tužno ali istina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Martin Kelly has received a call-up to the England squad for this weekend's friendly in Norway.
The Liverpool defender, previously capped at U21 level, has been drafted into the squad by Roy Hodgson ahead of his first game in charge of his country on Saturday in Oslo.
cudno je i meni bilo kada sam procitao vijest. kao sto @fera rece moguce da ce ga koristiti kao stopera, Bog samo zna...frankqqqqq je napisao/la:Kelly pozvan umjesto Richardsa, pa ja ne mogu da vjerujem koliki je panj Woy. Čime je ovaj zaslužio poziv prije ove zvijeri?

Ovako nestoCarlo je napisao/la:Roy je najavio da će Downing i Young biti na krilima, Parker, Barry i Steven u sredini i Big Andy će biti sam u vrhu napada.

Parker i Stevie moraju igrati, a Barry i Milner ni u Cityu nisu bili standardni, ali ipak mogu odraditi solidno zadatke u defanzivi, dok su ofanzivno dosta slabiji, tako da ih ne vidim bas kao neku prevaguCarlo je napisao/la:nikad se ne zna, možda baš oni budu prevaga.
Barry vala jest bio standardan. Odigrao je 34 utakmice u ligi, a računjaći i ostala takmičenja ukupno 47.rio_Ferdy88 je napisao/la:a Barry i Milner ni u Cityu nisu bili standardni,Carlo je napisao/la:nikad se ne zna, možda baš oni budu prevaga.
Ako je imao 34 nastupa, ne mora znaciti da je svaki poceo u prvih 11Semir bvb je napisao/la:Barry vala jest bio standardan. Odigrao je 34 utakmice u ligi, a računjaći i ostala takmičenja ukupno 47.rio_Ferdy88 je napisao/la:a Barry i Milner ni u Cityu nisu bili standardni,Carlo je napisao/la:nikad se ne zna, možda baš oni budu prevaga.
Znači ipak je pozvao Jagielku kako vidim po sastavu za večeras. Fala Bogu.
Najbolji štoper na Otoku.
31 puta je počeo u prvih 11.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako je imao 34 nastupa, ne mora znaciti da je svaki poceo u prvih 11Semir bvb je napisao/la:Barry vala jest bio standardan. Odigrao je 34 utakmice u ligi, a računjaći i ostala takmičenja ukupno 47.rio_Ferdy88 je napisao/la: a Barry i Milner ni u Cityu nisu bili standardni,
Ispade sad Barry bolji i od Stevia, Franka i Scholesa zajednoSemir bvb je napisao/la:31 puta je počeo u prvih 11.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako je imao 34 nastupa, ne mora znaciti da je svaki poceo u prvih 11Semir bvb je napisao/la: Barry vala jest bio standardan. Odigrao je 34 utakmice u ligi, a računjaći i ostala takmičenja ukupno 47.
3 puta od te 34 utakmice ušao s klupe (logično), a 6 puta je bio zamijenjen.
Barry ima 100 % mjesto u prvom timu, ne znam za ostale. Čak se razmišljalo da on bude kapiten na Euru, al' eto nije.
Evo počinje Bosna. Pusti Engleze zasad.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.