Ne kaže niko.Nego vidiš da pojedini bale što nije dobio poziv,do juče se kleli u Safeta a danas su protiv njega zbog istog igrača.malta071 je napisao/la:a ko kaze da je Torlak i blizu poziva?Joint_Union je napisao/la:Cocalić je klasa za Torlaka,još može igrati dvije pozicije i ne dobija poziv.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
moj jaran isto igra fudbal, ovako nekad igramo obojica, on je nako strasan, moze igrati sta god hoces, bilo koju poziciju, pa eto nek neko sutra ujutru pita Papeta mozel ga zvati u reprezentaciju...Joint_Union je napisao/la:Ne kaže niko.Nego vidiš da pojedini bale što nije dobio poziv,do juče se kleli u Safeta a danas su protiv njega zbog istog igrača.malta071 je napisao/la:a ko kaze da je Torlak i blizu poziva?Joint_Union je napisao/la:Cocalić je klasa za Torlaka,još može igrati dvije pozicije i ne dobija poziv.
al ne bi se on guro u prvi 11, samo klupa i eto ponekad da uskoci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Da mi je vidjet sky Kerlu kad popije, sigurno može skočiti i 3mMegamon je napisao/la: Djeluje pozitivno,znam sam.Kad popijem malo vise letim.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Jeli Pape obj. spisak?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-za ... apca/61720" onclick="window.open(this.href);return false;Messenger je napisao/la:Jeli Pape obj. spisak?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hvala na info.MinistaR je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-za ... apca/61720" onclick="window.open(this.href);return false;Messenger je napisao/la:Jeli Pape obj. spisak?

Ibisevic povrijedjen, nece moci igrati 100%.
Muslimovic nije pozvan, bez kluba.
Dakle samo jedan napadac u trupi?
Susic ce morati nekog pozvati iz premijerke. Koji je najbolji napadac u premijer ligi? Adilovic mozda? Kajkut?
Muslimovic nije pozvan, bez kluba.
Dakle samo jedan napadac u trupi?
Susic ce morati nekog pozvati iz premijerke. Koji je najbolji napadac u premijer ligi? Adilovic mozda? Kajkut?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma jok, Lazara ce zvati ..
Daj Pape, pozovi Zeca ..
. I zdrav je ne brinite, igrao je u zadnjoj prijateljskoj do 65 min.
Daj Pape, pozovi Zeca ..

Kako su ljudi ovdje neobjektivni, čuj zovi Adilovića?! Ne mogu da vjerujem. Evo, da se mene pita, stoput prije bih iz Premije lige pozvao Haskića, Okića, samo ne Adilovića.
Ali, zar nije bolje pozvati Zeca, Mahmutovića ili nekog sličnog?
Ali, zar nije bolje pozvati Zeca, Mahmutovića ili nekog sličnog?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ako vec Vedo nije u mogucnosti da igram neka zovne Muslimovica bez obzira na to sto nema kluba, sigurno je spremniji od vecine napadac iz nase lige + ima mnogo vise iskustva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekujem da pozove jos najmanje 2 napadaca, Muslimovica i Zeca. Mogao je jos i Mahmutovica pozvati.
- Air Marshal
- Kontakt:
Plafon je nerijesen rezultat, bice prilike da se Grcka pobj. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Moja prognoza je 2:1 za Grcku .
- Air Marshal
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Moja prognoza je 2:1 za Grcku .

poraz bi nam dobro dos'o, da se javnost spusti na zemlju pred bjelorusiju 

- Goalgetter
- Kontakt:
Tako jeamho je napisao/la:poraz bi nam dobro dos'o, da se javnost spusti na zemlju pred bjelorusiju

Bravo Susicu, pozvao jednog zdravog napadaca. Koji lik majko mila.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Air Marshal
- Kontakt:
A.Skoro je zdrav pa ga nije pozvao.Cartman je napisao/la:Bravo Susicu, pozvao jednog zdravog napadaca. Koji lik majko mila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.